• Zomerzon 2019

  Zomerzon 2019

  Genieten van een heerlijke zonvakantie. Wie wil dat nu niet? In onze brochure zomerzon 2019 inspireren wij u met verrassende bestemmingen, luxe accommodaties, fantastische rond- en combinatiereizen. Uw vakantie wordt tot in de puntje voor u verzorgd, vakantie op de Silverjet manier.

  Bestel nu uw brochure en geniet van de voorpret.

 • Luxe Cruise Vakanties 2018-2020

  Luxe Cruise Vakanties 2018-2020

  Silverjet heeft de beste cruises naar de mooiste bestemmingen in de wereld voor u geselecteerd.
  In deze brochure vindt u cruisevakanties van luxe rederijen met kleinere schepen en een uitmuntende service. Er is veel ruimte aan boord en u heeft altijd een ruime suite. Daarnaast is er veel tijd op de bestemming en komt u op plaatsen waar grote schepen niet kunnen komen. Bovendien vindt u in deze brochure ook een geselecteerd aantal expeditie cruises voor een bijzondere ervaring.

  Gaat u mee op cruisevakantie?

  Luxe rederijen

  Seabourn Crystal Cruises
  Silversea SeaDream Yacht Club
  Hapag-Lloyd        Regent Seven Seas Cruises
  Oceanwide Expeditions


  Staat de datum of cruise van uw keuze er niet tussen? Vraag Silverjet of uw reisadviseur dan naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het zoeken naar een passend aanbod. 

 • Verre Vakanties 2018-2019

  Verre Vakanties 2018-2019

  Verre vakanties à la Silverjet. Luxe par excellence! Het aanbod in het Verre Oosten hebben we dit jaar uitgebreid met het intrigerende Vietnam, maar ook de hoogtepunten van Maleisië & Indonesië behoren tot de mogelijkheden. De prachtige eilanden Mauritius, de Seychellen en de Malediven zijn bij uitstek geschikt voor een huwelijksreis. Kies in de Caribbean voor een verblijf aan een van de mooie stranden van Aruba, Bonaire, Curaçao, Jamaica of de Dominicaanse Republiek. Of wat dacht u van de Riviera Maya in Mexico.

  Luxe strandvakanties en reizen

  Aruba Malediven
  Bahama's Mauritius
  Bonaire Mexico
  Cuba Seychellen
  Curaçao Dominicaanse Republiek
  Jamaica Thailand
  Indonesië Cambodja
  Vietnam Singapore
  Maleisië    Tanzania
 • Dubai, Abu Dhabi, Oman 2018-2019

  Dubai, Abu Dhabi, Oman 2018-2019

  Op minder dan 7 uur vliegen waant u zich in een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Geniet van een zonzeker klimaat, parelwitte zandstranden en de ontelbare mogelijkheden om te shoppen. Of overweeg een onovertroffen combinatie met de Seychellen, Mauritius of de Malediven.

  Luxe strandvakanties - combinatiereizen


  Abu Dhabi     Oman
  Dubai Ras al Khaimah