Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Zeer geschikt voor families
 Separaat adults only gedeelte
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Zeer geschikt voor families
 Separaat adults only gedeelte

v.a. € 1.470, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 02-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe The Ritz-Carlton Tenerife, Abama, Tenerife

Dit zeer opvallende, in terrakleur geschilderde resort ligt bijzonder mooi tegen een helling en wordt omgeven door een uitzonderlijke vegetatie met meer dan 300 verschillende planten, talloze palmbomen en een schitterende golfbaan. Het aan zee gelegen resort biedt adembenemende panorama’s over de oceaan en het eiland La Gomera. The Ritz-Carlton Tenerife, Abama bestaat uit een hoofdgebouw en een tussen de zee en het hoofdgebouw gelegen gedeelte met geschakelde villakamers. Water is een belangrijk onderdeel van het hotel. Dit komt terug in de vele meertjes en watervallen die door het resort stromen. Het hotel ligt in Guia Isora aan de zuidwestkust, ca. 4 km van San Juan en ca. 10 km van Costa Adeje.

Vroegboekvoordeel

20% voordeel op uw verblijf
van 01-05-2014 t/m 04-01-2025
Indien geboekt voor 01-04-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Elegante lobby met boetiekjes. In de tuinen bevinden zich zeven (verwarmde) zoetwaterzwembaden omgeven door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Er zijn zowel een adults only als een family-zwembad. Relaxation area voor volwassenen. Er is vervoer tussen de lobby, villas en het strand. Ritz Kids Club Village (4-12 jaar, 300 m², tegen betaling) met verschillende activiteiten als theater, astronomie en knutselen. Babysit op aanvraag. Naastgelegen 18-holes golfbaan met golfacademy, club house en pro shop. Tevens beschikt het hotel over een cycling center. Via op maat gemaakte routes verkent u het fraaie landschap van Tenerife. Klein maar fraai strand (bereikbaar via een lift). Boven het hotel bevinden zich een fitnessclub, 7 tennisbanen en 4 paddletennisbanen (tegen betaling).

Wellness

Uitgebreid Wellness & Spa Center (ca. 2500 m², tegen betaling en vanaf 18 jaar) met zwembad en massagewatervallen, onderwatermassagestralen, sauna, stoombaden, Kneipp-douches, iglo, hydrotherapie, Vichy-douches, Rasul- en, schoonheidsbehandelingen, massages. Verder Spa Café met terras.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies & ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit verschillende restaurants en bars (seizoengebonden en enkele dagen per week geopend). We adviseren u de restaurants van tevoren te reserveren.
La Veranda: gelegen in het hoofdgebouw voor ontbijt.
Verde Mar: een nieuw culinair concept voor diner waarbij groenten als hoofdgerecht worden geserveerd met vlees of vis als bijgerechten.
El Mirador:
met panoramisch uitzicht voor ontbijt (alleen voor gasten van de Villa's), lunch en diner met vis- en rijstspecialiteiten.
Casa Club: Op de golfbaan voor lunch.
M.B.: uitstekend gourmetrestaurant voor à la carte diner met 2 Michelin-sterren.
Verona: Italiaans pastarestaurant voor diner.
Txoko: voor pintxos (tapas) en Spaanse specialiteiten bij het zwembad voor lunch en diner, met een wijnkelder.
Abama Kabuki: Japans restaurant voor diner met 1 Michelin-ster, gelegen in de Casa Club met terras en uitzicht over de golfbaan.
The Beach Club: restaurant aan het strand met salades, snacks en hamburgers.
Deli Café.
Lobbybar.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Alle 462 ruime kamers en suites zijn luxueus ingericht en voorzien van airconditioning, zithoek, flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, strijkfaciliteiten, wifi, telefoon, minibar en kluisje. Badkamer met bad, aparte douche en badjassen. Balkon of terras met zitje. Kamers in het hoofdgebouw (Citadel) zijn boekbaar met zee- of resortzicht. 
Het exclusieve villa-gedeelte van The Ritz-Carlton, Abama tussen het hoofdgebouwen en de zee wordt omgeven door tropische tuinen en bestaat uit  144 geschakelde villakamers en suites in gebouwen met rieten daken die in verschillende lagen zijn opgetrokken en alle richting zee zijn gebouwd. Dit gedeelte bevat drie semi- privézwembaden en een adults only (16+) Infinity pool. Gasten van de villa’s genieten o.a. van exclusieve toegang tot uw Villa Lane met semi-privé zwembad, o.v.v. beschikbaarheid hebben gasten ouder dan 16 jaar in Villa Club toegang tot de Infinity Pool Del Mar, gedurende de dag (op verschillende momenten) worden bij het zwembad gratis canapés, frisdrank, bier, cava en wijn verstrekt. Gasten van de villa’s genieten o.a. ook exclusieve toegang tot de Villa lounge van 12u-19u met een selectie van zoete en hartige snacks. Assistentie van het Villa Ambassador Team, welkomst amenities, ontbijtbuffet in El Mirador, espressoapparaat en theezetfaciliteiten, strijk-service voor 2 kledingstukken  (per kamer/verblijf) en digitale kranten en tijdschriften (via de app Press Reader).  

