Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting

v.a. € 1.970, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer A o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 26-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Grand Hotel Residencia, Gran Canaria

Grand Hotel Residencia op Gran Canaria is een verfijnd boutiquehotel dat al vanaf de ingang exclusiviteit uitstraalt en wordt gekenmerkt door de grote rust die er heerst. Verder maken de mooie locatie in het zuiden van het eiland, de karakteristieke architectuur en de persoonlijke service dit hotel tot een juweeltje van de Seaside-groep. Grand Hotel Residencia kan absoluut gerekend worden tot één van de beste hotels van Gran Canaria. Het luxueuze hotel is gebouwd in klassieke stijl en is ontworpen door de internationaal bekende Franse architect en ontwerper Alberto Pinto.
De twee verdiepingen hoge gebouwen van het hotel zijn omgeven door het maar liefst honderden jaren oude palmenbos van Maspalomas (officieel beschermd natuurgebied), hetgeen een sfeer van een kalme en verkoelende oase oproept. Het hotel bevindt zich op korte afstand van het zandstrand en het duinlandschap van Maspalomas. De moderne boulevard Meloneras met zijn restaurants, bars en winkels ligt op ca. 400 m afstand. Grand hotel Residencia biedt u een zeer speciale vakantie-ervaring op Gran Canaria qua luxe en comfort. De luchthaven ligt op ca. 38 km, Playa del Inglés op ca. 5 km en de hoofdstad Las Palmas op ca. 60 km afstand.

Faciliteiten

Het intieme Grand Hotel Residencia beschikt over een sfeervolle receptie met dvd-bibliotheek, restaurant, bibliotheek met internetfaciliteiten en bordspellen, bridgeruimte, fitnessruimte, kapsalon en boetiekjes. Verder een tropische tuin met daarin een verwarmbaar zoutwaterbad met apart babybad en groot zonneterras. Hier vindt u comfortabele loungestoelen en parasols die uitnodigen om te ontspannen en van de zon te genieten. Ook is er een poolbar aanwezig.In de directe omgeving van het hotel bevinden zich 3 golfbanen waarvan de dichtstbijzijnde op ca. 2 km. Het Campo de Golf Maspalomas is een unieke baan met goed onderhouden greens en een adembenemend landschap, vormgegeven door de bekende duinen van Maspalomas. Gasten krijgen korting op de greenfees. Verder kunt u uw huurauto parkeren in een ondergrondse parkeergarage (kosteloos). Babysitservice op aanvraag (tegen betaling).

Wellness

Grand Hotel Residencia kent een professionele Spa & Wellness onder medisch toezicht. U kunt hier (kosteloos) ontspannen in bijvoorbeeld de Finse sauna, het stoombad, zoutgrot of het verwarmde zoutwaterbad. Diverse behandelingen zoals thalassotherapie, Aziatische massages, hydromassage en schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk in één van de 8 behandelkamers (tegen betaling). De fitnessruimte beschikt over moderne cardio-apparatuur. Met een personal trainer (op aanvraag en tegen betaling) kunt u snel en effectief uw conditie verbeteren. Verder zijn er ook mogelijkheden voor onder meer tai chi, yoga en aquarobics in het naastgelegen Palm Beach Hotel.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants en bars.
Grand Hotel Residencia: ontbijt in buffetvorm en diner. Dit restaurant (met airconditioning) heeft een uitstekende keuken waar dagelijks zowel verschillende 4-gangenmenu's als à la carte diners worden geserveerd, alsook 2x per week een themabuffet of barbecue. U kunt ook van uw diner genieten buiten op het terras, onder de sterrenhemel met uitzicht op de duinen en bergen van Gran Canaria.
Poolbar: voor een lunch à la carte. Snacks, lichte maaltijden en tapas worden hier het gehele jaar geserveerd.
Pianobar: gelegen onder het restaurant voor een cocktail of een glas wijn met livemuziek.

Kamers & Suites

De in totaal 94 stijlvolle kamers en suites van het Grand Hotel Residencia zijn in Spaans-koloniale stijl ingericht en alle voorzien van airconditioning, verwarming, wifi, tv, telefoon, minibar, dagelijkse krant, espressoapparaat, theezetfaciliteiten (op aanvraag) en kluisje, 2 telefoons. Comfortabele badkamer, apart toilet, föhn en badjassen. De badkamers op de begane grond beschikken over vloerverwarming. Alle kamers en suites hebben een fraai houten balkon of terras met zitje of een (afgeschermde) patio met stijlvolle teakhouten meubelen. Enkele kamers zijn aangepast voor mindervalide gasten.

Tweepersoonskamer A

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen
Luxueus ingerichte kamer. Badkamer met bad/douche. Landzicht.

Superior Tweepersoonskamer B

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen
Luxueus ingerichte kamer. Badkamer met bad/douche (m.u.v. 2 kamers die alleen douche hebben) met hydromassagebad en comfortabele instapdeur. Met tuin-/duinzicht.

Deluxe Tweepersoonskamer C

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen
Luxueus ingerichte kamer. Badkamer met bad/douche met hydromassagebad met comfortabele instapdeur. Zwembadzicht.

Junior Suite

ca. 55 m², maximaal 3 volwassenen
Ruime open plan woon-/slaapkamer met exclusieve designmeubelen. Badkamer met hydromassagebad en aparte douche. Uitzicht op de tuin, het zwembad of het land.

Master Suite

ca. 65 m², maximaal 4 volwassenen
Woonkamer met slaapgedeelte, slaapkamer, 2 tv’s, dvd-speler en hifi-set. In de badkamer een aparte douche en hydromassagebad. Verder beschikt deze suite over een ruim terras met tuin- of zwembadzicht.

Presidential Suite

ca. 90 m², maximaal 4 volwassenen
Deze exclusieve, ruime suite beschikt over een privétuin van ca. 400 m² en is voorzien van  een slaapkamer, woonkamer met zit- en eetgedeelte, badkamer, inloopkast en een extra terras (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

2-bedroom Presidential Suite

ca. 125 m², maximaal 6 volwassenen
Deze exclusieve, ruime suite beschikt over een privétuin van ca. 400 m² en is voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer met zit- en eetgedeelte, badkamer, inloopkast en een extra terras (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here