Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Topaanbiedingen van de week

Bekijk hieronder onze aantrekkelijkste aanbiedingen. Meer aanbiedingen vindt u bij de hotels zelf en onze sectie Hotels Speciaal voor U.

Deluxe

Tortuga Bay

Ruim opgezet resort gelegen op een fraaie locatie aan een met palmen omzoomd strand. Boek nu en ontvang 10% voordeel op uw verblijf.
Meer info

Zoetry Agua Punta Cana

Karakteristiek hotel gelegen aan een lang wit zandstrand met een keur aan faciliteiten. Boek nu en ontvang 50% voordeel op uw verblijf.
Meer info
Superior

Dreams Punta Cana Resort & Spa

Ruim opgezet resort gelegen op een fraaie locatie aan een met palmen omzoomd strand. Boek nu en ontvang tot 25% voordeel op uw verblijf.
Meer info

LUX* Saint Gilles, La Reunion

Aantrekkelijk strandhotel gelegen aan de westkust van La Reunion nabij een gezellige badplaats. Boek nu en ontvang 25% voordeel op uw verblijf.
Meer info

Daios Cove, Kreta

Exclusief resort met ruime kamers, een fraai zandstrand en zeer veel faciliteiten. Boek nu ontvang 30% voordeel op uw verblijf en een gratis upgrade naar halfpension.
Meer info

The Reserve at Paradisus

Het hotel voor een luxe vakantie met het hele gezin. Boek nu en ontvang 20% voordeel op uw verblijf.
Meer info

Cape Sounio

Waar de wonderen van het oude Griekenland de zee omarmen ligt het stijlvolle Cape Sounio.
Meer info

LUX Belle Mare, Mauritius

Elegant all-suite Hotel. Bijzonder is de Spa, het uitgebreide aanbod aan restaurants en de uitstekende kidsclub. Boek nu en ontvang 25% voordeel op uw verblijf.
Meer info

InterContinental Hua Hin

Elegant hotel direct gelegen aan het fraaie zandstrand van deze Thaise badplaats. Boek nu en ontvang 20% voordeel op uw verblijf
Meer info

Trou aux Biches, Mauritius

Een geliefd resort bekend om de uitstekende cuisine, onderscheidende service en spectaculaire ligging. Boek nu en ontvang 20% voordeel op uw verblijf.
Meer info

Paradisus Punta Cana Resort

Ideaal gelegen aan Bavaro Beach op de Dominicaanse Republiek. Boek nu en ontvang 20% voordeel op uw verblijf.
Meer info