Deluxe Kamer Citadel

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Sfeervolle kamer in hedendaagse stijl met zitgedeelte. Marmeren badkamer met spiegeldeuren, design badkuip en aparte douche. Met resortzicht.

Deluxe Ocean View Kamer Citadel

ca. 50 m², maximaal 3 personen   
Sfeervolle kamer in hedendaagse stijl met zitgedeelte. Marmeren badkamer met spiegeldeuren, design badkuip en aparte douche. Met zeezicht.

Junior Suite Citadel

ca. 70 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar 
Ruimere slaapkamer met open plan zitgedeelte en inloopkast, ingericht met elegante houten meubelen en met resortzicht.

Ocean View Junior Suite Citadel

ca. 70 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Ruimere slaapkamer met open plan zitgedeelte en inloopkast, ingericht met elegante houten meubelen en met zeezicht.

1-bedroom Suite Citadel

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Woonkamer, lounge en gescheiden eetkamer en slaapkamer met natuurlijke materialen. Met resortzicht.

1-bedroom Ocean View Suite Citadel

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Woonkamer, lounge en afgescheiden eetkamer. Slaapkamer met natuurlijke materialen. Met zeezicht.

Villa Deluxe Garden View Kamer Villa Club

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Ruime, sfeervolle kamer met kingsizebed. Met terras met tuinzicht. 

Villa Deluxe Ocean View Kamer Villa Club

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Ruime, sfeervolle kamer met kingsizebed. Met terras met gedeeltelijk zeezicht. Het exclusieve Villa Club-gedeelte bevat vier zwembaden, waaronder de El Mirador infinitypool (alleen voor gasten vanaf 16 jaar). Gasten van de villa’s genieten o.a.  assistentie van het Villa Ambassador Team, welkomstamenities, ontbijtbuffet in El Mirador, espressoapparaat en theezetfaciliteiten, digitale internationale kranten en magazines, strijkservice voor 2 kledingstukken per kamer/per verblijf. Gedurende de dag worden bij het zwembad gratis canapés, frisdrank en sapjes verstrekt. Bij zonsondergang worden gratis drankjes geserveerd.

1-bedroom Garden View Villa Suite Villa Club

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar 
Ruime suite met woonkamer en aparte slaapkamer en terras met tuinzicht. Bij deze villa is een privé 4-seat buggy inclusief.

1-bedroom Sea View Villa Suite Villa Club

Ruime suite met woonkamer en aparte slaapkamer. Bij deze villa is een privé 4-seat buggy inclusief.

Villa Family Garden View Kamer Villa Club

ca. 65 m², maximaal 5 personen 
Ruime, sfeervolle kamer met kingsizebed. Met terras met tuinzicht. 

