Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Ultiem genieten met onze luxe jubileum cruisevakanties

Een cruisevakantie is verwend worden; genieten van de goede dingen in het leven!

Silverjet Vakanties bestaat 20 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben wij de beste cruises naar de mooiste bestemmingen in de wereld, voor u geselecteerd. Deze geselecteerde cruisevakanties zijn, in het kader van onze jubileumactie, allemaal met gratis vliegreis en nog veel meer extra's om comfortabel te reizen.


Cruisen met Silverjet is luxe, comfortabel en onvergetelijk
Om uw cruisevakantie onvergetelijk te maken, kiezen wij voor luxe rederijen met kleinere schepen en een uitmuntende service aan boord. Hierdoor heeft u aan boord altijd een ruime suite met in de meeste gevallen een balkon. Daarnaast is er veel tijd op de bestemming en komt u op plaatsen waar grote schepen niet kunnen komen!

Cruisen met Silverjet betekent veel voordeel voor u, zoals:
-    snel verlopende in- en uitschepingen als gevolg van onze keuze voor kleinere schepen,
-    gratis gebruik van de Executive Lounge op de luchthaven Schiphol,
-    minimaal 1 luxe hotelovernachting voorafgaand aan uw cruise, zodat uw cruise relaxt start,
-    tenminste 20 kg. ruimbagage,
-    luxe privétransfers voor de cruise,
-    verblijf in een comfortabele suite,
-    all-inclusive aan boord (inclusief fooien)

Gratis vliegreis bij uw luxe jubileum cruise
Vanwege ons 20 jarig jubileum bieden wij u dit jaar een aantal luxe jubileum cruisereizen aan. U kunt hierbij denken aan cruises in de Caribbean, Het Midden Oosten, Italië en de Riviera en een cruise-expeditie naar Antartica en Pantagonië. Cruisereizen op basis van all-inclusive en gratis vliegreis. Vraag onze Luxury Travel Agent naar de speciale jubileum cruisereizen. Ter inspiratie tonen wij hieronder onze luxe jubileum cruisevakanties.

 
Italian WhisperAmalfi 310 x 164

De kleinere plaatsen aan de kust en de prachtige eilanden in de Middellandse Zee trekken al vele jaren de aandacht van de reizigers. Iedere plaats op deze route heeft haar eigen charme. Dat maakt cruisen op de Middellandse Zee zo boeiend. U heeft meestal mooi weer, bezoekt sfeervolle plaatsen, ziet prachtige natuur en ervaart culinaire verrassingen.

Deze 9 daagse cruise vertrekt op 19 augustus 2019. U gaat aan boord in Rome. U bezoekt prachtige steden en pittoreske dorpen zoals Civitavecchia, Sorrento, Olibia (Sardinië), Marseille, Monte Carlo, Livorno en Porto Vecchio. De cruise eindigt in Rome.

Bekijk deze luxe cruisevakantie


Flamenco en FadoValencia 310 x 164

Paella en flamenco; ervaar het zuiden van Spanje met al je zintuigen. Van de Catalaanse stad Barcelona, tot de levendige kustplaatsen aan de Costa del Sol.
De Moorse erfenis van het koninkrijk is duidelijk zichtbaar langs de kust van Andalusië te zien.

Deze 9 daagse cruise vertrekt op 9 september 2019. U gaat aan boord in Barcelona. via Valencia, Cartagena, Cadiz, Portimao reist u naa Lissabon. U vliegt terug vanaf Lissabon.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 


 

Asian Capitals & Sacred ShrinesDubai

Deze cruise laat u het beste van het Midden-Oosten en Azië ervaren. Prachtige zandstranden, luxe en traditionele soeks voor kruiden en goud. Bekijk Dubai vanaf de 830 meter hoge Burj Khalifa, ’s werelds winkelcentra hoogste wolkenkrabber. U vervolgt uw cruise naar Myanmar dat u een verscheidenheid biedt aan bezienswaardigheden waaronder koloniale architectuur, musea, pagodas en tempels. Sluit uw cruise af in het kleinste land van Zuidoost-Azie: Singapore!

INCLUSIEF GRATIS LANDARRANGEMENT IN DUBAI EN SINGAPORE!

Deze 26 daagse cruise vertrekt op 14 november 2019 in Dubai. U vaart langs indrukwekkende plaatsen als Fujairah, Mumbai, Goa, Mangalore, Cohin, Colombo, Yangon (Rangoon), Phuket, de straat van Malakka en Singapore. Singapore is uw vertrekhaven.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 


 

Wij hebben nog meer te bieden...

 Alle luxe hotels

 Bekijk onze brochures

Contact informatie

 Aanmelden nieuwsbrief