Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Karakteristiek hotel
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Karakteristiek hotel
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Borgo Egnazia , Puglia

Omgeven door olijfbomen ligt het uitermate fraaie Borgo Egnazia. Met dikke kasteelmuren, torens en gevels is dit hotel een juweel van de traditionele Apulische architectuur. Borgo Egnazia bestaat uit ‘La Corte’ (het hoofdgebouw) en een traditionele ‘Borgo’ (dorpje) met huisjes en straatjes, uitkomend op een plein. Naast het hoofdgebouw liggen de 29 exclusieve villa’s met privézwembad. Het hotelcomplex ligt in het hart van Puglia op slechts ca. 300 meter van de kust. Ideaal voor wie deze geliefde regio wil verkennen of tot rust wil komen aan de zwembaden, het strand en in het Spacenter. Liefhebbers van de Apulische keuken wacht hier een keur aan culinaire ervaringen. Golfliefhebbers komen aan hun trekken op de bijzonder mooie 18-holes golfbaan. Het vissersdorpje Savelletri ligt op ca. 1 km, Ostuni op ca. 18 km en de luchthaven van Bari op ca. 65 km. Borgo Egnazia behoort tot de tophotels in Italië. Tijdig reserveren is aanbevolen. Het hotel is het gehele jaar geopend.

Faciliteiten

In de tuin 3 zwembaden, kinderbad en overdekt zwembad met ligbedden en parasols. Op 3 km van het rotsachtige strand Cala Masciola en het zandstrand La Fonte met ligstoelen en parasols (exclusief voor de hotelgasten en regelmatige pendeldienst (treintje)). Uitstekend verzorgde Marinai Kids Club (8-12 jaar) met speeltuin. Tevens activiteiten voor tieners Tarantari (13-16 jaar). Fietsverhuur, wijnproeverijen en culturele uitstapjes in de omgeving (tegen betaling). De San Domenico Golfclub wordt geflankeerd door de Adriatische Zee en de olijfgaarden. Deze linkscourse wordt tot de beste golfbanen in Italië gerekend. Van 01JAN24 t/m 31DEC24 is 1 greenfee pp per nacht inclusief met uitzondering van 01AUG-31AUG24 en alleen geldig als er geen andere speciale promoties zijn.


Wellness

Een bekroond Spacenter Vair (1.800 m²) met groot verwarmd binnenbad, moderne fitnessruimte, jacuzzi, stoombad en sauna (inclusief). Diverse behandelingen en massages.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.
Due Camini: fine dining restaurant. Hier geniet u van een een unieke mix van verfijnde gerechten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Uitgebreide wijnkaart met een selectie gerenommeerde nationale en internationale wijnen.
La Frasca: dit is een echte ‘trattoria’ gebaseerd op traditionele gerechten uit de regio en seizoensproducten.
Trattoria Mia: hier kan men kooklessen nemen (tegen betaling).
Pescheria Da Vito: dit restaurant bevindt zich bij de beachclub Cala Masciola en vormt een mix tussen een restaurant en een echte Apulische viswinkel. Hier kunnen gasten hun zeevruchten kiezen en laten bereiden naar keuze (seizoengebonden).
Verder een wijnkelder en 4 bars.

Kamers & Suites

De 134 bijzonder stijlvolle kamers zijn voorzien van flatscreen-tv, airconditioning, minibar, en zithoek. Kingsizebed of 2 queensizebedden. Fraaie badkamer met bad en separate douche. Balkon met uitzicht op de heuvels, de zee of de golfbaan. Op het domein van Borgo Egnazia bevinden zich tevens 29 vrijstaande villa's; een elegante interpretatie van huizen uit de 19e eeuw. Elke villa beschikt over een dakterras en een citrus-tuin met privézwembad. Een oase van rust en comfort, op een steenworp afstand van de zee.

Corte Bella

ca. 33 m², maximaal 2 personen 
Elegante kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon of terras.

Corte Bella Pool View

ca. 33 m², maximaal 2 personen 
Elegante kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon met uitzicht over het zwembad.

Corte Bella Sea View

ca. 33 m², maximaal 2 personen 
Schitterende kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon met tuin-/zeezicht.

Corte Splendida

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingerichte kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon of terras.

Corte Splendida Pool View

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingerichte kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon of terras met zwembadzicht.

Corte Splendida Sea View

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingerichte kamer gelegen in het hoofdgebouw La Corte. Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Balkon met tuin-/zeezicht.

Corte Magnifica

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Voorzien van een aparte woon- en slaapkamer met eettafel voor 4 personen, 2 sofabedden. Groot terras met zithoek en parasols. Kan gecombineerd worden met een Corte Splendida of een Corte Bella kamer.

Corte Magnifica Pool View

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Voorzien van een aparte woon- en slaapkamer met eettafel voor 4 personen, 2 sofabedden. Groot terras met zithoek en parasols en uitzicht over het zwembad. Kan gecombineerd worden met een Corte Splendida of een Corte Bella kamer.

Corte Meravigliosa

ca. 68 m², maximaal 3 personen 
Voorzien van een aparte woon- en slaapkamer met eettafel voor 4 personen, 2 sofabedden. Groot terras met zithoek en parasols. Uitzicht over de tuin en in de verte de zee.

Suite Egnazia

ca. 125 m², maximaal 2 personen 
Gelegen in het hoofdgebouw. Ruim ingericht met woon- en slaapkamer, gastentoilet, eettafel, 2 grote terrassen en privézwembad. Fraaie badkamer met signaturebad en separate douche voor 2. Kan gecombineerd worden met een Corte Bella Kamer.

Borgo Splendida

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Gelegen in het villagegedeelte Il Borgo. Fraaie badkamer met tweepersoonsdouche en bad. Met dakterras op de 1e verdieping of patio op de begane grond.
 

Borgo Magnifica

ca. 55 m², maximaal 2 personen 
Gelegen in het villagegedeelte Il Borgo. Met hemelbed en groot terras. Zithoek met dinertafel en sofas.

Casette Bella

ca. 60 m², maximaal 3 personen 
In duplex. Op de begane grond een woonkamer, kitchenette, badkamer en terras. Op de 1e verdieping een slaapkamer en een badkamer met aparte douche. Balkon.

Casette Splendida

ca. 90 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
In duplex. Op de begane grond een woonkamer, kitchenette en een slaapkamer met 2 twinbedden, badkamer en patio. Op de 1e verdieping een slaapkamer met een kingsizebed, badkamer met separate douche en terras.

Casette Magnifica

ca. 90 m², maximaal 4 personen  
Met zijn twee verdiepingen, de drie badkamers in lokale steen en de twee slaapkamers op de eerste verdieping, biedt Casetta Magnifica alle comfort van een echt huis, met een woonkamer, kitchenette en een patio uitgerust met tafel, stoelen en ligstoelen. Het panoramische dakterras de ideale plek is om aangename familiemomenten door te brengen bij zonsondergang. De begane grond bestaat uit een woongedeelte met sofa, eettafel, flatscreen-tv en multifunctioneel aansluitpaneel, een keuken met koelkast, waterkoker en Illy koffiezetapparaat en minibar. Badkamer en opslag voor golftassen, kinderwagens en bagage. Op de 1e verdieping 2 tweepersoonskamers met satelliet-tv en 2 badkamers met dubbele wastafel, glazen inloopdouche en apart bad.

Casa Bella

ca. 250 m², maximaal 6 personen 
Verdeeld over 3 verdiepingen met 3 slaap- en badkamers, aparte woonkamer met eethoek, volledig ingerichte keuken en dakterras. In de tuin een privézwembad.

Casa Deliziosa

ca. 250 m², maximaal 6 personen  
Verdeeld over 3 verdiepingen met 3 slaap- en badkamers, aparte woonkamer met eethoek, volledig ingerichte keuken en dakterras. Grote tuin met privézwembad. Inclusief gebruik van 3 fietsen.

Casa Stupenda

ca. 250 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen  
Verdeeld over 3 verdiepingen met 3 slaap- en badkamers, aparte woonkamer met eethoek, volledig ingerichte keuken en dakterras. Grote tuin met fruitbomen en privézwembad. Inclusief gebruik van 3 fietsen.

Casa Magnifica

ca. 250 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen    
Deze fantastische villa is gelegen in een schitterende citrus-tuin met zonneterrassen en een privézwembad (15x7m). Verdeeld over 3 verdiepingen met 3 slaap- en badkamers, fraaie woonkamer, eettafel, speeltafel, bar, home-cinema system, dvd-speler en massageruimte. Volledig ingerichte keuken en dakterras. Inclusief transfer van en naar de luchthaven Bari (per minibusje). Butlerservice, was- en strijkservice, 1x greenfee+buggy+golftas en 1 fiets per persoon per verblijf, speelgoed voor de kinderen en cabana aan het strand.

Casa Meravigliosa

ca. 250 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen  
Een van de mooiste villa's. Verdeeld over 3 verdiepingen met 3 slaap- en badkamers, aparte woonkamer met eethoek, volledig ingerichte keuken en dakterras. Grote tuin met fruitbomen en privézwembad (15x7 m). Inclusief transfer van en naar de luchthaven Bari (per minibusje). Butlerservice, was- en strijkservice, 1x greenfee+buggy+golftas en 1 fiets per persoon per verblijf, speelgoed voor de kinderen en cabana aan het strand.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Borgo Egnazia in Puglia, Italië
     staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Hoe is de verzorging van Borgo Egnazia en zijn er restaurants?

    Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is ook mogelijk.
    Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.

    De vier restaurants:

    • Due Camini: fine dining restaurant. Hier geniet u van een een unieke mix van verfijnde gerechten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Uitgebreide wijnkaart met een selectie gerenommeerde nationale en internationale wijnen.
    • La Frasca: dit is een echte ‘trattoria’ gebaseerd op traditionele gerechten uit de regio en seizoensproducten.
    • Trattoria Mia: hier kan men kooklessen nemen (tegen betaling).
    • Pescheria Da Vito: dit restaurant bevindt zich bij de beachclub Cala Masciola en vormt een mix tussen een restaurant en een echte Apulische viswinkel. Hier kunnen gasten hun zeevruchten kiezen en laten bereiden naar keuze (seizoengebonden).
    • Verder is er een wijnkelder en zijn er 4 bars.
  • Is Borgo Egnazia ook geschikt voor kinderen?

    Kinderen zijn van harte welkom. Borgo Egnazia heeft een uitstekend verzorgde Marinai Kids Club (8-12 jaar) met speeltuin. Tevens zijn er activiteiten voor tieners Tarantari (13-16 jaar).


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here