Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Gunstig gelegen in de stad
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Gunstig gelegen in de stad

v.a. € 1.186, - p.p.

  • 2 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Comfort Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 04-04-2024

5* Des Etrangers Grand Hotel, Sicilië

Grand Hotel Des Étrangers ligt in het hart van het authentieke eiland Ortigia. Een art deco-hotel, synoniem voor ingetogen elegantie. Na een indrukwekkende restauratie heeft het voormalige historische paleis dat de meest authentieke kenmerken behouden. Het hotel is perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Elke ruimte is anders, maar overal heerst rust en staat kwaliteit centraal. Dit exclusieve hotel bevindt zich in Siracusa, een van de mooiste vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied. Op 5 minuten lopen van het Duomo-plein met de magnifieke kathedraal. Het archeologische park Neapolis met als hoogtepunt het Romeins-Amfitheater en het Oor van Dionysus liggen op 10 autominuten, terwijl het Griekse theater op 5 minuten rijden ligt. De luchthaven Catania Fontanarossa ligt op 60 km. Dit hotel is onderdeel van de autoreis ‘Cultuurschatten van Sicilië’.

Faciliteiten

Receptie, lobby en loungebar. Parkeren tegen betaling (ca. €45 per dag in een parkeergarage buiten het centrum. Valet parking ook mogelijk).

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
La Medusa: gelegen op de bovenste verdieping. Een schitterend restaurant met panoramisch uitzicht waar u specialiteiten uit de mediterrane en internationale keuken kunt proeven, vergezeld door een uitstekende selectie wijnen. U geniet hier van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de Ionische kust.
De Roof Garden: tijdens de zomermaanden is de Roof Bar met terras geopend, ideaal voor een ontspannen moment en om van een drankje en het uitzicht te genieten.

Kamers & Suites

De totaal 77 stijlvolle en recentelijk gerenoveerde kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, minibar, bureau, telefoon en kluisje. Volledig ingerichte badkamer met bad of douche.

Comfort Kamer

ca. 22 m², maximaal 3 personen 
In warme kleuren ingericht. Voorzien van Frans balkon en stadszicht. Kingsizebed of 2 aparte bedden.

Superior Kamer

ca. 27 m², maximaal 3 personen  
Moderne kamer met een kingsizebed of 2 aparte bedden en Frans balkon. Zijdelings uitzicht over de baai van Ortigia.

Superior Kamer Sea View

ca. 27 m², maximaal 3 personen  
Moderne kamer met een kingsizebed of 2 aparte bedden en Frans balkon. Uitzicht over de baai van Ortigia.

Deluxe Kamer

ca. 32 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingericht met zithoek en bureau. Kingsizebed of 2 aparte bedden. Frans balkon en panoramisch uitzicht over de baai van Ortiga.

Junior Suite

ca. 40 m², maximaal 3 personen 
In Art Nouveau stijl ingericht. Slaapkamer met kingsizebed. Kleine woonkamer, bureau en badkamer met aparte douche. Frans balkon met uitzicht over de baai van Ortiga.

Suite

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Elegant ingericht met slaapkamer met kingsizebed en kleine zitkamer. Badkamer met douche of jacuzzibad. Frans balkon met zeezicht.

Presidential Suite

ca. 70 m², maximaal 3 personen 
Elegant ingericht met aparte slaapkamer met kingsizebed en woonkamer met zithoek en sofa. Badkamer met bad en separate regendouche. Frans balkon met zeezicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here