Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties New York

New York, stad van vele gezichten: in Queens is ze Grieks, in Brooklyn Joods en in China Town Chinees. Terwijl u in Park Avenue grote kans heeft een miljonair tegen het lijf te lopen, ontmoet u in Central Park de artistiekeling.

Sorteren op:

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie New York

New York is een bruisend geheel met een overweldigende hoeveelheid bezienswaardigheden, veel luxe hotels en een paradijs om te shoppen. Levensmiddelenwinkels, bookshops en warenhuizen zijn ook op zondag geopend en in de luxe boetieks van internationale designers als Gucci, Armani en Louis Vuitton staat men altijd paraat om u op uw wenken te bedienen.

New York’s nachtleven overtreft dat van iedere andere stad. Van opera tot jazzclub, van ballet tot musical, alles is in ruime mate aanwezig. In het Central Park, het bekendste en grootste park van de stad, kunt u in de ochtenduren, al joggend, opgaan in het lokale leven. Rondom Central Park bevinden zich vele musea, zoals het MoMa (Museum of Modern Arts), het Guggenheim, het Metroplitan Museum of Art, The Frick Collection en het American Museum of Natural History.

Op loopafstand van Central Park hebben wij voor u een aantal zeer fraaie hotels geselecteerd. Direct gelegen aan Central Park, vindt u het iconische The Plaza New York. De inrichting is een harmonieuze combinatie van klassieke ambiance met een hedendaags en luxe karakter. Het hotel is rijkelijk gedecoreerd met marmer en kroonluchters.
Daarnaast staat het bekend om haar warme en onberispelijke service voor zelfs de meest veeleisende gast.

Aan 57th Street, op loopafstand van Central Park en beroemde musea zoals het MoMa ligt een van New York’s nieuwste hotels, Viceroy New York. Vanaf de lounge bar, The Roof, heeft u een spectaculair uitzicht over Central Park en Mid Town New York. Gelegen aan Madisson Avenue en op nog geen 100 meter van Central Park is het designhotel, The Carlyle, a Rosewood Hotel, een landmark in de mondaine Upper East Side van Manhattan. De art-decostijl is zeer typerend voor dit hotel dat haar deuren opende in 1930. Presidenten als Truman, Kennedy en Reagan waren vaak geziene gasten.

Gelegen op de hoek van Fifth Avenue en 55th Street is The St. Regis New York een symbool van Manhattan. Legendarische service, een toplocatie en klassieke luxe komen in dit hotel op een bijzondere wijze samen. Het is ook de ‘geboorteplaats’ van de Bloody Mary die hier in 1934 het licht zag. De ligging is ideaal met Central Park, het Rockefeller Center en het MoMA museum op loopafstand.

Aan Madison Square Park, vlakbij het iconische Flatiron Building bevindt zich in het vroegere hoofdkwartier van de Metropolitan Life Insurance Company, het stijlvolle New York EDITION.

In de artistieke wijk SoHo, met zijn kleine designerwinkeltjes ligt het unieke Trump SoHo. Met het industriële design, kunstzinnige inrichting en hoog serviceniveau zet het Trump SoHo een nieuwe standaard in luxe hotels in Manhattan.

Hotelvoorzieningen

In de Verenigde staten dient u in de regel voor alle volgende al dan niet aangeboden faciliteiten ter plaatse te betalen: gebruik van de kidsclub, watersporten (zowel gemotoriseerd als niet-gemotoriseerd), landsporten en babysitting, alsmede het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen op het bovenstaande vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Een stedentrip naar New York in combinatie met een strandvakantie is een echte aanrader.

New York City & Miami
Kerstinkopen doen in New York in combinatie met een verblijf in South Beach Miami behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Combi New York & Aruba
Een unieke combinatie! Eerst in New York shoppen, musea bezoeken of een wervelende Broadwayshow meemaken, gevolgd door een Caribische strandvakantie op het zonzekere Aruba. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Combi New York & Bahamas
Een uitgelezen kans om deze bestemmingen met elkaar te combineren! Eerst shoppen in New York en aansluiten wegdromen aan een parelwit strand op een van de eilanden van de Bahama’s. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Klimaat

New York

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
 • Feb 
 • Mrt 
  10 
 • Apr 
  13 
 • Mei 
  15 
  11 
  10 
 • Jun 
  23 
  16 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  26 
  19 
 • Aug 
  25 
  21 
 • Sep 
  18 
  20 
 • Okt 
  16 
  17 
 • Nov 
  10 
  12 
 • Dec 
Taal Engels
Valuta US Dollars
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Het paspoort moet minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig zijn.Noodpaspoort wordt niet geaccepteerd.Visum is niet nodig, u dient zich wel uiterlijk 3 dagen voor vertrek te registreren via de website https://esta.cbp.dhs.gov/.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 120V, adapter aanbevolen.
Tijdsverschil In New York is het 6 uur vroeger.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Service ter plaatse
Meet & Greet Bij aankomst op de luchthaven van wordt u verwelkomd door .

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
New York J.F. Kennedy The St. Regis New York 26 km. 60 minuten
Viceroy New York 26 km. 65 minuten
The New York Edition 27 km. 60 minuten
Plaza Hotel 27 km. 60 minuten
The Carlyle, a Rosewood Hotel 27 km. 60 minuten
Trump SoHo 30 km. 60 minuten
km. minuten
Voor alle hotels geldt: Uw privétransfer wordt uitgevoerd in een Sedan, een Van of gelijkwaardig.