Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

 

Travel in Style

 

Extra beenruimte, een bredere stoel, een snelle incheckprocedure en de service aan boord maken dat u uitgeruster aankomt op uw bestemming. Het zijn de elementen voor een comfortabele vliegreis. Hoeveel comfort gunt u uzelf?


Vlucht selecteren, stoel reserveren

Herkent u dit? U besteedt veel tijd aan het zoeken naar de juiste bestemming en accommodatie. Wellicht ook nog op zoek naar de juiste huurauto en een vliegtuigmaatschappij met prettige vliegtijden. De eerste stappen voor een ultieme vakantie.
Kiest u ook zo zorgvuldig uw stoel aan boord uit? Silverjet reizigers maken veelal gebruik van de optie om een stoel aan boord te reserveren. Zo weet u zeker dat u met uw reisgezelschap bij elkaar zit en waar in het vliegtuig. Een aan te bevelen voorbereiding van uw Silverjet vakantie.


Maaltijd aan boord

Meer ruimte

Wat ons betreft is de reis er naartoe minstens zo belangrijk als de keuze van uw bestemming.

Denkt u na over de klasse waarin u vliegt? Met name wanneer u intercontinentaal vliegt kunt u uw comfort aan boord aanzienlijk vergroten door te kiezen voor een klasse met meer been- en/of stoelruimte.

Alle vliegmaatschappijen bieden u Business Class aan op hun intercontinentale routes en daarnaast bieden steeds meer maatschappijen Premium Economy, een klasse tussen Economy en Business Class aan. Bij een aantal vliegmaatschappijen kunt u zelfs kiezen voor de First Class. De naam zegt het al, de meest luxe klasse die aangeboden wordt.


Het onderscheid

De verschillen tussen de diverse klassen kunnen onze Luxury Travel Consultants u precies uitleggen.
Het is dan ook niet nodig dat u zelf tijd investeert om de verschillende websites te bezoeken. Wij helpen u graag bij het maken van de voor u meest geschikte keuze.  Onderstaand voorbeeld geeft u een idee waar we het over hebben, het betreft in dit geval KLM.


Een standaard Economystoel heeft veelal een beenruimte van 76 tot 81 cm en kan 9 cm naar achteren versteld worden. Een Europe Busines Class stoel heeft tot 89 cm beenruimte en kan tot 18 cm naar achteren versteld worden. Bovendien blijft de middelste van 3 stoelen altijd vrij! Een stoel in de intercontinentale World Business Class is een slaapstoel die op bijna alle routes volledig plat kan, op sommige routes bijna geheel plat. Deze stoel heeft 190 tot 207 cm beenruimte.

Vele extra’s

Met name vanwege het  betere zit- en ligcomfort kiezen Silverjet cliënten graag voor een luxere klasse, maar er zijn meer redenen te noemen. Zo kunt u veelal van een separate incheckbalie gebruik maken, een snelle boarding, diverse keuzemenu’s aan boord en lounges op de luchthaven van vertrek. Allemaal elementen die reizen aangenamer maken.

Enkele vliegmaatschappijen bieden u zelfs de mogelijkheid om tijdens de vlucht gebruik te maken van een soort privésuite, maar het kan nog gekker. Vliegt u First Clas met Emirates dan kunt u zich douchen, hoog in de lucht!

Private Jet

Soms passen de aangeboden vaststaande vliegtijden of de overstapverbindingen naar uw bestemming u niet. Of misschien heeft u behoefte aan meer privacy tijdens uw vliegreis. Ook dan bent u bij Silverjet Vakanties aan het juiste adres. Wij kunnen luxe privéjets aanbieden van 6 tot 100 personen, waarmee alle luchthavens snel en uitermate comfortabel bereikbaar zijn en u vliegt vanaf de door u gewenste luchthaven op de door u gewenste tijd.

VIP (Aankomst-)service

Hoe heerlijk is het om bij aankomst de lange wachtrijen voor de paspoortcontrole en douane­formaliteiten te omzeilen door van een VIP Aankomstservice gebruik te maken? Bij aankomst wordt u bij de gate opgewacht en naar een lounge begeleid. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in alle rust op uw ruimbagage wachten, terwijl intussen de formaliteiten versneld geregeld worden. Op de luchthavens van Dubai, Abu Dhabi en Muscat alsmede bij terugkomst op Schiphol  kunnen wij deze exclusieve service voor u verzorgen. Op Schiphol wordt u zelfs direct bij het verlaten van het vliegtuig opgewacht en per luxe limousine naar het VIP Centre gereden. Toppunt van exclusiviteit!


Overigens kunt u vanaf Schiphol ook vertrekken vanuit het VIP centrum. U verbijft in de VIP lounge tot het moment van boarden. Uw bagage wordt voor u verzorgd en uw vervoer tussen lounge en vliegtuig vindt plaats met privévervoer.

Onze partners

Maximale flexibiliteit is ons motto. Daarom bieden wij u de keuze uit een ruim aanbod van vliegmaatschappijen en luchthavens. Zo kunt u zelf bepalen op welke dag uw reis begint en eindigt. Waar mogelijk bieden wij u meerdere opties, zodat er ook echt wat te kiezen valt.Gunt u uzelf een comfortabele reis?