Zwembad
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness

v.a. € 1.367, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Gardenview Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 13-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Anantara Vilamoura Algarve Resort, Algarve

Het moderne Anantara Vilamoura Algarve Resort ligt bijzonder mooi op een 45.000 m² groot terrein en wordt omringd door de Victoria golfbaan. Het met palmen omringde zwembad is een heerlijke plek om tot rust te komen en genieten in dit aangename vakantieresort.
In de zomer van 2023 heeft het resort een renovatie ondergaan waarbij een deel van het hotel speciaal is ontworpen voor familieplezier, met uniek voor de Algarve, nieuwe swim-up kamers direct gelegen aan een 30 meter lang zwembad. Het andere deel van hotel richt zich exclusief op koppels en wordt gekenmerkt door rust, romantiek en discrete service. De jachthaven en het strand van het bruisende Vilamoura liggen op ca. 3 km, de luchthaven van Faro op ca. 20 km. 

Special

Tot 30% voordeel op uw verblijf
Van 25-03-2024 t/m 31-10-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Er zijn drie zwembaden, waarvan één adults only (vanaf 16 jaar) en één speciaal voor kinderen, omringd door terrassen met ligstoelen en parasols. Voor de jongste gasten is er een Adventures kidsclub (4 tot 10 jaar) met speeltuin waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Voor tieners is er een Teensclub met een eigen ruimte om videogames, biljart en bordspellen te spelen.
Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals paardrijden, surfen, tennis, golf en voetbal academies (seizoensgebonden). Voor baby’s kan er op verzoek flesvoeding, luiers, kinderstoel en een kinderwagen geregeld worden.
De ruim opgezette Anantara Spa biedt schoonheidsbehandelingen op basis van verfijnde Oosterse tradities. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Victoria golfbaan maar ook in de directe omgeving van Vilmoura zijn diverse golfbanen te vinden welke u via de golfdesk in het hotel kunt reserveren.
Tenslotte is er 24 uur per dag roomservice.


Wellness

De Anantara Spa beschikt over een sauna, jacuzzi, hydromassages, Vichyshower, verschillende behandelkamers en binnenzwembad (vanaf 16 jaar). Hier kunt u terecht voor verschillende gezondheids- en schoonheidsbehandelingen gebaseerd op verfijnde Oosterse tradities.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Victoria restaurant: voor ontbijt en diner in buffetvorm. Showcooking met verse natuurlijke producten. Tevens is à la carte mogelijk.
Sensai restaurant: trendy ingericht en gelegen op de bovenste verdieping met fraai uitzicht, is geopend voor diner en serveert Aziatische gerechten.
La Cucina: Casual Italiaans restaurant geopend voor diner.
Ria restaurant: Geopend voor lunch en is gespecialiseerd in het serveren van lokale visgerechten.
Cascades Pool Bar: Gelegen aan het familiezwembad voor lichte maaltijden, snacks en drankjes geserveerd vanuit een foodtruck.
Palms by the Pool: voor gezonde, lichte maaltijden, snacks en drankjes.
Anantara bar & Lounge: In de lobby voor koffie, thee, kleine snacks of een cocktail.
Spice Spoons: Op aanvraag kunt u hier een interactieve kookles met de chef-kok volgen.
In combinatie met een bezoek aan de nabijgelegen Loulé versmarkt leert u een aantal verse en smaakvolle gerechten maken typerend voor Portugal.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Alle 260 moderne kamers en suites hebben airconditioning, wifi, tv, kluisje, JBL speakers en radio, flatscreen-tv, minibar en een Nespresso-apparaat. Door schuifdeur afgescheiden badkamer met bad, inloopdouche, apart toilet, badjassen en -slippers. Bij een verblijf in geselecteerde adults only suites heeft u toegang tot de Infindo Lounge met dagelijks verse hapjes en drankjes.

Deluxe Gardenview Kamer

ca. 48 m², maximaal 3 personen
Comfortabele en ruime kamer met balkon met loungebed en tuinzicht.

Deluxe Poolview Kamer

ca. 48 m², maximaal 3 personen 
Comfortabele en ruime kamer met balkon met loungebed en zwembadzicht.

Deluxe Golfview Kamer

ca. 48 m², maximaal 3 personen 
Comfortabele en ruime kamer met balkon met loungebed en golfbaanzicht.

Deluxe Swim Up Kamer

ca. 48 m², maximaal 3 personen 
Comfortabele en ruime kamer. Vanaf het terras (met loungebed) is er directe toegang tot het swim up zwembad.

Family Kamer

ca. 96 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen 
2 Deluxe kamers met verbindingsdeur met uitzicht op het resort.

2-bedroom Swim Up Family Kamer

ca. 96 m², maximaal 6 personen   
Twee Deluxe Kamers gegarandeerd met tussendeur speciaal gericht op families. Vanaf het terras (met loungebed) is er directe toegang tot het swim up zwembad.

Family Suite

ca. 133 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen 
Suite met verbindingsdeur met Deluxe Golfzicht kamer. Inclusief concierge service.

Golf Suite

ca. 93 m², maximaal 3 volwassenen   
Elegante suite met woonkamer en aparte slaapkamer gelegen in het adults only deel van het hotel. Badkamer met spiegel met ingebouwde tv. Balkon met loungebed en uitzicht over de golfbaan. Inclusief butlerservice en toegang tot de Infindo lounge.

Palms Suite

ca. 96 m², maximaal 3 volwassenen   
Ruime suite met woonkamer/eetkamer en aparte slaapkamer. Terras met lounge en overzicht over het zwembad. Inclusief butlerservice in toegang tot de Infindo lounge.

Victoria Suite

ca. 141 m², maximaal 3 personen 
Ruime suite met woonkamer, eetkamer en aparte slaapkamer en inloopkast. Badkamer met spiegel met ingebouwde tv. Panoramisch golfbaanzicht. Inclusief butlerservice en toegang tot de Infindo Lounge.

Presidential Suite

ca. 250 m², maximaal 2 volwassenen 
Gelegen op de bovenste verdieping met groot balkon met jacuzzi, ligbedden en zitjes. Woonkamer en eetkamer, aparte slaapkamer met inloopkast. Badkamer met hydromassagebad en dubbele inloopdouche. Met panoramisch uitzicht over de golfbaan en inclusief butlerservice (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Anantara Vilamoura Algarve Resort staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Heeft Anantara Vilamoura Algarve Resort een shuttleservice naar het strand?

    Anantara Vilamoura Algarve Resort  beschikt over een shuttleservice naar en toegang tot de Puro Beach poolside club met zwembad en ligbedden (adults only). Tevens shuttleservice en toegang tot de Puro Beach Club aan het strand met ligbedden (ook toegankelijk voor families).

  • Is het mogelijk om te golfen bij Anantara Vilamoura Algarve Resort?

    Het moderne Anantara Vilamoura Algarve Resort ligt bijzonder mooi op een 45.000 m² groot terrein en wordt omringd door de Oceanico Victoria golfbaan.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here