Canarian Islands Explorer

Canarian Islands Explorer Canarische Eilanden

11-daagse cruisevakantie met de MS EUROPA 2
- Canarische Eilanden
- Vertrekdatum 30 oktober 2019


Indrukwekkende boulevards en vulkanische kraters op Gran Canaria of een kleurrijke onderwaterwereld en legendarische stranden op Fuerteventura? U hoeft niet te kiezen - u kunt dit alles en zelfs meer exclusieve hoogtepunten ervaren tijdens uw Canarische Eilanden cruise met de MS EUROP A 2.


La Gomera  Fuerteventura  La Palma

Dag 1-2: Vliegreis van Amsterdam naar Santa Cruz, Tenerife.

Privétransfer naar uw hotel waar u 2 nachten zult verblijven.
De hoofdstad Santa Cruz heeft een mengeling van oude wijken en moderne architectuur. Parken en boulevards nodigen uit tot ontspannen wandelen. De Pico del Teide steekt 3718 meter boven zeeniveau uit, waar het een Mars-achtig uiterlijk heeft; een vrijwel even grote massa heeft de berg onder water. De natuurlijke (kiezel)stranden van Tenerife zijn vulkanisch grijszwart. Heel karakteristiek zijn de nog her en der te vinden drakenbloedbomen, met een mysterieuze roodkleurende hars.

Dag 3: Santa Cruz, Tenerife
Privétransfer naar de haven en inscheping aan boord van de MS EUROPA 2; vertrek om 24.00 uur.

Dag 4: Cruisedag op zee.
Laat u heerlijk in de watten leggen en geniet van een relaxdag op zee.

Dag 5: Arrecife, Lanzarote; 07.00-24.00 uur
Ruig en grotendeels kaal is het vulkaanlandschap van Lanzarote. Een blik op het binnenste van de aarde krijgt u in het Timanfaya Nationaal Park.

Dag 6: Puerto del Rosario, Fuerteventura; 07.00-19.00 uur
Fuerteventura heeft de mooiste zandstranden van de Canarische Eilanden. Excursiemogelijkheden zijn tochten per catamaran of een (proef)duiktrip. Of bezoek een reeks schilderachtige dorpjes met Canarische sfeer.

Dag 7: Gran Canaria, Las Palmas; 07.00-19.00 uur
De grote variatie in stranden maken Gran Canaria tot een van de populairste Spaanse toeristenoorden. Maar weinig bezoekers hebben oog voor de vulkaankegel Pico de las Nieves; aan weerszijden lopen de landschappen uiteen van vochtig en vruchtbaar in het rotsachtige noorden tot droog en nauwelijks begroeid in het zuiden. De historische binnenstad van Las Palmas heeft een bezienswaardige kathedraal en een stadspaleis met een aan Columbus gewijd museum.

Dag 8: San Sebastian, La Gomera; 07.00-00.00 uur
La Gomera is een favoriete wandelbestemming. Hier groeien de oudste natuurlijke bossen ter wereld, in het Garajonay Nationaal Park. Het is een groen palet van laurierbomen, cactussen en varens, en tal van zangvogels voelen zich in het park thuis. Het landschap laat zich ook tijdens ruitertochten uitstekend verkennen. Tussen de landbouwterrassen duikt hier en daar een prachtig romaans kapelletje met klokkentoren op.

Dag 9: Santa Cruz de La Palma; 08.00-19.00 uur
Wat vegetatie betreft is La Palma het aantrekkelijkst van de Canarische Eilanden. De combinatie van vruchtbare lava, zon en neerslag levert een weelderige begroeiing. Behalve het natuurlijke landschap profiteren daarvan ook de tuinen en de landbouwgebieden, druiven, bananen en  avocado’s doen het uitstekend. Overigens vond op La Palma nog in 1971 een vulkaanuitbarsting plaats, in het zuiden van het eiland. Dat is te zien aan de zwarte lavavelden en roodbruine rotsen.

Dag 10-11: Santa Cruz, Tenerife. Aankomst 08.00 uur
U heeft nog de gehele dag om te genieten van Tenerife. U logeert vannacht voor het laatst aan boord van de MS EUROPA 2. Ontscheping en terugreis naar Nederland. Einde van uw cruise.


11-daagse cruisevakantie met de MS EUROPA 2

Indicatieprijs per persoon op basis van 2 personen

Vertrekdatum 30 oktober 2019    
Suite met balkon € 5.195,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Tenerife en terug.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien aan boord.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 2 overnachtingen op Tenerife in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 8 overnachtingen aan boord van de MS EUROPA 2 op basis van volpension, een gevulde minibar in een suite met balkon.
- 1 uur wifi per dag.
- € 150,- onboard credit per persoon.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht