Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding

v.a. € 2.329, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Charming Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 23-09-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

4*Deluxe Villa del Golfo Lifestyle Resort, Sardinië

Het stijlvolle Villa del Golfo is opgezet in Sardijnse stijl, bestaat uit meerdere gebouwen met loggia’s en terrassen en biedt een adembenemend uitzicht op zee. Het hotel is hoger gelegen, ca. 100 m van de zee gescheiden door een weg en ca. 1 km van het zandstrand Barca Bruciata. Een sfeervol boutiquehotel met een uitstekende service en een fantastische cuisine. Het dorpje Cannigione, met restaurantjes en winkeltjes ligt op ca. 800 m. De luchthaven Olbia ligt op ca. 30 km en de prestigieuze 18-holes Pevero golfbaan op ca. 15 km afstand.

Faciliteiten

Lounge, boetiek en bar. Eenpanoramisch gelegen (verwarmd) zeewaterzwembad, ligbedden, parasols en badhanddoeken. Het hotel beschikt over een ponton aan zee met ligstoelen en parasols (ca. € 15 p/d). Met het luxe privézeiljacht van het hotel kunt u schitterende excursies maken naar o.a. de Maddalena-archipel (tegen betaling). De motorboot van het hotel “AriaBona” is beschikbaar voor exclusieve dagtochten naar het nationale park van Tavolara en Molara of naar Bonifacio in Corsica. Verder fietsverhuur, wijnproeverijen en kooklessen. Gratis shuttleservice naar het zandstrand Barca Bruciata.

Wellness

Het Armonia Beauty Center biedt een selectie massages op de kamer aan. Het Beauty Center is voorzien van een klein binnenzwembad en fitnessruimte (inclusief).

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt.
Miraluna: dit restaurant staat bekend om zijn grillspecialiteiten en zijn heerlijke mediterrane keuken. Groot terras en schitterend uitzicht over zee. Tevens uitgebreid ontbijtbuffet met verse producten van het eigen landgoed.
Cutter Lounge: trendy restaurant gelegen op ca. 500 m afstand, voor à la carte menu met verfrissende salades, gastronomische pizza’s en lokale gerechten op het unieke terras aan zee. Geopend voor lunch en diner. Shuttleservice. Reserveren aanbevolen.
Farmhouse la Colti: met romantische binnentuin, serveert een traditioneel Sardijns menu, bereid met producten van de eigen boerderij; geopend voor diner. Het restaurant ligt op ca. 4 km afstand. Shuttleservice. Reserveren aanbevolen.

Kamers & Suites

De 56 kamers en suites zijn elegant ingericht. Voorzien van telefoon, flatscreen-tv, minibar, kluisje, koffie-/theezetfaciliteiten en airconditioning. Badkamer met bad en/of douche. Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en villa’s die verspreid liggen op de heuvel. De meeste kamers bieden panoramisch uitzicht over de baai en beschikken over een groot balkon of terras. Buggyservice aanwezig. Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar; in de Luxury Suite vanaf 12 jaar.

Charming Kamer

ca. 25 m², maximaal 2 personen 
Elegant ingericht met warme kleuren. Balkon of terras met ligbedden en tuin-/zeezicht.

Suite

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind vanaf 12 jaar   |
Ruim ingericht met aparte woon- en slaapkamer en sofabank. Groot balkon van ca. 15 m² met ligbedden en zithoek. Schitterend uitzicht over zee.

Superior Suite

ca. 55 m², maximaal 3 personen 
Aparte woon- en slaapkamer, hydromassagedouche en groot terras (ca. 20 m²) met tuintje, privézwembad, ligbedden en zithoek.

Luxury Pool Suite

ca. 65 m², maximaal 3 personen vanaf 12 jaar   
Gelegen in een apart gedeelte van het resort met veel privacy. Hoog gelegen met schitterend uitzicht. Aparte woon- en slaapkamer. Badkamer met bad of douche. Groot terras (ca. 50 m²) met ligbedden, zithoek en privézwembad. De Luxury Suite ligt op ca. 150 m van het hotel.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here