Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Italië

Als vakantieland niet te evenaren! Bergen, heuvels, meren, zee, cultuur, historie, muziek, mode en een gerenommeerde keuken. Al het goede van het leven vloeit in Italië samen, bij uitstek een land voor de Silverjet-gast.

Sorteren op:

Sorteren op:

Landinformatie Italië

De opvatting dat Italië een geweldig vakantieland is, wordt ook door de Italianen zelf gedeeld. Veel Italianen gaan dan ook op vakantie in eigen land, hetgeen deze bestemming voor de buitenlandse bezoeker extra bijzonder maakt. Hoe beroemd en veel bezocht een plek of plaats ook is, het is er nooit louter toeristisch. Het dagelijkse leven is zo verweven met de schoonheden van het land dat het één groot filmdecor is.

Omdat Italië zo veel regio’s kent, kunt u er een leven lang op vakantie gaan zonder dat het gaat vervelen. Een weekendje Rome, Florence, Napels, Verona of mysterieus Venetië. Al dan niet in combinatie met de schitterende meren (Gardameer, Comomeer en Ortameer) in het noorden. Een voor- of najaar in het heerlijke klimaat van de Amalfikust, in Puglia of een reis door de regio Toscane.

Naast het vasteland zijn ook de Italiaanse eilanden Sardinië, Sicilië en Capri zeer de moeite waard. Kortom, mogelijkheden te over.

Wij selecteerden in ons uitgebreide Italië-aanbod authentieke villa’s, Spa- en familiehotels, design- en tophotels.

Het wegennet in Italië is uitstekend en het is zeer aan te raden de steden te combineren met een hotel aan de kust of met een mooie villa in het binnenland. De meeste hotels worden dan ook inclusief een huurauto aangeboden.

Daarnaast hebben wij enkele verrassende combinaties, auto- en flexreizen samengesteld, die ook als inspiratie voor een door uzelf samengestelde reis kunnen dienen.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Taal

Italiaans

Valuta

Euro

Reisdocumenten

Graag wijzen wij U erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties.
Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)


Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland

Elektriciteit

220V

Bekijk onze beste aanbiedingen van deze week

 • Chia Hotel Laguna, Sardinië

  Unieke ligging aan een van de mooiste stranden van Sardinië . Boek nu en ontvang 10% voordeel op uw verblijf.
  Meer info
 • Deluxe

  Capri Palace, Capri, Italië

  Elegant tophotel van internationale allure en unieke ligging in Anacapri. Boek nu en ontvang 1 nacht gratis.
  Meer info
 • Castel Monastero, Toscane

  Voormalig kasteel omgebouwd tot luxe hotel met fraaie ligging tussen de wijnvelden. Boek nu en ontvang 1 nacht gratis.
  Meer info
 • Superior

  Una Hotel Versilia, Toscane

  Dit hotel is gelegen op een toplocatie nabij de mooiste zandstranden. Boek nu en ontvang 1 nacht gratis bij een verblijf van minimaal 7 nachten.
  Meer info
 • Atlantis Bay, Sicilië

  Dit elegante hotel is als een serie van terrassen tegen de rotsen gebouwd en heeft veel lichtinval. Boek nu en ontvang 15% voordeel op uw verblijf.
  Meer info