Speciaal aanbevolen
 Hideaway hotel
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Speciaal aanbevolen
 Hideaway hotel
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok

v.a. € 5.912, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Lagoon Water Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 23-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Bijzonderheden   |   Kamers & Suites

6* Six Senses Laamu, Malediven

Dit bijzonder stijlvolle resort is in harmonie met de natuur gebouwd en ligt in het zuiden van Laamu Atol. De service is uitermate zorgvuldig en discreet. De cuisine en de wijn zijn er zonder meer voortreffelijk. Six Senses staat wereldwijd bekend om haar unieke concept: ecologisch verantwoord en persoonlijk. De rust van deze exclusieve, zilte oase wordt alleen verstoord door de wind, de branding en de af en toe langskomende boten. Vanaf de luchthaven Malé een panoramische vlucht van 50 minuten en vervolgens 20 minuten per luxe speedboot.

Faciliteiten

Lounge, bibliotheek, openluchtbioscoop op het strand, boetieks en kidsclub geopend van 9:00-18:00 uur. Infinitypool met zonneterras en ligstoelen. Niet-gemotoriseerde watersporten zoals windsurfen, kajakken, kanoën, zeilen (catamaran, laser), snorkelen, snorkeluitrusting zijn inclusief. Waterskiën, parasailing, diepzeevissen en zeillessen tegen betaling. Het resort beschikt over een schitterend huisrif. PADI-duikschool met first class duikplaatsen op 20-60 minuten. Het Laamu Atoll biedt het perfecte heldere water voor duikers om de schitterende koraalriffen te zien, thuisbasis van een verscheidenheid aan tropische vissen, waaronder enkele zeldzame soorten. Het eigen surfstrand van Laamu, met uitstekende branding en drie meter hoge golven, ligt op slechts enkele minuten van het hotel. Er worden regelmatig boottochten georganiseerd.

Wellness

De fraaie Six Senses Spa biedt oriëntaalse massages en holistische behandelingen Er zijn 9 over-water behandelkamers. Voor de schoonheidsbehandelingen worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt. Voorts Reiki, Shiatsu, acupressuur, reflexologie, Kneipp-therapie, meditatie en yoga-paviljoen. Sauna en stoombad.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension mogelijk. De 7 bars en restaurants van Six Senses Laamu bieden voortreffelijke gerechten.
LEAF: biedt een fusion van lokale gerechten van de grill met groenten en kruiden uit eigen tuin. Gasten eten niet alleen uitstekend maar ook gezond.
Zen: voor Japanse specialiteiten in een tropische ambiance met zicht op de oceaan.
Longitude: de innovatieve keuken van dit over-water restaurant biedt internationale gerechten. Voor ontbijt, diners en live-cooking.
Altitude: 6 m hoog gelegen restaurant waar u kunt genieten van de beste wijnen en kazen.
Ice & Chocolate Studio: voor overheerlijke zelfgemaakt ijs, sorbets en chocoladetruffels in alle smaken (bijv. kaneel, groene thee, lavendel en munt).
Sip Sip Bar: bij het zwembad voor huisgemaakte pizza's en pasta's, verse sapjes en cocktails.
Chill Lounge & Bar: voor signature cocktails met de ondergaande zon en soft music.
Op verzoek wijnproeverijen in de wijnkelder en naar wens kunt u ook dineren op het strand of op een eiland voor de kust.


Bijzonderheden

ffff

Kamers & Suites

De 97 luxe villa’s zijn in harmonie met de natuur gebouwd. Aan de buitenkant steken hun grijs verweerde onbewerkte planken prachtig af tegen de intens blauwe zee, de witte zandstranden en groene palmbomen. Het interieur is minimalistisch, stijlvol en voorzien van subtiele luxe: flatscreen-tv, bose-geluidsinstallatie, schrijftafel, minibar, Nespresso-apparaat of koffiefaciliteiten, theezetfaciliteiten, plafondventilator en kingsizebed of 2 twinbedden. Open badkamer en aparte regendouche. Dakterras met ligbedden, eettafel, zithoek en schitterend uitzicht. Riant zonneterras met ligbedden.

