Alluring Italy Riviera

Alluring Italy & Riviera

9-daagse cruisevakantie met de Seabourn Encore

Rome - Barcelona

- Van Rome via Corsica en Mallorca naar Barcelona
- Vertrekdatum op 18 juli 2019 en 22 augustus 2019


De kleinere plaatsen aan de kust en de prachtige eilanden in de Middellandse Zee trekken al vele jaren aandacht van de reizigers, ieder met zijn eigen charme. Dat maakt het reizen in de Middellandse Zee juist zo boeiend; vaak mooi weer, sfeervolle, gezellige plaatsen, prachtige natuur en overal culinaire verrassingen.


Rome  Monaco  Barcelona

Dag 1: Amsterdam - Rome
Vliegreis van Amsterdam naar Rome, Italië. U wordt opgehaald en naar uw hotel in Rome gebracht waar u 1 nacht zult verblijven op basis van logies/ ontbijt.

Dag 2: Civitavecchia
U wordt opgehaald in uw hotel en naar de haven van Rome gebracht per privétransfer. Inscheping aan boord van de Seabourn Encore. Vertrek 17.00 uur.

Dag 3: Bonifacio, Corsica; 08.00 - 17.00 uur
Grote indruk maakt de entree in de haven van Bonifacio. Voor u rijzen loodrechte, kalkstenen rotswanden op, met daarboven een lint van bebouwing. In het stadje heerst een heel ander beeld: dat van een doolhof aan straten en overdekte doorgangen. Het oudste pand is de 12e-eeuwse Sainte-Marie-Majeure. Ten zuidoosten van Bonifacio liggen honderden granietblokken, sommige vormen een compleet eilandje; deze Îles Lavezzi worden als natuurreservaat beschermd.

Dag 4: Livorno (Florence/Pisa); Italië, 07.00 - 19.00 uur
Florence is de meest uitgesproken renaissancestad van Italië. Nergens anders in Italië bevinden zich zoveel gebouwen en kunstwerken uit deze periode. Een aantal van de hoogtepunten, zoals het Uffizi met de werken van Botticelli, de Galleria dell'Accademia met de David, het Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti met de Boboli-tuinen en de Ponte Vecchio behoren tot de absolute hoogtepunten van de stad.

Dag 5: Santa Margherita Ligure (Portofino), Italië; 08.00 - 17.00 uur
Een natuurgebied omgeeft het inmiddels mondaine vissersdorp Portofino. De naam komt van Portus Delphini: dolfijnen duiken hier in de baai inderdaad geregeld op. Maar de grootste attractie vormen de gekleurde huizen aan de kades. Ze stonden model voor themaparken in de VS en Japan waar landen gekarakteriseerd worden. Dat verklaart de grote internationale belangstelling voor deze kleine en enigszins geïsoleerde plek.

Dag 6: Bandol, Frankrijk; 08.00 - 17.00 uur
Met uitzicht op de prachtige Golf, gelegen tussen de heuvels, is Bandol een van de grootste en oudste badplaatsen aan de kust. Er zijn talrijke zandstranden langs de baai van Bandol. Bandol is de perfecte plaats voor alle liefhebbers van watersport. Vergeet daarnaast ook niet het achterland te ontdekken door middel van wandelroutes, te paard of per mountainbike. U kunt fietsen langs de wijngaarden van Bandol en een ​​aantal wijn proeverijen meemaken.

Dag 7: Palamos, Spanje; 08.00 - 18.00 uur
De Catalaanse stad Palamós werd in de 13e eeuw door de koning van Aragon als haven gesticht. Het heeft nog altijd een actieve vissersvloot; tot de delicatessen onder de zeevruchten hoort de ’Gamba de Palamós‘.

Dag 8: Palma de Mallorca, Spanje; 08.00 - 18.00 uur
Mallorca is een eiland, behorend tot de Balearen, met steile grillige kliffen en olijfgaarden van meer dan duizend jaar oud. Het is een eiland van contrasten. Het zuiden is toeristisch met hotels, bars, restaurants, winkels en een bruisend nachtleven. In het noorden liggen rotsachtige valleien, slaperige dorpjes gehuld in bougainville en adembenemende uitzichten. De stad Palma de Mallorca wordt gedomineerd door de adembenemende gotische kathedraal, hoog boven de waterkant op de plaats van een voormalige moskee.

Dag 9: Barcelona, Spanje
Barcelona was en is de stad van kunstenaars, voetballers, straatartiesten en levensgenieters. Tientallen musea, architectonische hoogstandjes en andere plekken zijn de moeite van een bezoek waard. Gaudí’s Sagrada Familia is met 3,3 miljoen bezoekers per jaar veruit de populairste trekpleister.

Uw cruise zit erop. U kunt uiteraard ook kiezen voor een verlenging in Barcelona. Anders vliegt u vandaag weer terug van Barcelona naar Amsterdam.


9-daagse cruisevakantie met de Seabourn Encore

Indicatieprijs per persoon op basis van 2 personen

Vertrekdatum

 

18 juli 2019

22 augustus 2019

Suite met balkon

 

 € 4.745,-

€ 4.745,-


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Rome en terug vanaf Barcelona.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol, luxe privétransfers ter plaatse van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven.
- 1 overnachting in een luxe 5* hotel voor de cruise in Rome op basis van logies/ontbijt.
- 7 overnachtingen aan boord van de Seabourn Encore op basis van all-inclusive in een suite met balkon.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.