Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Ultiem genieten met onze luxe jubileum cruisevakanties

Een cruisevakantie is verwend worden; genieten van de goede dingen in het leven!

Silverjet Vakanties bestaat 20 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben wij de beste cruises naar de mooiste bestemmingen in de wereld, voor u geselecteerd. Deze geselecteerde cruisevakanties zijn, in het kader van onze jubileumactie, allemaal met gratis vliegreis en nog veel meer extra's om comfortabel te reizen.


Cruisen met Silverjet is luxe, comfortabel en onvergetelijk
Om uw cruisevakantie onvergetelijk te maken, kiezen wij voor luxe rederijen met kleinere schepen en een uitmuntende service aan boord. Hierdoor heeft u aan boord altijd een ruime suite met in de meeste gevallen een balkon. Daarnaast is er veel tijd op de bestemming en komt u op plaatsen waar grote schepen niet kunnen komen!

Cruisen met Silverjet betekent veel voordeel voor u, zoals:
-    snel verlopende in- en uitschepingen als gevolg van onze keuze voor kleinere schepen,
-    gratis gebruik van de Executive Lounge op de luchthaven Schiphol,
-    minimaal 1 luxe hotelovernachting voorafgaand aan uw cruise, zodat uw cruise relaxt start,
-    tenminste 20 kg. ruimbagage,
-    luxe privétransfers voor de cruise,
-    verblijf in een comfortabele suite,
-    all-inclusive aan boord (inclusief fooien)

Gratis vliegreis bij uw luxe jubileum cruise
Vanwege ons 20 jarig jubileum bieden wij u dit jaar een aantal luxe jubileum cruisereizen aan. U kunt hierbij denken aan cruises in de Caribbean, Het Midden Oosten, Italië en de Riviera en een cruise-expeditie naar Antartica en Pantagonië. Cruisereizen op basis van all-inclusive en gratis vliegreis. Vraag onze Luxury Travel Agent naar de speciale jubileum cruisereizen. Ter inspiratie tonen wij hieronder onze luxe jubileum cruisevakanties.

Island Rhythms & Big Easy JazzCuracao huisjes 310 x 164
Een perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en couleur locale. Loop in de sporen van vroege bewoners en kolonisten en geniet van de geuren en kleuren van levendige Caribische plaatsen.
Ontdek de parels van de Caribbean, de paradijselijke eilanden. Stuk voor stuk onvergetelijke miniparadijsjes – groene landschappen met goudgele randen die oprijzen uit het turquoise water.

Deze 16 daagse cruise vertrekt op 1 december 2018. U gaat aan boord in Fort Lauderdale in Florida. U bezoekt prachtige eilanden zoals Bimini, Grand Turk, Curacao, Bonaire, Jamaica en de Grand Cayman. De cruise eindigt in New orleans.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 


Holy Land & Arabian Gems
Dubai

Na de Acropolis vaart u door het Suez-kanaal, de grens tussen Afrika en Azië. Bezoek het Heilig Land, bewonder de in rotsen uitgehouwen stad Petra in Jordanië. In Oman en de Emiraten wordt u getrakteerd op magische momenten: Sultan's paleizen, prachtige moskeeën en unieke landschappen beloven enkele onvergetelijke indrukken. Per jeep naar woestijnen, oases en bizarre berglandschappen of in de medina's worden verleid door de geur van wierook.

Deze 21 daagse cruise vertrekt op 19 oktober 2018. U gaat aan boord in Athene. U bezoekt prachtige steden en pittoreske dorpen zoals Athene, Agios Nikolaos in Kreta, Haifa, Ashdod (Jerusalem), Aqaba (bezoek Petra), Salalah en Muscat in Oman, Abu Dhabi, Sir Bani Yas Island en Dubai. Tijdens deze cruise vaart u door het Suez Kanaal. De cruise eindigt in Dubai.

Bekijk deze luxe cruisevakantie

Alluring Italy & RivieraItalie, Portofino 310 x164


De kleinere plaatsen aan de kust en de prachtige eilanden in de Middellandse Zee trekken al vele jaren de aandacht van reizigers. Iedere locatie heeft zijn eigen charme. Dat maakt het reizen in de Middellandse Zee juist zo boeiend; vaak mooi weer, sfeervolle, gezellige plaatsen, prachtige natuur en overal culinaire verrassingen.

Deze 9 daagse cruise vertrekt op 28 september 2018. U gaat aan boord in Rome (op 29 september 2018). U bezoekt prachtige bestemmingen zoals Bonifacio op Corsica, Livorno (Florence/Pisa), Santa Margherita Ligure (Portifino), Palamos in Spanje en Palma de Mallorca. De cruise eindigt in Barcelona.

 

Bekijk deze luxe cruisevakantie


Ultimate Antartica & PatagoniaAntartica 310 x 164

Geniet van speciale ontmoetingen in een eindeloze ijswereld. Op de South Shetland Eilanden en het Antarctische schiereiland staan kolonies gentoo pinguïns u op te wachten. Keer op keer wordt u verrast door spectaculaire panorama's en verrassende natuurwaarnemingen. Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de expeditie is als de deels met ijs bedekte piek van Zuid-Georgië uit het water oprijst. Aan het einde van de reis is Stanley, de kleine hoofdstad van de Falkland-Eilanden met zijn Britse charme, een indrukwekkende belevenis.

