Local Colours 2023
dddds LOCAL COLOURS I 29 RHODOS KOS MYKONOS SANTORINI CORFU KEFALONIA De Griekse keuken is zoveel meer dan souvlaki, moussaka en de zo bekende “choriatiki”-sala- de met tomaten, feta en komkommer. Verse groenten, vis, schaal- en schelpdieren spelen een belangrijke rol in de keuken. Vlees daar- entegen wordt minder bereid; wel zien we dat lamsgerechten veelvuldig smakelijk opgediend worden. Er zijn vier geheimen van de godde- lijke Griekse gerechten die we u graag verklap- pen: de verse ingrediënten, het juiste gebruik van de specerijen, de alom befaamde Griekse olijfolie en als laatste de eenvoud. Chef-koks baseren hun menu’s steeds meer op de au- thentieke klassieke receptuur van Hellas met een smakelijke sprankel uit de Peruviaanse en Japanse keuken. Eten in Griekenland staat gelijk aan één groot feest voor de smaakpapillen! Kali Orexi! LOUTER GENIETEN
RkJQdWJsaXNoZXIy MjUzNw==