Silverjet
Silverjet

Travel in Style
 

Geachte heer Tussenvoegsel Achternaam,

Reizen vraagt om steeds meer zekerheden
U gaat op vakantie, maar hoe zit het wanneer u een besmetting oploopt? Er is nu al een aantal bestemmingen dat u een kosteloze verzekering biedt. Wel zo prettig!

Jeannette Guilbert
Supervisor Verkoop
.

 

Relais Dei Nuraghi
Bekijk de Online Zomerzon brochure 2021 nu!
De Zomerzon 2021 brochure is uitgebreid.
Naast alle Luxe Zonvakanties die in de 356 pagina's tellende fysieke brochure staan, hebben we veel meer aanbod. In de online brochure staan nu ook de verre bestemmingen die Silverjet aanbiedt. Uiteraard met de luxe, het comfort en exclusiviteit die u van ons gewend bent.


Nieuws uit de reiswereld voor u.
Op vakantie gaan roept tegenwoordig veel onzekerheden op. Silverjet verzamelt nieuwtjes die belangrijk kunnen zijn voor uw vakantie.
 
LEES VERDER

Routekaart en herstelplan toerisme in Tourism Manifesto.
De Nederlandse reisbrancheorganisatie heeft samen met 60 andere Europese reisorganisaties aanbevelingen gedaan aan de EU-lidstaten. 
 
LEES VERDER

Gratis COVID-19 verzekering Canarische eilanden.
De AXA Covid-verzekering wordt gratis aangeboden tijdens uw vakantie op de Canarische Eilanden. 
 
LEES VERDER

Hotel Brunelleschi in Florence in de Top 100 en verdient weer een ster.
Met trots verkondigde hotel Brunelleschi twee prijzen in 2021 aan. Een vermelding in Travel + Leisure en opnieuw een Forbes Travel Guide Star.
LEES VERDER

 

Relais Dei Nuraghi
5* Lopesan Baobab Resort
Het Lopesan Baobab Resort heeft als inspiratiebron het kleurrijke Afrika.
Meerdere zwembaden vormen een indrukwekkend zwembadlandschap. Panchi World is de Kidsclub in Afrikaanse stijl en onvergetelijk. Een professionele staff begeleidt de kinderen van 4 tot 12 jaar. Het hotel is modern, trendy en voor het hele gezin geschikt.

 
5*Deluxe Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa is een exclusief tophotel.
Het is opgebouwd als een klassiek wit Andalusisch dorp. Subtropische tuinen bloeien het hele jaar door. De persoonlijke service is uitstekend. Het hotel ligt direct aan het strand. Het centrum van Marbella is op loopafstand. De Kidsclub is voor kinderen van 4 tot 14 jaar die zich hier uitstekend kunnen vermaken.


 
Brunelleschi
4*Deluxe Hotel Brunelleschi
Midden in het historische centrum van Florence ligt exclusief hotel Brunelleschi.
Het luxueuze hotel, gebouwd in een 6e eeuwse Byzantijnse toren, is uitermate geschikt voor een romantisch weekend. Het is een van de beste boutique hotels van Florence. Het met 2 michelin-sterren gewaardeerde restaurant Santa Elisabetta serveert verfijnde gerechten vergezeld van een uitgebreide wijnkaart.