Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties New York

New York, stad van vele gezichten: in Queens is ze Grieks, in Brooklyn Joods en in China Town Chinees. Terwijl u in Park Avenue grote kans heeft een miljonair tegen het lijf te lopen, ontmoet u in Central Park de artistiekeling.

Sorteren op:

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie New York

New York is een bruisend geheel met een overweldigende hoeveelheid bezienswaardigheden, veel luxe hotels en een paradijs om te shoppen. Levensmiddelenwinkels, bookshops en warenhuizen zijn ook op zondag geopend en in de luxe boetieks van internationale designers als Gucci, Armani en Louis Vuitton staat men altijd paraat om u op uw wenken te bedienen.

New York’s nachtleven overtreft dat van iedere andere stad. Van opera tot jazzclub, van ballet tot musical, alles is in ruime mate aanwezig. In het Central Park, het bekendste en grootste park van de stad, kunt u in de ochtenduren, al joggend, opgaan in het lokale leven.

Met The Peninsula New York en het Viceroy New York bieden wij u twee hotels op loopafstand van het park aan. Vanuit deze hotels is ook Times Square makkelijk te bereiken. Bezoek overdag één van de vele musea. Vooral het MoMa (Museum of Modern Arts) en het Guggenheim zijn absolute aanraders, op loopafstand van de exclusieve oase Langham Place Fifth Avenue.

Hip is ook shoppen in de kleine designerswinkeltjes van Soho, makkelijk te bereiken vanuit The Roxy Hotel, en helemaal hot is lunchen in het Meatpacking District. Ooit het decor van ruige mannen en slachthuizen nu in het laatste decennium uitgegroeid tot ‘the place to be’. Maar ook een bezoek aan het vrijheidsbeeld op Liberty Island en het Empire State Building mogen natuurlijk niet ontbreken.

Hotelvoorzieningen

In Miami dient u in de regel voor alle volgende al dan niet aangeboden faciliteiten ter plaatse te betalen: gebruik van de Kids Club, watersporten (zowel gemotoriseerd als niet-gemotoriseerd), landsporten en babysitting, alsmede het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen op het bovenstaande vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Een stedentrip naar New York in combinatie met een strandvakantie is een echte aanrader.

Combi New York & Aruba
Een unieke combinatie! Eerst in New York shoppen, musea bezoeken of een wervelende Broadwayshow meemaken, gevolgd door een Caribische strandvakantie op het zonzekere Aruba. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Combi New York & Bahamas
Een uitgelezen kans om deze bestemmingen met elkaar te combineren! Eerst shoppen in New York en aansluiten wegdromen aan een parelwit strand op een van de eilanden van de Bahama’s. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Klimaat

New York

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
 • Feb 
 • Mrt 
  10 
 • Apr 
  13 
 • Mei 
  15 
  11 
  10 
 • Jun 
  23 
  16 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  26 
  19 
 • Aug 
  25 
  21 
 • Sep 
  18 
  20 
 • Okt 
  16 
  17 
 • Nov 
  10 
  12 
 • Dec 
Taal Engels
Valuta US Dollars
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Het paspoort moet minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig zijn.Noodpaspoort wordt niet geaccepteerd.Visum is niet nodig, u dient zich wel uiterlijk 3 dagen voor vertrek te registreren via de website https://esta.cbp.dhs.gov/.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 120V, adapter aanbevolen.
Tijdsverschil In New York is het 6 uur vroeger.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Service ter plaatse  
 
Tijdens uw verblijf kunt u voor informatie telefonisch contact opnemen met onze lokale agent.
Meet & Greet  
 
Tijdens uw verblijf kunt u voor informatie telefonisch contact opnemen met onze lokale agent.

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
New York J.F. Kennedy Viceroy New York 26 km. 65 minuten
The Peninsula New York 26 km. 60 minuten
The Roxy Hotel 26 km. 65 minuten
The St. Regis New York 26 km. 60 minuten
Langham Place Fifth Avenue 26 km. 60 minuten
The New York Edition 27 km. 60 minuten
Trump SoHo 30 km. 60 minuten
km. minuten
Voor alle hotels geldt: Uw transfer wordt uitgevoerd in een Sedan, een Minivan, een SUV of een Stretched Limousine.