Hideaway hotel
 Zeer geschikt voor families
 Actieve vakantie
 Hideaway hotel
 Zeer geschikt voor families
 Actieve vakantie

v.a. € 1.530, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Garden View Deluxe o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 13-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Westin Resort, Costa Navarino, Peloponnesos

The Westin Resort, gelegen in Costa Navarino, is vele malen geprezen als één van de beste vakantiebestemmingen in Griekenland, en zelfs Europa. Het resort is gelegen op een betoverende locatie aan zee, op een groene heuvel die een aantrekkelijke mix van uitzichten biedt; op de golfbaan, de zee en het zwembad. The Westin Resort Costa Navarino is bij uitstek geschikt voor families met kinderen, maar ook voor golfliefhebbers. De luchthaven van Kalamata ligt op ca. 45 minuten en die van Athene op ca. 3 uur rijden.


Faciliteiten

In de tuinen van The Westin bevinden zich twee grote zwembaden met kinderbad, omringd door zonneterras met ligbedden en parasols. Voor kinderen en teenagers zijn er tal van faciliteiten zoals de Cocoon crèche (4 maanden t/m 3 jaar), de unieke SandCastle Kids Club (4 t/m 12 jaar), een speeltuin, een waterpark, restaurants, een bowlingbaan en een buiten­sportcenter. Youth Hub Division 16:  teenagers kunnen zich hier vermaken in de escape room, virtual reality game room en de karaoke-bar. Ook zal er een DJ zijn in de avonduren. De WestinWORKOUT Gym beschikt over moderne fitnessapparatuur, een binnenbad, sauna’s en stoombaden. Op het brede zandstrand staan ligbedden met parasols en beachservice. Bij het sportcenter kunt u terecht voor activiteiten zoals windsurfen, duiken en mountainbiken. Er is een sporthal voor basketbal, volleybal, badminton en tafeltennis. Verder tennis- en squashbanen. Een restaurant in Amerikaanse stijl met 4 bowlingbanen en een bioscoop maken het Sport & Entertainment Centre compleet. Heel bijzonder is het racecircuit van het Navarino Speed Experience Park. Hier kunt u met moderne 270cc CRG karts racen.
De Dunes Golf Club is het beginpunt van de 18-holes golfbaan The Dunes Course. Op ca. 10 minuten ligt The Bay Course par-70, 18-holes golfbaan aan een prachtige baai. De Navarino Golf Academy beschikt over een driving range en putting green. Nieuw is het tenniscentrum met 16 banen onder begeleiding van de tenniscoach Patrick Mouratoglou. Voor privé- en groepslessen en voor zowel jongeren als volwassenen.


Wellness

De Anazoe Spa in Navarino Dunes is een serene enclave met een uitzonderlijk menu van speciale behandelingen op basis van eeuwenoude schoonheidsprocedures, waarbij gebruik wordt gemaakt van de exclusieve natuurlijke ingrediënten en unieke producten uit de omgeving. Verder biedt de Anazoe Spa kinesitherapie, hydrotherapie en drijvende zwembaden, in- en outdoor behandelingsruimtes, evenals een scala aan lichttherapieën en warmtebehandelingen, waaronder ijsgrotkamers, mistdouches en kruidensauna's.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Voor overige maaltijden heeft u een keuze uit meerdere restaurants
Pero: restaurant met internationale gerechten voor ontbijt en diner.
Barbouni: aan het strand en serveert visgerechten, snacks en lichte lunches.
Nargile: sfeervol restaurant waar u de Libanese keuken kunt ontdekken.
Flame: een grillrestaurant in het clubhouse van de Dunes Golf Course.
Division 16: typisch Amerikaanse diner, gelegen bij het waterpark. Hier kunt u overdag terecht voor o.a. de lekkerste hamburgers.

