Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Lissabon & Cascais

Combineer een bezoek aan de interessante en bezienswaardige stad Lissabon met een aantal dagen in de gezellige badplaats Cascais aan de Costa de Lisboa.

Lissabon  Lissabon  Cascais

Dag 1: Amsterdam - Lissabon

U vliegt naar Lissabon. Na aankomst volgt uw privétransfer naar hotel Palacio do Governador voor een verblijf van 2 nachten op basis van logies/ontbijt.

Dag 2: Lissabon
Gebouwd op zeven heuvels aan de oever van de Taag, op nog geen 20 km van de Atlantische Oceaan biedt deze unieke en charmante stad een grote variëteit aan prachtige monumentale bouwwerken en bezienswaardigheden zoals de wijk La Baixa met de grote pleinen Rossio en Praça do Comércio, Bairro Alto en het Hiëronymietenklooster en de toren van Belém. Bij een verblijf in Lissabon mag zeker een bezoek aan een Fado-restaurant niet ontbreken, waar tijdens de maaltijd Fado-zangers optreden. De Fado is een levenslied waarin expressie van verdriet en verlangen tot uiting worden gebracht.

Dag 3: Lissabon - Cascais (27 km)
Na het ontbijt wordt u afgehaald en naar Pousada Cidadela Cascais gebracht. U verblijft hier 5 nachten op basis van logies/ontbijt.

Dag 4-7: Costa de Lisboa
Het voormalige vissersdorp Cascais aan de Costa de Lisboa is tegenwoordig een gezellig badplaatsplaatsje. U ziet hier nog prachtige 19e eeuwse gebouwen welke herinneren aan de adel die hier destijds in de zomer verbleef. Het sfeervolle centrum heeft mooie winkelstraten met chique boetiekjes, maar ook winkels met de bekendere merken. Natuurlijk zijn er ook veleLissabon - Cascais terrasjes waar u na het shoppen kunt bijkomen bij een verfrissend drankje. en geniet ’s avonds van een maaltijd met verse vis in een van de vele restaurants.
Beslist de moeite waard is een excursie naar het dorpje Sintra, wat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Het is gelegen op ca. 30 km en biedt vele bezienswaardigheden als de indrukwekkende barokke kerk Quinta da Regaleira, het beroemde Palácio da Pena uit de 19e eeuw en midden in het plaatsje het zomerpaleis van de koningen, het Palácio Nacional de Sintra.

Dag 8: Lissabon - Amsterdam
Vandaag wordt u naar de luchthaven van Lissabon voor uw vlucht terug naar Amsterdam.


Lissabon & Cascais: 8-daagse combinatiereis

Indicatieprijs per persoon apr jun aug
okt
Tweepersoonskamer € 1.411,- € 1.502,- € 1.800,- € 1.502,-

Overnachtinghotels    
Lissabon Palacio do Governador 5*
Cascais Pousada Cidadela Cascais 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!

Bij de prijs is inbegrepen:
-
Vliegreis naar Lissabon v.v. en luchthavenbelasting.
- Executive lounge op Schiphol.
- Privétransfer op dag 1 naar uw hotel in Lissabon.
- Privétransfer op dag 3 van Lissabon naar Cascais.
- Privétransfer op dag 8 van Cascais naar de luchthaven van Lissabon.
- 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt: 2 nachten in Palacio de Governador in een Deluxe Kamer en 5 nachten in Pousada Cidadela Cascais in een Superior Balkon Kamer.

Deze reis is helaas niet online boekbaar.

Neem voor meer informatie, de actuele hotelprijzen, kamertypen of prijzen voor 1, 3 en meer personen contact op met onze verkoopafdeling, tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl. Wij helpen u graag!


Terug naar het overzicht.