Alaska & Colourful Totems

Alaska & Colourful Totems Vancouver - Seward

11-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Mariner
-
Van Vancouver naar Seward
- Vertrekdata 11 en 25 juni, 23 juli, 6 en 20 augustus en 3 september 2019

De hoogste bergen van de Verenigde Staten met eeuwige sneeuw en ontzagwekkende gletsjers, vindt u in in Alaska. Veel daarvan zijn enkel vanaf zee te bereiken. De kustlijn is grillig; soms passeert u kleine nederzettingen, dan weer eindeloze bossen met vaak ook in mei nog hun kroon bedekt met verse sneeuw. Houd uw verrekijker in de aanslag voor spuitende en spelende walvissen en vissende beren.


Alaska  Ketchikan  Alaska 

Dag 1: Vliegreis van Amsterdam naar Vancouver, Canada.

Privétransfer naar uw hotel. 1 Luxe overnachting op basis van logies/ontbijt.
Vancouver is een prachtige combinatie van stedelijke verfijning en avontuurlijke wildernis voor de deur. De bergen en het zeeaanzicht maken de stad tot een startpunt voor bergwandelingen, skiën, kajakken, fietsen en zeilen - en nog veel meer. Vancouver wordt gekenmerkt als een van ‘s werelds meest leefbare steden met een fantastisch achterland en een relaxte West Coast-sfeer.

Dag 2: Vancouver, Canada; vertrek om 19:00 uur
Privétransfer naar de haven en inscheping aan boord van de Seven Seas Mariner.

Dag 3: Cruisedag op zee

Dag 4: Ketchikan, Alaska; 08:00-16:00 uur
In Ketchikan maakt u kennis met de cultuur van de oorspronkelijke bewoners. Aan de kust waren hun totempalen befaamde devotiemonumenten. Een hoofdrol in de religie had de adelaar. De naam Ketchikan betekent: de donderende vleugels van een adelaar. Watervliegtuigen brengen post en boodschappen rond en zetten vissers op de beste visstekken af. De zalmenvangst trekt hengelaars maar ook zwarte beren van heinde en verre. Let ook op zeehonden die zonnebaden op de rotsen en zeearenden die graag een visje meepikken.

Dag 5: Juneau, Alaska; 10:00-23:00 uur
Juneau is de hoofdstad van Alaska en alleen per boot of vliegtuig bereikbaar. Joe Juneau boorde hier tijdens de gold rush een vette goudader aan. Het verleden en het heden gaan in elkaar over. Maar de grote attractie ligt buiten de plaats: de Mendenhall Glacier, een ijspad van bijna 20 kilometer lengte die goed toegankelijk is en uiterst fotogeniek.

Dag 6: Skagway, Alaska; 07:00-17:00 uur
Als toegangspoort tot de goudaders in het achterland steeg het inwonertal in de illustere laatste jaren van de 19e eeuw van 2 naar 10.000! Inmiddels is daar nog een tiende van over en van de tachtig saloons is er nog een handvol. U kunt er ook met zeef en pan op zoek naar - korreltjes - goud.

Dag 7: Sitka, Alaska; 08:00-17:00 uur
Ruimschoots voor de Russen er in 1799 kwamen, leefden hier de Tlingit; in 1867 viel Sitka in Amerikaanse handen. Mede door de geïsoleerde ligging heeft de plaats nog sporen van een divers cultureel verleden. Tegenwoordig staat het pittoreske Sitka bekend om zijn visindustrie, een jaarlijks zomerfestival voor klassieke muziek en natuurlijk zijn vele historische bezoekersattracties. Bij helder weer is Sitka de enige stad in het zuidoosten van Alaska die de oceaan het hoofd biedt en wedijvert met Juneau om de pure schoonheid van de omgeving.

Dag 8: Cruisedag op zee

Dag 9: Anchorage (Seward), Alaska; aankomst 06:00 uur
Ontscheping en privétransfer naar uw hotel waar u nog 1 nacht verblijft. De pittoreske haven met zijn kleurrijke huizen met houten kozijnen en op de achtergrond hoge kliffen kijkt uit op Resurrection Bay, zo genoemd door een groep Russische ontdekkingsreizigers die deze rustige plek langs de stormachtige Golf van Alaska op Paaszondag vonden. Vanuit het centrum van Anchorage kunt u twee actieve vulkanen bekijken, het hoogste punt van het continent Noord-Amerika (Mount McKinley) en zes grote bergketens.

Dag 10-11: Vliegreis naar Amsterdam
1 Overnachting in Anchorage in een luxe hotel. Volgende dag terugvlucht naar Nederland.
Aankomst in Nederland de volgende dag. 


11-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Mariner

Indicatieprijs per persoon op basis van 2 personen

Vertrekdatum 11 juni 2019
25 juni 2019 23 juli 2019 6 augustus 2019 20 augustus 2019 3 september 2019
Suite met balkon
(indicatieprijs per persoon)
€ 6.350,- € 6.525,- € 6.695,-  € 6.725,- € 6.350,- € 5.945,-


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Vancouver en terug vanaf Anchorage.
- Luchthavenbelasting, fooien en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor en na de cruise.
- 1 overnachting in Vancouver voor de cruise en 1 overnachting in Anchorage na de cruise in een luxe hotel op basis van logies/ontbijt.
- Keuze uit diverse excursies in elke haven
- Ongelimiteerde WIFI aan boord.
- 7 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Mariner op basis van all-inclusive in een suite met balkon.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.