Rustige ligging
 Direct aan het strand
 Adults only
 Rustige ligging
 Direct aan het strand
 Adults only

v.a. € 2.733, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer Zwembadzicht o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 22-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Shangri-La - Al Husn, Muscat

Het hotel is majestueus gelegen op een klif met uitzicht op de turkooizen wateren van de Golf van Oman. Het vorstelijke Al Husn, wat kasteel in het Arabisch betekent, biedt een koninklijk welkom dat past bij een echt Arabisch paleis. Het ontwerp is een voorbeeld van het rijke erfgoed van het Sultanaat van Oman. Een heerlijk hotel om te verblijven en te genieten van de persoonlijke service en de uitstekende cuisine. De centrale binnenplaats, geïnspireerd op het Alhambra van Granada, is de perfecte plek om bij zonsondergang van een cocktail te genieten. De luchthaven van Muscat ligt op ca. 45 minuten. Het hotel is uitsluitend toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder.



Faciliteiten

Infinity zwembad met gratis verfrissingen en een 100 m lang privéstrand met ligbedden en parasols. Moderne fitnessruimte. Aan het strand kajakken, snorkelen, stand-up paddeling (inclusief). Op een gedeelte van het strand komen de zeeschildpadden hun eieren leggen (januari tot augustus). Op het resort een Ecocenter met een specialistisch team die alle info over zeeschildpadden deelt.


Wellness

De intieme Hareer Spa by l’Occitane voor schoonheidsbehandelingen en massages. Tevens toegang tot Chi, de Spa van Shangri-La Al Bandar.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Gasten kunnen tevens gebruik maken van de 14 restaurants in de aangrenzende zusterhotels Al Bandar en Al Waha.
Op het Sultanah terras wordt dagelijks afternoon tea en canapés geserveerd. Pre-diner cocktails van 18.00-19.00 uur in de Courtyard van Al Husn. ‘s Avonds zijn de nabijgelegen steile kliffen het decor voor de intieme’ Dine by Design’-ervaring.
Al Husn Lounge: thee, cocktails en andere verfrissende drankjes  
Shahrazad: dit gastronomisch restaurant biedt Marokkaanse, Libanese en Omani-specialiteiten naast een samengestelde selectie van Libanese wijnen.
Sultanah: stijlvol restaurant met creatieve Spaanse gerechten.
Al Muheet: gelegen naast het zwembad. Richt zich op gezonde gerechten op basis van biologische ingrediënten.
Mahhara Beach Bar: serveert salades, gegrilde vis en verfrissende drankjes, terwijl u geniet van het indrukwekkende uitzicht.

Kamers & Suites

De 180 kamers en suites zijn met fraaie Arabische decoraties en warme kleuren ingericht. Voorzien van airconditioning, minibar met gratis frisdrankjes en bier, flatscreen-tv, kluisje, schrijftafel, iPod-dockingstation en Nespresso-apparaat. Kingsizebed of 2 queensizebedden. Luxueuze badkamer met bad en separate douche. Groot balkon of terras. Op het Sultanah terras wordt dagelijks afternoon tea en canapés geserveerd. Pre-diner cocktails van 18.00-19.00 uur in de Courtyard. Gasten vanaf 16 jaar welkom.

Deluxe Kamer Zwembadzicht

ca. 56 m², maximaal 2 volwassenen 
Ruim ingericht met uitzicht over de tuin en het zwembad.

Deluxe Kamer Zeezicht

ca. 56 m², maximaal 2 volwassenen 
Ruim ingericht met uitzicht over zee.

Panoramic Kamer

ca. 56 m², maximaal 2 volwassenen 
Ruim ingericht met weids uitzicht over zee.

Suite

ca. 112 m², maximaal 2 volwassenen 
Aparte woon- en slaapkamer, gastentoilet en inloopkast. Ruime badkamer en groot balkon. Dagelijks fruit en bloemen op de kamer.

Al Husn Specialty Suite

ca. 174 m², maximaal 2 volwassenen 
Entree, woonkamer met zit- en eethoek, aparte slaapkamer, inloopkast en gastentoilet. Fraaie badkamer. Dagelijks fruit en bloemen op de kamer. Balkon met verhoogde (via kleine trap) jacuzzi en zeezicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here