Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Venetië

Venetië, mooiste stad ter wereld, stelt zelden teleur. 'Ik zou liever in Venetië zijn op een regenachtige dag, dan in enige andere stad met mooi weer', stelde Herman Melville in 1857 en ving daarmee de charme van een stad die haar betovering het hele jaar uitoefent.

Sorteren op:

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Venetië

Venetië is het droombeeld van romantiek, een stad om verliefd op te worden. Honderden eilandjes, prachtige koopmanshuizen, basilieken, het San Marco plein en natuurlijk de onvermijdelijke gondels!

Luxe hotels in en om Venetië
In deze romantische stad met vele bezienswaardigheden selecteerden wij het exclusieve en trendy Rosewood Castiglion del Bosco , gevestigd in een voormalig klooster met een fantastische ligging direct aan het Canal Grande in de Dorsoduro-wijk.

In het hart van het historische centrum kozen wij het voormalige paleis Ruzzini Palace .

Op een privé-eilandje in de lagune van Venetië bevindt zich het San Clemente Palace Kempinski , een hotel van grote klasse.

Het romantische Venetië kunt u prima combineen met een strandvakantie. Een ideale mix van een strand, cultuur en heerlijk Italiaans eten!

Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Klimaat

Venetië

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  13 
 • Feb 
  12 
 • Mrt 
  10 
  13 
 • Apr 
  14 
  15 
 • Mei 
  19 
  17 
 • Jun 
  22 
  20 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  24 
  24 
  10 
 • Aug 
  24 
  25 
 • Sep 
  21 
  23 
 • Okt 
  16 
  21 
 • Nov 
  10 
  18 
 • Dec 
  15 
Taal Italiaans
Valuta Euro
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Geen tijdsverschil.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting
Ter plaatse te betalen Er geldt een city tax van € 5,- per persoon per dag (kinderen tot 10 jaar gratis), met een maximum van € 25,- per persoon. U dient deze city tax ter plaatse in het hotel af te rekenen.
Service ter plaatse In Venetië beschikt Silverjet Vakanties niet over een lokale vertegenwoordiging.

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
Venetië Ruzzini Palace 22 km. 40 minuten
Centurion Palace 25 km. 50 minuten
San Clemente Palace Kempinski 25 km. 45 minuten
Voor alle hotels geldt: Uw transfer wordt uitgevoerd in een Speedboat of gelijkwaardig.