Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties Barcelona

Barcelona staat symbool voor vernieuwing, prikkeling en uitdaging. Het is een heerlijke stad voor een citytrip.

Sorteren op:

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Barcelona

Het hart van de stad wordt gevormd door de Barrio Gótico, de oude middeleeuwse wijk. Hier vindt u de beroemde flaneerboulevard Las Ramblas en het Plaça de Catalunya. Een andere trekpleister is de Puerto Olímpico met zijn kunstmatige aangelegde stranden en vele restaurants en bars. De stad heeft een druk en uitgebreid nachtleven, dat over de hele stad verspreid is.

Luxe cityhotel
Wij selecteerden voor u het aan de Ramblas gelegen elegante hotel H1898 en het moderne en trendy hotel The One Barcelona . Een modern en trendy hotel met een bijzonder goede ligging, dichtbij de bekende Passeig de Gracia en Gaudi’s Casa Miró.

Hotelvoorzieningen

In de Spaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs (die aan de Costa del Sol en op de Balearen alleen in de vakantieperioden zijn geopend). In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.

Klimaat

Barcelona

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  11 
  14 
 • Feb 
  12 
  13 
 • Mrt 
  13 
  13 
 • Apr 
  16 
  15 
 • Mei 
  19 
  16 
 • Jun 
  23 
  20 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  26 
  23 
  10 
 • Aug 
  25 
  24 
 • Sep 
  23 
  23 
 • Okt 
  19 
  20 
 • Nov 
  14 
  17 
 • Dec 
  11 
  15 
Taal Spaans
Valuta

Euro

Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Geen tijdsverschil.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Meet & Greet Geen Meet & Greet.
Ter plaatse te betalen In Barcelona geldt een toeristenbelasting van € 1,25 per persoon per nacht voor 4* hotels en € 2.50,- per persoon per nacht voor 5* hotels (onder voorbehoud van wijzigingen).
Service ter plaatse Geen service ter plaatse.

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
Barcelona H1898 17 km. 20 minuten
Voor alle hotels geldt: Uw privétransfer wordt uitgevoerd in een Mercedes E-Class, een Minivan of gelijkwaardig.