Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Comomeer

Het Comomeer (Lago di Como) is een populaire bestemming voor diverse Hollywood-sterren zoals George Clooney en voor toeristen. Het meer biedt een prachtige omgeving, gezellige dorpjes en vele watersportmogelijkheden. Ideaal om te wandelen, mountainbiken, (kite)surfen, zeilen, waterskiën en varen. De vele sfeervolle plaatsen rondom het meer met hun talrijke gezellige terrasjes zorgen voor de nodige afwisseling en staan garant voor een geslaagde vakantie.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Comomeer

Het Comomeer (Lago di Como) is vernoemd naar Como, de grootste stad aan het meer. Naast Como zijn er diverse andere mooie plaatsen, zoals Bellagio, Varenna, Menaggio, Gravedona en Lecco. In het noorden van het meer ligt de hoogste berg, de Monte Legnone (2.609 m).

Het merengebied van Italië
Met een oppervlakte van 146 km² is het Comomeer het op twee na grootste van de Noord-Italiaanse Alpenmeren. Het heeft een lengte van 46 km, een breedte van 4,3 km, ligt op 198 meter hoogte en heeft een maximale diepte van 410 meter. Daarmee is het Comomeer het diepste meer van Italië.

Populaire vakantiebestemming
De westkant is de mooiste en populairste kant. Van noord naar zuid vindt u de vakantiebestemmingen Tremezzo, Cernobbio en Como. Stuk voor stuk schilderachtige plaatsjes met een oud centrum en schitterende klassieke villa’s, waarvan sommige nu als hotel dienst doen.

Elegante luxe hotels
Uit dit aanbod selecteerden wij voor u het elegante Grand Hotel Tremezzo bij Tremezzo. Een verblijf aan het Comomeer is uitstekend te combineren met een bezoek aan Verona en/of Venetië.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autohuur
De hotels aan het Comomeer bieden wij inclusief een huurauto aan. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Klimaat

Comomeer

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
 • Feb 
 • Mrt 
  10 
 • Apr 
  15 
 • Mei 
  19 
 • Jun 
  23 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  25 
 • Aug 
  24 
 • Sep 
  21 
 • Okt 
  15 
 • Nov 
 • Dec 
Taal Italiaans
Valuta Euro
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Geen tijdsverschil.
Meet & Greet Geen Meet & Greet.
Vertrekbelasting Geen VIP Vertrekservice.
Ter plaatse te betalen Er geldt een toeristenbelasting van € 3 - € 5,- per persoon per dag (kinderen t/m 11 jaar gratis). U dient deze belasting ter plaatse in het hotel af te rekenen.
Service ter plaatse In Milaan beschikt Silverjet Vakanties niet over een lokale vertegenwoordiging.