Deze 26 daagse cruise vertrekt op 26 november 2018. U gaat aan boord in San Antonio, Chili. U bezoekt unieke locaties zoals Reloncavi Sound, Puerto Montt, Castro, Isla Chiloe in Chili. Via de Chileense Fjorden vaart u naar El Brujo Glacier en Sarmiento Kanaal. Houdt uw camera paraat bij de Strait of Magellan - Punta Arenas. Via Beagle Channel Ushuaia, Zuid-Shetland eilanden, Stanley op de Falkland Island, Islas Malvinas komt u in Montevideo. U vliegt terug vanaf Buenos Aires.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 

Vineyards & Vistas

Spanje, Vineyards

Deze bourgondische cruisevakantie laat u het beste van Frankrijk, Portugal en Spanje proeven. U gaat eerst drie heerlijke dagen genieten in Bordeaux, het hart van de beroemde wijnstreek van Frankrijk. Proeven van de heerlijke port in Lissabon en de rioja in Barcelona. Daarna vervolgt u uw reis naar het fascinerende zuiden van Frankrijk.

Deze 16 daagse cruise vertrekt op 28 juli 2018. U gaat aan boord in Dover. U bezoekt unieke (wijn-)gebieden zoals Guernsey, Bordeaux, Porto, Lissabon, Barcelona, Cassis en Monaco. U vliegt terug vanaf Nice.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

Barcelona 310 x 164Wonderful Cities between Barcelona and Rome

De kleinere plaatsen aan de kust en de prachtige eilanden in de Middellandse Zee trekken al vele jaren aandacht van de reizigers, ieder met zijn eigen charme. Dat maakt het reizen in de Middellandse Zee juist zo boeiend; vaak mooi weer, sfeervolle, gezellige plaatsen, prachtige natuur en overal culinaire verrassingen.
 
Deze 9 daagse cruise vertrekt op 4 augustus 2018. U gaat aan boord in Barcelona. U bezoekt unieke gebieden zoals  Cannes, Monte Carlo, Livorno en Bastia. U vliegt terug vanaf Rome.

 

Bekijk deze luxe cruisevakantieMediterranean Isles
Ibiza 310 x 164

Een cruise die de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee aandoet. Kleinere plaatsen aan de kust en prachtige eilanden in de Middellandse Zee. Een cruise waarbij u ruim voldoende tijd krijgt op de bestemmingen te bezoeken.

Deze 10 daagse cruise vertrekt op 26 juli in Barcelona. U vaart langs indrukwekkende plaatsen als Ibiza, Mahon, Calvi, Monte Carlo,  Portofino, Portoferriao naar Civitavecchia. Rome is uw vertrekhaven.Wolkenkrabbers, trendy winkels en topmusea in New York afgewisseld met de spectaculaire natuur van Nova Scotia. Een perfecte combinatie van cultuur en steden en de prachtige natuur tijdens de Indian Summer.

 

Bekijk deze luxe cruisevakantie
Halifax 310 x 164

Canada & New England

Wolkenkrabbers, trendy winkels en topmusea in New York afgewisseld met de spectaculaire natuur van Nova Scotia.
Een perfecte combinatie van cultuur en steden en de prachtige natuur tijdens de Indian Summer.


Deze 14 daagse cruise vertrekt op 14 oktober in New York. U vaart langs indrukwekkende plaatsen als Newport, Portland, Bar Harbor, Halifax en Sydney in Nova Scotia, Saguenay, Quebec City, Trois Rivieres naar Montreal. Montreal is uw vertrekhaven.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 

 


From Lisboa to MonacoLissabon  310 x 164
Deze bourgondische cruisevakantie laat u het beste van Portugal en Spanje proeven. U gaat eerst 5 heerlijke dagen genieten in Lissabon. Proeven van de heerlijke port en vervolgens onderweg naar de rioja in Barcelona. Daarna vervolgt u uw reis naar het fascinerende zuiden van Frankrijk.

Deze 11 daagse cruise vertrekt op 2 augustus 2018. U gaat aan boord in Lissabon. U bezoekt prachtige bestemmingen zoals Barcelona, Cassis en Monte Carlo. U vliegt terug naar huis vanaf Nice.


Bekijk deze luxe cruisevakantie

 

Mystic & Memories of the pastIndonesië, danseres 310 164
Ontdek de stille kracht van Indonesië, de verhalen die achter een toonbeeld van schoonheid schuilgaan. Van koloniaal verleden tot rijstvelden, van geurige en fleurige markten tot indrukwekkende vulkanen. In het drukke en zeer grote Jakarta hebt u daar nog geen weet van.


Deze 17 daagse cruise vertrekt op 11 december 2018 van Singapore via Jakarta, Java, Probolinggo naar Benoa. Uw vertrekhaven voor uw terugvlucht is Denpassar (Benoa).

Bekijk deze luxe cruisevakantie
 

Wij hebben nog meer te bieden...

 Alle luxe hotels

 Bekijk onze brochures

Contact informatie

 Aanmelden nieuwsbrief