Fujairah
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Fujairah

Dit kleine emiraat kent vele contrasten: van het Hajar-gebergte met wilde ravijnen tot de palmenstranden aan de Golf van Oman, van de woestijn tot prachtige valleien met boomgaarden.

 • ActiveCulinairFamilyRolstoelvriendelijkWellness

  Intercontinental Fujairah Resort

  Fujairah - Fujairah

  Algemeen
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Sport en Spel
  Wellness
  Kinderen
  Strand
  Excursies
  ActiveCulinairFamilyRolstoelvriendelijkWellness

  Het luxueuze InterContinental Fujairah Resort ligt aan oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten tussen het Al Hajar-gebergte en het strand. Het InterContinental Fujairah is met diverse zwembaden en een fraaie Spa van L’Occitane ideaal voor families.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Fujairah is een van de zeven emiraten waar de Verenigde Arabische Emiraten uit bestaat. In tegenstelling tot de andere emiraten heeft Fujairah geen oliebronnen en krijgt financiële ondersteuning van de andere emiraten.

Een belangrijke bezienswaardigheid in Fujairah is het Fort Fujairah uit de 17e eeuw met ernaast het Fujairah Museum.

Daarnaast is een bezoek aan de Fujairah Vrijdagmarkt, welke 7 dagen per week open is, zeer de moeite waard.

Aan het idyllische strand van Al Aqah ligt het populaire InterContinental Fujairah Resort. Het moderne design, de parkachtige tuinen en natuurlijk het panoramische uitzicht over de Indische Oceaan en de uitlopers van het Hajar-gebergte zijn net zo aantrekkelijk als de prijs. Dit moderne luxe hotel biedt iets voor elke reiziger: faciliteiten voor families,
een apart clubgedeelte, en een verscheidenheid aan activiteiten, van watersporten tot tennis.


Tips

Autohuur
De strandvakanties in Fujairah bieden wij inclusief privétransfers aan. Wilt u verschillende accommodaties combineren, dan is het ook mogelijk om een huurauto bij te boeken, in aanvulling op of ter vervanging van deze transfers. Neem hiervoor contact op met onze Luxury Travel Consultants.