Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Italië

Als vakantieland niet te evenaren! Bergen, heuvels, meren, zee, cultuur, historie, muziek, mode en een gerenommeerde keuken. Al het goede van het leven vloeit in Italië samen, bij uitstek een land voor de Silverjet-gast.

Sorteren op:

Sorteren op:

Landinformatie Italië

De opvatting dat Italië een geweldig vakantieland is, wordt ook door de Italianen zelf gedeeld. Veel Italianen gaan dan ook op vakantie in eigen land, hetgeen deze bestemming voor de buitenlandse bezoeker extra bijzonder maakt. Hoe beroemd en veel bezocht een plek of plaats ook is, het is er nooit louter toeristisch. Het dagelijkse leven is zo verweven met de schoonheden van het land dat het één groot filmdecor is.

Omdat Italië zo veel regio’s kent, kunt u er een leven lang op vakantie gaan zonder dat het gaat vervelen. Een weekendje Rome, Florence, Napels, Verona of mysterieus Venetië. Al dan niet in combinatie met de schitterende meren (Gardameer, Comomeer en Ortameer) in het noorden. Een voor- of najaar in het heerlijke klimaat van de Amalfikust, in Puglia of een reis door de regio Toscane.

Naast het vasteland zijn ook de Italiaanse eilanden Sardinië, Sicilië en Capri zeer de moeite waard. Kortom, mogelijkheden te over.

Wij selecteerden in ons uitgebreide Italië-aanbod authentieke villa’s, Spa- en familiehotels, design- en tophotels.

Het wegennet in Italië is uitstekend en het is zeer aan te raden de steden te combineren met een hotel aan de kust of met een mooie villa in het binnenland. De meeste hotels worden dan ook inclusief een huurauto aangeboden.

Daarnaast hebben wij enkele verrassende combinaties, auto- en flexreizen samengesteld, die ook als inspiratie voor een door uzelf samengestelde reis kunnen dienen.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Taal Italiaans
Valuta Euro
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V

Bekijk onze beste aanbiedingen van deze week

 • Borgo Egnazia, Puglia, Italië

  Luxe resort met traditionele Apulische architectuur, top keuken en 18-holes golfbaan. Boek nu en ontvang een gratis upgrade naar halfpension (geldig bij verblijf vanaf een La Corte Magnifica-kamer)
  Meer info
 • Deluxe

  Masseria Bagnara, Puglia

  Op een uitgestrekt landgoed met olijfbomen, langs de ‘Strada del Vino’ (wijnroute) bevindt zich deze fraaie masseria. Boek nu en ontvang 1 nacht gratis.
  Meer info
 • Deluxe

  Donna Carmela, Sicilië

  Dit trendy boutique hotel is een uitgelezen plek voor een luxe vakantie op Sicilië. Boek nu en ontvang 1 nacht gratis.
  Meer info