Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Ultiem genieten met onze luxe jubileum cruisevakanties

Een cruisevakantie is verwend worden; genieten van de goede dingen in het leven!

Silverjet Vakanties bestaat 20 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben wij de beste cruises naar de mooiste bestemmingen in de wereld, voor u geselecteerd. Deze geselecteerde cruisevakanties zijn, in het kader van onze jubileumactie, allemaal met gratis vliegreis en nog veel meer extra's om comfortabel te reizen.


Cruisen met Silverjet is luxe, comfortabel en onvergetelijk
Om uw cruisevakantie onvergetelijk te maken, kiezen wij voor luxe rederijen met kleinere schepen en een uitmuntende service aan boord. Hierdoor heeft u aan boord altijd een ruime suite met in de meeste gevallen een balkon. Daarnaast is er veel tijd op de bestemming en komt u op plaatsen waar grote schepen niet kunnen komen!

Cruisen met Silverjet betekent veel voordeel voor u, zoals:
-    snel verlopende in- en uitschepingen als gevolg van onze keuze voor kleinere schepen,
-    gratis gebruik van de Executive Lounge op de luchthaven Schiphol,
-    minimaal 1 luxe hotelovernachting voorafgaand aan uw cruise, zodat uw cruise relaxt start,
-    tenminste 20 kg. ruimbagage,
-    luxe privétransfers voor de cruise,
-    verblijf in een comfortabele suite,
-    all-inclusive aan boord (inclusief fooien)

Gratis vliegreis bij uw luxe jubileum cruise
Vanwege ons 20 jarig jubileum bieden wij u dit jaar een aantal luxe jubileum cruisereizen aan. U kunt hierbij denken aan cruises in de Caribbean, Het Midden Oosten, Italië en de Riviera en een cruise-expeditie naar Antartica en Pantagonië. Cruisereizen op basis van all-inclusive en gratis vliegreis. Vraag onze Luxury Travel Agent naar de speciale jubileum cruisereizen. Ter inspiratie tonen wij hieronder onze luxe jubileum cruisevakanties.

Island Rhythms & Big Easy JazzCuracao huisjes 310 x 164
Een perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en couleur locale. Loop in de sporen van vroege bewoners en kolonisten en geniet van de geuren en kleuren van levendige Caribische plaatsen.
Ontdek de parels van de Caribbean, de paradijselijke eilanden. Stuk voor stuk onvergetelijke miniparadijsjes – groene landschappen met goudgele randen die oprijzen uit het turquoise water.

Deze 16 daagse cruise vertrekt op 1 december 2018. U gaat aan boord in Fort Lauderdale in Florida. U bezoekt prachtige eilanden zoals Bimini, Grand Turk, Curacao, Bonaire, Jamaica en de Grand Cayman. De cruise eindigt in New orleans.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 


Italian WhisperAmalfi 310 x 164

De kleinere plaatsen aan de kust en de prachtige eilanden in de Middellandse Zee trekken al vele jaren de aandacht van de reizigers. Iedere plaats op deze route heeft haar eigen charme. Dat maakt cruisen op de Middellandse Zee zo boeiend. U heeft meestal mooi weer, bezoekt sfeervolle plaatsen, ziet prachtige natuur en ervaart culinaire verrassingen.

Deze 9 daagse cruise vertrekt op 19 augustus 2019. U gaat aan boord in Rome. U bezoekt prachtige steden en pittoreske dorpen zoals Civitavecchia, Sorrento, Olibia (Sardinië), Marseille, Monte Carlo, Livorno en Porto Vecchio. De cruise eindigt in Rome.

Bekijk deze luxe cruisevakantie


Flamenco en FadoValencia 310 x 164

Paella en flamenco; ervaar het zuiden van Spanje met al je zintuigen. Van de Catalaanse stad Barcelona, tot de levendige kustplaatsen aan de Costa del Sol.
De Moorse erfenis van het koninkrijk is duidelijk zichtbaar langs de kust van Andalusië te zien.

Deze 9 daagse cruise vertrekt op 9 september 2019. U gaat aan boord in Barcelona. via Valencia, Cartagena, Cadiz, Portimao reist u naa Lissabon. U vliegt terug vanaf Lissabon.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 

Pacific Coast Panorama

San Francisco 310 x 164

Een perfecte ontsnapping gevuld met de zonovergoten warmte van de Mexicaanse Riviera en de kosmopolitische charmes van de bekende en beroemde steden van Californië.

Deze 17 daagse cruise vertrekt op 6 december 2018. U gaat aan boord in Los Angeles. Uw vaarroute gaat naar San Franciso, Santa Barbara, Ensenada (Mexico), Puerto Vallarta, Mazatlan, La Paz, Cabo San Lucas en Sna Diego. U vliegt terug vanaf Los Angeles.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

Caribbean 310 x 164Caribbean & Central America 2018
Palmbomen zwieren tevreden in een tropische bries. Glinsterende en verleidelijke saffierblauwe wateren beloven avonturen boven en onder de golven. Koloniale havens met huizen geschilderd in pastelkleuren wenken met hun gezellige lokale markten, oude forten en mooie stranden.

 
Deze 18 daagse cruise vertrekt op 27 november 2018. U gaat aan boord in Fort Lauderdale. Uw vaarroute gaat naar Turks and Caicos Islands (Grand Turk), San Juan (Puerto Rico), Basseterre, St. Kitts, St. Kitts and Nevis, Roseau (Dominica), St. Jonhn's, Antigua & Barbuda, Gustavia (st. Barth), Road Town, Tortola, British Virgin Islands, Samana (Dominican Republic), Key West en Miami. U vliegt terug vanaf Miami.

 

Bekijk deze luxe cruisevakantie

Asian Capitals 310 x 164

Asian Capitals & Sacred Shrines

Deze cruise laat u het beste van het Midden-Oosten en Azië ervaren. Prachtige zandstranden, luxe en traditionele soeks voor kruiden en goud. Bekijk Dubai vanaf de 830 meter hoge Burj Khalifa, ’s werelds winkelcentra hoogste wolkenkrabber. U vervolgt uw cruise naar Myanmar dat u een verscheidenheid biedt aan bezienswaardigheden waaronder koloniale architectuur, musea, pagodas en tempels. Sluit uw cruise af in het kleinste land van Zuidoost-Azie: Singapore!

INCLUSIEF GRATIS LANDARRANGEMENT IN DUBAI EN SINGAPORE!

Deze 26 daagse cruise vertrekt op 14 november 2019 in Dubai. U vaart langs indrukwekkende plaatsen als Fujairah, Mumbai, Goa, Mangalore, Cohin, Colombo, Yangon (Rangoon), Phuket, de straat van Malakka en Singapore. Singapore is uw vertrekhaven.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 


 

Wij hebben nog meer te bieden...

 Alle luxe hotels

 Bekijk onze brochures

Contact informatie

 Aanmelden nieuwsbrief