Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Marrakech & Agadir

Combineer uw bezoek aan het feeërieke Marrakech met een aantal nachten bij de badplaats Agadir met zijn eindeloze stranden.

Marrakech  Marrakech & Agadir  Marrakech

Dag 1: Amsterdam - Marrakech

U vliegt met Transavia naar Marrakech. Na aankomst volgt uw privétransfer naar hotel Les Jardins de la Koutoubia voor een verblijf van 2 nachten op basis van logies/ontbijt.

Dag 2: Marrakech
Een hele dag om deze prachtige stad te verkennen. Uw hotel ligt in de levendige medina, vlakbij het beroemde Djema El Fna-plein. Hier verzamelen zich bij het vallen van de avond talrijke artiesten zoals muzikanten, schrijvers, vuurspuwers en slangenbezweerders voor een bont spektakel. Bezoek ook de hoge lemen stadsmuur die rondom de medina loopt en het Bahia-paleis uit 1880 gebouwd in opdracht van de grootvizier. De Jardin Majorelle waar Yves St. Laurent woonde is een bezoek meer dan waard. Het herbergt tegenwoordig een uniek Berbermuseum en heeft kleurrijke tuinen met een exotische collectie bomen, planten en cactussen. Bewonder de prachtige Koutoubia-moskee uit de 12e eeuw, het beroemdste religieuze bouwwerk met stenen ornamenten aan de buitenkant van de minaret.

Dag 3: Marrakech - Agadir (ca. 180 km)
U haalt uw auto op bij het verhuurstation (desgewenst regelen wij een transfer voor u) en rijdt in zuidwestelijke richting over de snelwegen en N8 en A7. Na ongeveer 2½ uur bereikt u de badplaats Agadir waar u uw intrek neemt in het Sofitel Royal Bay Resort dat direct aan het strand ligt.

Dag 4-7: AgadirCombi Marrakech Agadir
Geniet van het verblijf in uw luxe accommodatie en het kilometerslange strand van Agadir. Het is de grootste en meest populaire badplaats van Marokko en kent meer dan 300 zonnedagen per jaar. De moderne stad met brede boulevards, restaurants, winkels en een levendige uitganscultuur ligt aan een fraaie baai met lang goudkleurig zandstrand en heeft een gezellig toeristisch centrum. De stad en omgeving bieden voor een ieder vele mogelijkheden. Voor sportliefhebbers zijn er onder meer verschillende fraaie golfterreinen en voor de natuurliefhebbers is er het Sous-Massa natuurreservaat met vele vogelsoorten. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de levendige soek. In en rond de medina en de nieuwe jachthaven is er van alles te beleven. Hier bevinden zich traditioneel nagebouwde witte huisjes, typisch Marokkaanse cafeetjes en moderne restaurants. En geniet vooral van het verblijf in uw hotel.

Dag 8: Agadir - Amsterdam
Vandaag rijdt u in de loop van de dag naar de luchthaven van Agadir (ca. 23 km), waar u uw huurauto inlevert en de vlucht terug naar Amsterdam neemt.
Heeft u voor een privétransfer gekozen, dan wordt u bij het hotel opgehaald en binnen een half uur naar de luchthaven gebracht.


Marrakech & Agadir: 8-daagse Combinatiereis

Indicatieprijs per persoon

feb '19 mrt '19 apr '19 jun '19 aug'19 okt '19  
Tweepersoonskamer € 991,- € 1.037,-

€ 1.216,-

€ 1.058,-

€ 1.198,-

€ 1.050,-

 


Overnachtinghotels    
Marrakech Les Jardins de la Koutoubia 5*
Agadir Sofitel Royal Bay Resort 4* Superior


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!

Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar Marrakech en retour vanaf Agadir en luchthavenbelasting.
- Executive lounge op Schiphol.
- Privétransfer in Marrakech naar uw accommodatie.
- Huurauto vanaf dag 3 tot en met dag 8.
- 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt: 2 nachten in Marrakech in een Medina Kamer, 5 nachten in Agadir in een Classic Kamer.

Deze reis is helaas niet online boekbaar.

Wij kunnen deze reis op basis van andere kamertypen of (junior) suites voor u reserveren.

Neem voor meer informatie, de actuele prijzen, andere kamertypen of prijzenvoor 1, 3 en meer personen contact op met onze verkoopafdeling, tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht