Bali Combi

Bali is een bruisende mix van tropische en culturele kleurenpracht. Talloze tempels, eindeloze rijstterrassen op vulkaanhellingen en door palmbomen omzoomde stranden. In deze reis combineert u deze facetten met verblijf in fraai gelegen luxe resorts uit de befaamde Alila-keten.

  Bali Combi  Bali Combi  Bali Combi

Dag 1-2: Amsterdam - Bali
U vliegt per Qatar Airways naar Bali, waar u in het begin van de avond van dat 2 zult aankomen en per privétransfer naar Alila Manggis wordt gebracht voor een verblijf van 2 nachten.

Dag 3: Manggis
Manggis is al lange tijd populair bij duikers en snorkelaars. Verder is het een rustig dorpje en ideaal om na een lange vlucht tot rust te komen. Het panorama hier is indrukwekkend: de blauwe zee met in de verte het eiland Nusa Penida.

Dag 4: Manggis - Ubud
Vandaag brengt een korte rit u naar het culturele hart van Bali: Ubud. Hier verblijft u 2 nachten in het Alila Ubud, gelegen aan de vallei van de Ayung rivier. Het centrum van Ubud ligt op ca. 15 minuten rijden van het hotel.

Dag 5: Ubud
Ubud is gelegen tussen de Ayung rivier in het westen en de Melangit rivier in het oosten en staat bekend als het culturele centrum van Bali. In Ubud en de omringende dorpen kunt u naar hartenlust rondkijken in de vele kunstgaleries en winkels. De fraaie landschappen gevormd door rivierdalen die door heuvelruggen en rijstterrassen van elkaar zijn gescheiden lenen zich goed voor wandelingen.

Alila Manggis  Alila Ubud  Alila Seminyak

Dag 6: Ubud - SeminyakBali Combi
Vandaag voert de reis naar Seminyak. Hier verblijft u 3 nachten in het Alila Seminyak gelegen aan een vulkanisch zandstrand.

Dag 7-8: Seminyak
Seminyak is het laatste decennium omgetoverd tot een trendy vakantiebestemming met een breedzandstrand, chique cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden als de befaamde Ku De Ta, La Lucciola en Potato Head.

Dag 9: Bali - Amsterdam
Per privétransfer wordt u in de vooravond teruggebracht naar de luchthaven, vanwaar u weer terug naar Nederland vliegt.

Dag 10: Aankomst Amsterdam
Aankomst op Schiphol in het begin van de middag.

Bali Combi, 10-daagse combinatiereis

Indicatieprijs per persoon okt '18  nov '18 feb '19 apr '19 jul '19 okt '19
Tweepersoonskamer € 2.029,-  € 2.408,-   € 2.408,-  € 2.531,- € 2.290,- € 2.531,-

Overnachtinghotels    
Manggis Alila Manggis 4*
Ubud Alila Ubud 5*
Tanah Lot Alila Seminyak 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!

Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegries naar en van Denpasar (Bali)
- Executive Lounge op Schiphol
- Privétransfers: op dag 2 van de luchthaven van Bali naar Alila Manggis, op dag 4 van Alila Manggis naar Alila Ubud , op dag 6 van Alila Ubud naar Alila Seminyak en op dag 9 van Alila Seminyak naar de luchthaven.
- 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt: 2 nachten in Alila Manggis in een Superior Kamer, 2 nachten in Alila Ubud in een Superior Kamer en 3 nachten in Alila Seminyak in een Deluxe Ocean Suite.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl

Terug naar het overzicht