Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Toscane (Florence)

Toscane is een van de populairste regiones van Italië om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven. Het is een weidse streek met veel golvende heuvels die in het voorjaar weelderig groen zijn en in de zomer verkleuren naar goudgele tinten.

Sorteren op:

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Toscane (Florence)

Toscane is een groot openluchtmuseum met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen.

Een vakantie naar Toscane betekent bezoeken aan historische steden als Florence, Siena en Pisa, luieren in luxe badplaatsen en genieten van het prachtige landschap. Op 15 augustus is het groot feest in Italië. De Italianen vieren dan Ferragosto, oftewel Maria Hemelvaart. Dit is voor de Italianen een van de belangrijkste katholieke feesten.

Voor velen zijn de prachtige natuur van Toscane en de vele historische steden minstens zo belangrijke redenen om deze regio te bezoeken als het strand.

Voor wie wel de bezienswaardigheden van Florence wil bewonderen, maar een idyllisch gelegen hotel buiten de stad verkiest, selecteerden wij het perfect bewaard gebleven landhuis Villa Le Maschere en het aan de oevers van de Arno gelegen historische Villa La Massa.

In het centrum van Florence bieden wij het exclusieve boektiekhotel Hotel Brunelleschi aan met een spectaculaire ligging tegenover el Duomo in hartje Florence en nabij alle bezienswaardigheden.

Op 14 kilometer ten oosten van Siena selecteerden wij het historische Castel Monastero met een exclusief restaurant.

Zuidelijk van Siena ligt de spectaculaire villa Rosewood Castiglion del Bosco, op een fantastische locatie omringt door cipressen en glooiende wijngaarden. Wijn, traditie en geschiedenis worden hier op een fantastische manier gecombineerd. Bijzonder zijn ook de exclusieve villa’s langs de unieke 18-holes golfbaan, welke op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Zie ook de hotels en resort in Toscane waarvoor wij Pisa en Rome als aanvlieghaven gebruiken.

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autoreis: La Dolce Vita

Een prachtige autoreis door Toscane. Renaissance-cultuur in Florence, historische villa’s en kerkjes in een glooiend Toscaans landschap, de wijn- en olijfgaarden van het groene Umbrië en een persoonlijke wedergeboorte in een heerlijk Sparesort. Bovendien biedt deze reis de mogelijkheid om een aantal dagen te verlengen in Rome. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer in formatie.

Klimaat

Toscane (Florence)

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
 • Feb 
 • Mrt 
  11 
 • Apr 
  15 
 • Mei 
  19 
  10 
 • Jun 
  23 
  10 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  26 
  11 
 • Aug 
  26 
  10 
 • Sep 
  22 
 • Okt 
  17 
 • Nov 
  12 
 • Dec 
Taal Italiaans
Valuta Euro
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Geen tijdsverschil.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting
Ter plaatse te betalen Er geldt een city tax van € 1.50 - € 5,- per persoon per dag (korting voor kinderen). U dient deze city tax ter plaatse in het hotel af te rekenen.
Service ter plaatse
Meet & Greet Bij aankomst op de luchthaven van wordt u verwelkomd door .

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
Florence Hotel Brunelleschi 10 km. 25 minuten
Villa La Massa 15 km. 30 minuten
Villa le Maschere 31 km. 25 minuten
Castel Monastero 86 km. 75 minuten
km. minuten
ERROR: Insufficient number of parameters supplied.