Villa Family Ocean View kamer Villa Club

ca. 65 m², maximaal 5 personen 
Ruime, sfeervolle kamer met kingsizebed. Met terras met zeezicht. Het exclusieve Villa Club-gedeelte bevat vier zwembaden, waaronder de El Mirador infinitypool (alleen voor gasten vanaf 16 jaar). Gasten van de villa’s genieten o.a.  assistentie van het Villa Ambassador Team, welkomstamenities, ontbijtbuffet in El Mirador, espresso-apparaat en theezetfaciliteiten, digitale internationale kranten en magazines, strijkservice voor 2 kledingstukken per kamer/per verblijf. Gedurende de dag worden bij het zwembad gratis canapés, frisdrank en sapjes verstrekt. Bij zonsondergang worden gratis drankjes geserveerd.

1-bedroom Garden View Villa Suite with Plungepool Villa Club

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar 
Ruime suite met woonkamer en aparte slaapkamer en terras met tuinzicht en een eigen plungepool.

2-bedroom Garden View Villa Suite with Plungepool Villa Club

ca. 130 m², max. 6 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Combinatie van een Villa Suite met een Villa Deluxe Kamer. Woonkamer met eethoek en sofagedeelte. Verder twee aparte slaapkamers met tuinzicht en een eigen plungepool.

Garden View Villa Deluxe kamer Adults Only Villa Club

ca. 50 m², maximaal 3 volwassenen (vanaf 16 jaar) 
Ruime sfeervolle kamer met kingsizebed met terras met tuinzicht.

Ocean View Villa Deluxe Kamer Adults Only Villa Club

ca. 50 m², maximaal 3 volwassenen (vanaf 16 jaar) 
Ruime sfeervolle kamer met kingsizebed met zeezicht. 

1-bedroom Ocean View Villa Suite Adults Only Villa Club

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen (vanaf 16 jaar) 
Ruime suite met woonkamer en aparte slaapkamer met zeezicht.

1-bedroom Garden View Villa Suite Adults Only Villa Club

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen (vanaf 16 jaar) 
Ruime suite met woon- en aparte slaapkamer en terras met tuinzicht. 

1-bedroom Garden View Villa Suite with Plungepool Adults only Villa Club

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen (vanaf 16 jaar) 
Ruime suite met woon- en aparte slaapkamer en terras met tuinzicht en eigen plungepool.  Bij deze villa is een privé 4-seat buggy inclusief (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

2-bedroom Garden View Villa Suite with Plungepool Adults only Villa Club

ca. 130 m², max. 6 volwassenen (vanaf 16 jaar)
Combinatie van een Villa Suite met een Villa Deluxe Kamer. Woonkamer met eethoek en sofagedeelte. Verder twee aparte slaapkamers met tuinzicht en een eigen plungepool. (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ritz-Carlton Suite Citadel

ca. 277 m², maximaal 6 personen 
Twee slaapkamers, inloopkast, groot woongedeelte, lounge en eetkamer, 2 marmeren badkamers. Jacuzzi op het balkon en zeezicht. Gasten in deze suite ontvangen de volgende extras: VIP check-in in de suite, dagelijks toegang tot het Spa circuit, couple treatment in de Spa per verblijf, toegang tot de VIP lounge bij vertrek van de Reina Sofia luchthaven (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Royal Suite Citadel

ca. 257 m², maximaal 6 personen 
Woon- en eetkamer met keuken, 2 slaapkamers met badkamers met douche en hydromassagebad. Japanse tuin met terras (ca. 330 m²) en jacuzzi. Gasten in deze suite ontvangen de volgende extras: VIP check-in in de suite, dagelijks toegang tot het Spa circuit, couple treatment in de Spa per verblijf, toegang tot de VIP lounge bij vertrek van de Reina Sofia luchthaven (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Imperial Suite Citadel

ca. 314 m², maximaal 6 personen 
Deze suite, gelegen op de bovenste verdieping, bestaat uit een woonkamer, keuken en bar met marmeren vloer. Twee ruime slaapkamers met badkamers, voorzien van sauna-douche en hydromassagebad. Groot terras (ca. 400 m²) met tropische planten en verwarmd zwembad. Gasten in deze suite ontvangen de volgende extra's: VIP check-in in de suite, dagelijks toegang tot het Spa circuit, couple treatment in de Spa per verblijf, toegang tot de VIP lounge bij vertrek van de Reina Sofia luchthaven (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here