Lagoon Water Villa

ca. 108 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Mooie over-water villa op palen in zee met groot terras, dagbedden en direct toegang tot de zee. Het hoger gelegen uitzichtspunt beschikt over een eettafel en dagbedden. Badkamer met glazen vloer en zicht op de lagune.

Ocean Water Villa

ca. 108 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Mooie over-water villa op palen in zee met groot terras, dagbedden en direct toegang tot de zee. Het hogergelegen uitzichtpunt beschikt over een eettafel en dagbedden. Badkamer met glazen vloer en zicht op de oceaan.

Ocean Beach Villa

ca. 220 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Direct gelegen aan het strand. Privétuin en groot terras met dagbedden. Uitzicht op open zee.

Laamu Water Villa

ca. 108 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen aan het einde van de steiger met een panoramisch uitzicht over zee en veel privacy. Badkamer met glazen bad. Bij aankomst Prosecco, welkomstattentie, iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat en dagelijks ontbijt in de villa.

Sunset Laamu Water Villa

ca. 108 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen aan het einde van de steiger, aan de zijde van de zonsondergang met een panoramisch uitzicht over zee en veel privacy. Badkamer met glazen bad. Bij aankomst Prosecco, welkomstattentie, iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat en dagelijks ontbijt in de villa.

Lagoon Beach Villa Pool

ca. 238 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen aan het strand met een mooi uitzicht over de lagune. Riant terras met tuin, privézwembad en dagbedden. De villa beschikt over een panoramisch uitzichtpunt met zithoek.

Ocean Beach Villa Pool

ca. 238 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen aan het strand met een panoramisch uitzicht over de oceaan. Mooi terras en tuin met privézwembad. Badkamer met binnen- en buitendouche. Schitterend uitzicht over zee vanuit een hogergelegen platform.

Ocean Water Villa Pool

ca. 108 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Mooie over-water villa op palen in zee met groot terras, dagbedden, privézwembad en direct toegang tot de zee. Het hogergelegen uitzichtpunt beschikt over een eettafel en dagbedden. Badkamer met glazen bad en zicht op de oceaan.

Laamu Water Villa Pool

ca. 126 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen aan de steiger met een panoramisch uitzicht en veel privacy. Groot terras met dagbedden en privézwembad. De villa is tevens voorzien van iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat en is inclusief dagelijks ontbijt in de villa. Bij aankomst een fles Prosecco en een welkomstattentie.

Family Beach Villa Pool

ca. 253 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Direct aan het strand en met uitzicht over de lagune. Terras en tuin met privézwembad. Voorzien van 2 slaap- en badkamers waarvan 1 kleinere slaapkamer speciaal ingericht voor kinderen. Panoramisch uitzichtpunt.

Sunset Laamu Water Villa Pool

ca. 126 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gelegen aan het einde van de steiger aan de zijde van de zonsondergang met een panoramisch uitzicht en veel privacy. Groot terras met dagbedden en privézwembad. De villa is tevens voorzien van iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat en is inclusief dagelijks ontbijt in de villa. Bij aankomst een fles Prosecco en een welkomstattentie.

2-slaapkamer Lagoon Beach Villa Pool

ca. 285 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Direct gelegen aan het strand en lagune met privétuin en zwembad. Riante woonkamer, 2 slaapkamers (individueel van elkaar in aparte villa’s) en 2 badkamers. De villa is tevens voorzien van iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat en is inclusief dagelijks ontbijt in de villa. Bij aankomst een fles Prosecco en een welkomstattentie. Hogergelegen platform voor panoramisch uitzicht.

2-slaapkamer Ocean Beach Villa Pool

ca. 730 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen 
Riante villa aan het strand. Riante woonkamer met eettafel voor 8 personen en zithoek, 2 slaap- en badkamers, privétuin en terras met privézwembad. De villa is tevens voorzien van iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat en is inclusief dagelijks ontbijt in de villa. Bij aankomst een fles Prosecco en een welkomstattentie.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here