Op de centraal gelegen agora (marktplein) vindt u de volgende restaurants:
Souvlakerie: twee restaurants voor Griekse specialiteiten
De Luigi: voor Italiaanse gerechten zoals pizza's en pasta's.
Perovino: Grieks restaurant met authentieke Griekse gerechten met een mediterrane combinatie onder leiding van de chef-kok Thanasis Karathanasis.
Kafenio & Deli: Grieks café voor een (Griekse) koffie en zoetigheid.
Branco Bar: Caraibische cocktailbar voor verse fruitsappen en tropische cocktails.
Anax Lounge: elegante loungebar met fraai terras. De ideale locatie voor een aperitief bij zonsondergang.
Elk zwembad heeft een poolbar waar u overdag naast een drankje ook terecht kunt voor snacks en een lichte lunch.

 


Kamers & Suites

De 445 kamers en suites hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, Nespresso-apparaat en een kluisje. Badkamer met bad, aparte douche, badjas en slippers. Balkon of terras met zitje. De suites met privé-zwembad zijn verwarmd in de maanden april, mei en oktober.

Garden View Deluxe

ca. 39 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden, sofabank, badkamer met bad en aparte douche. Balkon of terras met zitje. Tuinzicht.

Resort / Partial Sea View Deluxe

ca. 39 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden, sofabank, badkamer met bad en aparte douche. Balkon of terras met zitje. Gedeeltelijk zeezicht.

Superior Garden

ca. 49 m², maximaal 3 personen  
Ruime open plan, split level woon-/slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden, sofabank, terras met zitje. Tuinzicht.

Garden View Infinity

ca. 39 m², maximaal 3 personen
Luxe kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden, sofabank, badkamer met bad en aparte douche. Terras met zitje en privézwembad. Tuinzicht.

Sea View Premium Deluxe

ca. 39 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden, sofabank, badkamer met bad en aparte douche. Balkon met zitje en frontaal zeezicht.

Garden View Superior Infinity

ca. 49 m², maximaal 3 personen
Ruime open plan, split-level woon-/slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte beddeen, sofabank, badkamer met bad en aparte douche. Terras met zitje en privézwembad van 23 m². Tuinzicht.

Sea View Premium Infinity

ca. 39 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer met kingsizebed of twee aparte bedden, badkamer met bad en aparte douche. Terras met zitje, privézwembad en zeezicht.

Garden View Family Suite

ca. 70-80 m², maximaal 4 personen  
Woonkamer met slaapbank, aparte slaapkamer met kingsizebed. Badkamer met bad en aparte douche. Tweede badkamer met douche. Balkon of terras met zitje. Tuinzicht

Garden View Infinity Suite

ca. 70-80 m², maximaal 4 personen  
Woonkamer met slaapbank, aparte slaapkamer met kingsizebed, badkamer met bad en aparte douche. Tweede badkamer met douche. Terras met zitje en privézwembad.

Sea View Premium Suite

ca. 70-80 m², maximaal 4 personen  
Woonkamer met slaapbank, aparte slaapkamer met kingsizebed, badkamer met bad en aparte douche. Tweede badkamer met douche. Terras of balkon met zitje en frontaal zeezicht.

Sea View Premium Infinity Suite

ca. 70-80 m², maximaal 4 personen
Woonkamer met slaapbank, aparte slaapkamer met kingsizebed, badkamer met bad en aparte douche. Tweede badkamer met douche. Ruim terras met zitje en ligbedden. Privézwembad en frontaal zeezicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van The Westin Resort Navarino staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Over hoeveel restaurants beschikt The Westin Resort Costa Navarino?

    The Westin Resort Costa Navarino beschikt over 7 restaurants.

  • Is The Westin Resort Costa Navarino geschikt voor families?

    Ja, The Westin Resort Costa Navarino is vanwege de vele faciliteiten bij uitstek geschikt voor families. Voor kinderen en teenagers zijn er tal van faciliteiten zoals de Cocoon crèche (4 maanden t/m 3 jaar), de unieke SandCastle Kids Club (4 t/m 12 jaar), een speeltuin, een waterpark, restaurants, een bowlingbaan en een buiten­sportcenter.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here