Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness

v.a. € 3.057, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Junior Suite Parkzicht o.b.v. halfpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 12-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Falkensteiner Resort Capo Boi, Sardinië

Omringd door een fraaie tuin met dennenbomen en direct aan een schitterende zandbaai met een geweldig uitzicht op de baai van Capo Carbonara, ligt Falkensteiner Capo Boi. Het is een van de meest verbazingwekkende resorts aan de zuidkust van Sardinië en uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en koppels. Een sfeervol resort in Moorse stijl waar u in een gezellige en intieme sfeer kunt genieten van de schitterende ligging. De ongerepte natuur en de parelwitte zandstranden van Costa Rei en Villasimius zijn werkelijk spectaculair. Door de beschutte ligging tegen een heuvel is het zelfs tot eind oktober een heerlijk resort om te verblijven. Ca. 5 km van het charmante dorp Villasimius en ca. 65 km van de luchthaven Cagliari.


Faciliteiten

Het resort beschikt over 4 zwembaden, waarvan 1 speciaal voor ouders met kinderen. Met zonneterrassen, parasols, ligbedden, badhanddoeken en poolbar. Voorts een activiteitenprogramma met meditatie, yoga, pilates, stretching, danslessen en nordic walking. Verder 1 kunstgras-tennisbaan, voetbalveld en fietsverhuur. Aan het strand een duikschool, paddleboard, snorkelen en zeilcursus mogelijk. De kidsclub Falky Land verzorgt een geweldig animatieprogramma voor kinderen en teenagers (vanaf 3 jaar, 7 dagen per week) waaronder minidisco, diverse sportactiviteiten, bioscoop, Falky zwemacademie voor baby’s en kinderen onder leiding van een professioneel team. Tevens beschikbaar een baby-kit (buggy, waterkoker etc.).


Wellness

De Acquapura Spa met binnenbad ('s ochtends ook toegankelijk voor kinderen) met diverse sauna’s, stoombad, fitnessruimte en ontspanningsruimte (inclusief). Tevens Spaverwenpakketten en massages (tegen betaling).

Wine & Dine

De verzorging is op basis van halfpension.
Hoofdrestaurant: hier wordt een royaal ontbijtbuffet geserveerd en 's avonds een uitstekend diner met themabuffetten, showcooking en barbecue-avonden. Tevens een speciaal buffet voor kinderen en een babycorner. In de zomer wordt buiten op het gezellige terras gedineerd.
Strandrestaurant: voor een a la carte lunch en pizza's uit de houtoven.
Kento Bay: gourmetrestaurant voor lokale en aziatische gerechten (niet inclusief in het halfpension).


Kamers & Suites

Het resort beschikt over 122 junior suites en villakamers. De (junior) suites bevinden zich in het hoofdgebouw. De villakamers zijn gesitueerd in de 2 vleugels verspreid in de tuin. Alle voorzien van een kingsizebed, zithoek, airconditioning, flatscreen-tv, kluisje en minibar. Riante badkamer met douche en dubbele wastafel. Strandtas met badjas, handdoeken en badschoenen. Balkon of terras.

Junior Suite Parkzicht

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 9 jaar  
Ruim ingericht in heldere witte kleuren en sofabed. Riant terras of balkon met uitzicht over de tuin.

Family Kamer Parkzicht

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Voorzien van slaapkamer en 2 slaapbanken in de woonkamer. Badkamer met douche.

Junior Suite zijdelings zeezicht

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 9 jaar  
Ruim ingericht in heldere witte kleuren en sofabed. Riant terras of balkon met zijdelings uitzicht over zee.

Junior Suite Zeezicht

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 9 jaar  
Ruim ingericht in heldere witte kleuren en sofabed. Riant terras of balkon met zeezicht.

Family Suite Tuinzicht

ca. 42 m², maximaal 4 personen  
Voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 speciaal ingericht voor kinderen met 2 bedden en 1 badkamer met douche. Groot terras van ca. 21 m².

Family Suite Parkzicht

ca. 50 m², maximaal 4 personen 
Voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 speciaal ingericht voor kinderen met 2 bedden en 2 badkamers met douche. Beide slaapkamers beschikken over een balkon met uitzicht over de tuin.

2-slaapkamers Villa Parkzicht

ca. 50-60 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, een slaapbank en 2 badkamers met douche. Terras met directe toegang tot de tuin. Geschikt voor families.

2-slaapkamer Villa zijzeezicht

ca. 50-60 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, een slaapbank en 2 badkamers met douche. Balkon met zijzeezicht. Geschikt voor families.

Family Villa Tuinzicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen 
Voorzien van 2 slaapkamers, waarvan 1 met kingsizebed en 1 slaapkamer met 2 aparte bedden, speciaal ingericht voor kinderen. In de aparte woonkamer 2 slaapbanken. Voorts 1 badkamer met douche. Terras en direct toegang tot de privétuin.
 

Family Villa Zeezicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen 
Aparte villa, voorzien van 2 slaapkamers, waarvan 1 met kingsizebed en 1 slaapkamer met 2 aparte bedden, speciaal ingericht voor kinderen. In de aparte woonkamer 2 slaapbanken. Voorts 1 badkamer met inloopdouche. Terras en balkon met zeezicht.

Capo Boi Suite

ca. 95 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen  
Voorzien van een grote woonkamer en twee slaapkamers. De suite biedt een adembenemend uitzicht vanaf het riante terras met dagbed. Voorzien van sofabed en thee-/en koffiezetfaciliteiten.

Villa Bella Vista

ca. 250 m², maximaal 7 personen
Schitterende villa met veel privacy. Voorzien van 4 slaap- en badkamers, grote woonkamer en keuken. Panoramisch terras met buitendouche, ligbedden, zwembad en schitterend uitzicht over zee.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here