Flamenco & Fado Experience

FLAMENCO & FADO EXPERIENCE Barcelona - Lissabon

9-daagse cruisevakantie met de Silver Whisper
- Van Barcelona naar Lissabon
- Vertrekdatum 9 september 2019
Paella en flamenco - ervaar het zuiden van Spanje met al je zintuigen. Van de Catalaanse stad Barcelona, tot de levendige kustplaatsen aan de Costa del Sol. De Moorse erfenis van het koninkrijk is duidelijk zichtbaar langs de kust van Andalusië te zien.Valencia  Granada  Lissabon

Dag 1: Vliegreis van Amsterdam naar Barcelona

U wordt thuis opgehaald en per limousine naar Schiphol gebracht. Op de luchthaven in Barcelona wordt u opgehaald en per privétransfer naar uw accommodatie gebracht waar u 1 nacht zult verblijven. Tientallen musea, architectonische hoogstandjes en andere plekken zijn de moeite van het bekijken waard in Barcelona. Een bezoek aan de Sagrada Familia en Park Güell mogen hieraan niet ontbreken. De invloeden van de Catalaanse architect Gaudí zijn hier duidelijk zichtbaar.

Dag 2: Barcelona, Spanje; vertrek 21.00 uur
Na het ontbijt wordt u per privétransfer naar de haven van Barcelona gebracht waar u aan boord zult gaan van de Silver Whisper van Silversea.

Dag 3: Valencia, Spanje; 09.00-00.00 uur
U verblijft aan boord van de Silver Whisper op basis van all inclusive, alle maaltijden en dranken zijn inbegrepen tijdens de cruise. Vandaag kunt u gaan genieten van alles wat Valencia te bieden heeft. In Valencia vind je het échte Spanje en dus zeker geen massatoerisme. Een bezoek aan de ‘Kathedraal De Santa Maria de Valencia’ mag niet ontbreken.

Dag 4: Cartagena, Spanje; 08.00-18.00 uur
Duik rechtstreeks in de oude stad in de buurt van de haven. Old Town is doordrenkt van geschiedenis en bruist van het leven. De Romeinse ruïnes zijn hier een van de beste in het land en de tapas van Cartagena zijn terecht beroemd. Muziekfans kunnen genieten van het internationale muziekfestival Mar de Músicas in juli en het Jazzfestival in november.

Dag 5: Malaga, Spanje; 09.00-00.00 uur
De Arabische invloeden uit de tijd van Moorse overheersing in Andalusië ziet u duidelijk terug in het Alcazaba, een bezienswaardigheid die u zeker niet mag missen. Ook kunt u een bezoek brengen aan het typisch Spaanse gezellige plein ‘Plaza de la Merced’.

Dag 6: Cadiz, Spanje; 07.00-18.00 uur
Cádiz ligt in het zuiden van Spanje en is een fascinerende stad, het is zelfs de oudste van Europa. De goed beschutte haven van Cádiz ligt in een kleine baai. Het wordt vaak vergeleken met Havana, op Cuba, wat de zusterstad van Cádiz is. Een indrukwekkende excursie gaat naar Sevilla, met een van de mooiste Moorse monumenten in Spanje: het Alcázar Real, het koninklijke paleis. De oudste delen zijn uit de 14e eeuw, daarna werden in opeenvolgende stijlen aanpassingen en uitbreidingen gedaan. Mogelijk herkent u het uit films als Lawrence of Arabia of Kingdom of Heaven.

Dag 7: Portimão, Portugal; 08.00-18.00 uur
Portimão is een belangrijke vissershaven en er is veel geïnvesteerd in een aantrekkelijke cruisehaven. De stad zelf is ruim en heeft verschillende goede winkelstraten. Er is ook een prachtig riviergebied om doorheen te lopen (veel cruises vertrekken hier). Vertrek niet zonder te stoppen voor een lunch in de buitenlucht op de Doca da Sardinha ("sardinedok") tussen de oude brug en de spoorbrug.

Dag 8: Lissabon, Portugal; aankomst 10.00 uur
Lissabon is verspreid over zeven heuvels gebouwd. Historische panden vindt u vooral in de wijk Alfama. Het is een heerlijke struinstad, waar u het ene moment in turbulent straatgewoel verkeert en dan weer in de stilte belandt. Geniet op een van de uitzichtpunten, van de laatste zonnestralen. En ga dan op zoek naar de Portugese ziel, die u bij uitstek in de fado hoort en beleeft.

Dag 9: Lissabon, ontscheping.
Met KLM vliegt u weer terug naar Amsterdam.


9-daagse cruisevakantie met de Silver Whisper

Indicatieprijs per persoon op basis van 2 personen

Vertrekdatum 9 september 2019    
Suite met venster € 6.895,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Barcelona en terug van Lissabon naar Amsterdam.
- Limousine service naar de luchthaven Schiphol.
- Luchthavenbelasting en havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers ter plaatse van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven in Barcelona.
- 1 overnachting voor de cruise in een luxe 5* hotel in Barcelona op basis van logies/ontbijt.
- 7 overnachtingen aan boord van de Silver Whisper op basis van all-inclusive in een suite met venster.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.n