Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Iconic Havana

Miami - Roatan - Miami

13-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Explorer
-
Van Miami via Havana en Costa Maya terug naar Miami
- Vertrekdatum 5 december 2018

Palmbomen zwieren tevreden in een tropische bries. Glinsterende en verleidelijke saffierblauwe wateren beloven avonturen boven en onder de golven. Koloniale havens met huizen geschilderd in pastelkleuren wenken met hun gezellige lokale markten, oude forten en mooie stranden. Op Cuba lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Muziek, salsa, koloniale gebouwen en oldtimers kleuren het straatbeeld. Langs de Costa Maya en diep in de jungle van Midden-Amerika vindt u oude Mayatempels en een ongerepte natuur. Boeiend, charmant en golvend op het ritme van het leven!

INCLUSIEF DIVERSE EXCURSIES IN ELKE HAVEN!

Costa Maya  Honduaras - Roatan  Cozumel

Dag 1: Vliegreis Amsterdam Miami, Florida, Verenigde Staten
Privétransfer naar hotel. 1 overnachting op basis van logies/ontbijt.
Hoewel Miami niet aan de Caribische Zee ligt, heeft het wel de diverse tropische aantrekkingskracht van het Caribisch gebied. Het is een ware culturele 'melting pot' met sterke invloeden van migranten uit de Caribbean en Latijns-Amerika die hier zijn neergestreken. Overal hoort u Spaans, salsa- en merenguemuziek. Van de warmte uitstralende art-decogebouwen in South Beach tot de natuurlijke wonderen van de door UNESCO beschermde Everglades en de relaxte charmes van de Keys, biedt zuidelijk Florida een overvloed aan attracties

Dag 2: Miami, Florida, Verenigde Staten - vertrek om 17:00 uur
Privétransfer naar de haven en inscheping.

Dag 3: Key West, Florida, Verenigde Staten; 08:00-23:00 uur
De natuurlijke schoonheid van de Florida Keys heeft al generaties lang schrijvers, artiesten en muzikanten aangetrokken. De 'Conch-stijl' van Key West weerspiegelt een unieke mix van Victoriaans, New England cottage en Bahamiaanse invloeden. Smalle straatjes zijn omzoomd met statige herenhuizen en rijtjeshuizen, alle een belangrijk deel van deze historische stad op het puntje van de Keys.

Dag 4: Havana, Cuba, 08:00-23.59 uur
De koloniale tijd is hier nog goed zichtbaar: veel gebouwen en pleinen in het oude centrum dateren uit de tijd van de Spaanse overheersing. Havana is een afspiegeling van het Cuba zoals we dat kennen uit films vol oldtimers, aromatische koffiehuizen, cabaretvoorstellingen, ongedwongen pleintjes en een dynamisch nachtleven.

Dag 5: Cruisedag op zee

Dag 6: Cozumel, Mexico, 07:00-17:00 uur     
Cozumel is het grootste bewoonde eiland van Mexico, vlak bij het vasteland. De kusten staan bekend om de branding aan de oostkant en rustiger water aan de westkant om te duiken. Jacques Cousteau ontdekte de schoonheid van Palancar, de koraalriffen in het zuiden van Cozumel en vond dit een van de beste duikplekken in de wereld.

Dag 7: Roatán, Honduras, 10:00-19:00 uur
Warme Caribische wateren met uitstekende duikplekken, witte zandstranden en tropische zonsondergangen zijn enkele van de attracties van de Bay-Eilanden. De onderwaterwereld is rijk en met riffen rondom de eilanden, vaak binnen zwemafstand van de kust. Grotten en spelonken komen veel voor, met een variëteit aan sponzen en het mooiste pilaren vormend koraal.

Dag 8: Santo Tomás De Castilla, Guatemala, 08:00-18:00 uur
Een belangrijke havenplaats aan de Baai van Santo Tomas, nadat Puerto Barrios was verwoest door een aardbeving. Het is uw toegangspoort tot het ongerepte Guatemala, waar de natuur nog vrij spel heeft en eeuwenoude Mayaruïnes opduiken. Het is een prachtige plek om de authentieke atmosfeer van de lokale Guatemalteekse cultuur te proeven.

Dag 9: Harvest Caye, Belize. 08:00-17:00 uur
Dit ongerepte, met mangroven bedekte privé-eiland is een sierraad van de natuurlijke rijkdommen van Belize. Ontmoet wilde dieren en leer over de fauna terwijl u de riviermondingen met mangroves verkent of snorkel langs het rif dat het eiland omringt. Koesteren u in de warme Caribische zon op het ongerepte zandstrand van Harvest Caye; Geniet van een opwindende dag watersporten in de lagune of maak een wandeling langs het eilanddorp en de jachthaven.

Dag 10: Costa Maya, Mexico, 08:00-17:00 uur
Tussen het tropische bos, de witte zandstranden, koraalriffen, overvloedige flora en fauna en de prachtige archeologische vindplaatsen, ligt de Costa Maya. Het is de dichtstbijzijnde toegangspoort tot veel van de minder bekende Maya-ruïnes in Yucatan, waaronder Chacchoben en Kohunlich.

Dag 11: Cruisedag door de Florida Straits

Dag 12: Miami Florida, Verenigde Staten - Aankomst 07:00 uur
Ontscheping en privétransfer naar de luchthaven    

Dag 13: Aankomst Amsterdam


13-daagse Cruisevakantie met de Seven Seas Voyager

Indicatieprijs op basis van 2 personen
Vertrekdatum 5 december 2018    
Suite met balkon (indicatieprijs per persoon) € 5.095,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar en van Miami.
- Luchthavenbelasting, fooien en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 1 overnachting in Miami voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- Keuze uit diverse excursies in elke haven.
- 10 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Voyager op basis van all-inclusive in een suite met balkon.
- Ongelimiteerde WIFI aan boord.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.