Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Exclusieve Zomer Specials

Geniet van de zomerzon en profiteer nu tijdelijk van zeer aantrekkelijke aanbiedingen!
Bij Silverjet Vakanties weten we als geen ander hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus regelen we alles, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda als het gaat om de gewenste vertrekdag of vakantieduur. Tevens kunt u bij Silverjet rekenen op de altijd inbegrepen Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf en Brussel, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, privétransfers op de bestemming, uitstekende hotels en een ongeëvenaard serviceniveau... Vanzelfsprekend Silverjet.


Insotel Cascade Daios Ikos

5* INSOTEL FENICIA PRESTIGE
SUITES & SPA, IBIZA

5* CASCADE WELLNESS & LIFESTYLE RESORT, ALGARVE

5* DAIOS COVE LUXURY RESORT & VILLAS, KRETA


5* IKOS DASSIA, CORFU

Dit moderne en toonaangevende hotel qua comfort en technische snufjes staat absoluut garant voor een goede service en kwaliteit. Gelegen aan de rivier van Santa Eulalia, dat uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Tot 35% voordeel, gratis halfpension
en 1 kind gratis

Een resort met Romeinse en Moorse accenten, spectaculair gelegen op een landtong boven een kif met schitterend uitzicht. Het resort staat garant voor serene rust en een geslaagde vakantie voor jong en oud.

15% voordeel en
1 nacht gratis verblijf

Een resort van wereldklasse, genesteld tegen een heuvel in de afgelegen baai van Daois. Proef de intieme charme en geniet van indrukwekkende uitzichten en een groot scala aan faciliteiten en activiteiten.


Nu tot 30% voordeel

Dit recent geopende all-inclusive resort wordt gekenmerkt door een moderne mediterrane stijl en traditionele Griekse gastvrijheid. Omringd door het groene, heuvelachtige achterland en een prachtig lang zandstrand.

Nu 10 % voordeel

Meer info

Meer info

Meer info

Meer info 

Wij hebben nog meer te bieden...

   Contact Mail 

 Alle luxe hotels

 Bekijk onze brochures

Contact informatie

 Aanmelden nieuwsbrief