Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Myanmar Discovery

Singapore - Bangkok

24-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Mariner
- Van Singapore via Myanmar naar Bangkok
- Vertrekdatum 5 februari 2019

-Aantrekkelijke 1-persoonstoeslag-

Kosmopolitische steden met ultramoderne wolkenkrabbers worden afgewisseld met eindeloze rijstterrassen en paradijselijke stranden kleurige floating markets; Azië is fascinerend en zit vol met contrasten! Bezoek spirituele tempels of beleef de onderwaterwereld van Maleisië en Thailand.


Indonesie Sabang  Myanmar  Bangkok

Dag 1 -4: Vliegreis van Amsterdam naar Singapore
U verblijft 3 nachten in een luxe hotel in Singapore en begint hier aan een 4-daags landarrangement met o.a. een boottocht over de rivier, een stadstour met een fietstaxi en een diner in ‘Sky on 57’. Met ultramoderne wolkenkrabbers in combinatie met een mengeling van Chinese, Indiase en Maleisische invloeden, is Singapore een dynamische stad die rijk is aan contrast en kleur en een harmonieuze mix van cultuur, keuken, kunst en architectuur tentoonspreidt.

Dag 5: Singapore
Inscheping aan boord van de Seven Seas Mariner. Vertrek 18.00 uur.

Dag 6: Cruisedag op zee

Dag 7: Penang, Maleisië; 07.00-16.00 uur
Het is de toegangspoort tot Maleisië en ook de oudste Britse nederzetting van het land. Het woord ‘Pinang’ in het Maleis verwijst naar de arecanootpalm, een delicatesse gekauwd door miljoenen in het Verre Oosten.

Dag 8: Sabang, Indonesië; 12.00-20.00 uur
Het is een stad met een interessante mix van vissersdorpjes en koloniale villa’s op zes eilanden. Avontuurlijke reizigers genieten van wandelen door de vulkanische bergen, terwijl degenen die rust zoeken hun plek zullen vinden op de ongerepte stranden.

Dag 9: Cruisedag op zee

Dag 10-12: Yangon, Myanmar; aankomst 15.00, vertrek op dag 12 om 00 uur
Yangon is de meest heilige plaats in het land. Bezoek de beroemste tempel van het land, de Scwedagon Pagoda. Vlakbij is de kolossale liggende Boeddha, bijna net zo groot als het beroemde standbeeld in de stad Bago. Ook een bezoek aan de Bogyoke Aung San Market is de moeite waard. U heeft maar liefst drie dagen de tijd om deze stad te bewonderen.

Dag 13: Cruisedag op zee

Dag 14: Phuket, Thailand; 08.00-22.00 uur
Dit prachtige eiland staat bekend als de ‘Parel van Thailand’ en biedt ongerepte stranden, weelderige vegetatie, traditionele dorpjes en zeegezichten over de turquoise wateren van de Phang-Nga-baai.

Dag 15: Langkawi, Maleisië; 08.00-16.00 uur
Langkawi heeft kleurrijke mythen en legendes, dramatische bergen en uitgestrekte, ongerepte stranden. Ontdek de impact van rijstlandbouw in met een bezoek aan de Laman Padi Langkawi.

Dag 16-17: Cruisedagen op zee

Dag 18: Kuala Lumpur, Maleisië; 09.00-20.00 uur
Kuala Lumpur, intrigeert bezoekers met zijn diversiteit en multiculturele karakter. De oude stadswijk heeft uitgestrekte winkelpanden die verwijzen naar het koloniale verleden, terwijl moderne gebouwen, zoals de iconische Petronas Towers, een inkijk geven in de financiële ambities. Een stad met cultureel kleurrijke wijken gewijd aan Chinese, Maleis en Indiase gemeenschappen.

Dag 19-20: Cruisedagen op zee

Dag 21: Sihanoukville, Cambodja; 08.00-18.00 uur
De vrij jonge stad Sihanoukville is een van de toeristische centra van Cambodja en de enige havenstad van het land. Zowel de kust van het vasteland als van de kleine naburige eilandjes hebben mooie witte stranden en lenen zich goed voor snorkelen en duiken.

Dag 22-23: Bangkok, Thailand; aankomst 24.00 uur
Ontdek deze ‘City of Angels’, een stad vol met contrasten, tempels, moderne winkelcentra en goede restaurants. Een bezoek aan de ‘floating market’ mag niet ontbreken.
Ontscheping dag 23 en vliegreis terug naar Amsterdam.

Dag 24: Aankomst Amsterdam


24-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Mariner

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 5 februari 2019 1-persoonstoeslag  
Suite met balkon (indicatieprijs p.p.) € 9.550,- € 2.745,-  


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis heen naar Singapore en terug vanaf Bangkok
- Luchthavenbelasting, fooiem en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Transfers voor de cruise.
- 4-daags landarrangement voor de cruise.
- Keuze uit diverse excursies in elke haven.
- 15 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Mariner op basis van all-inclusive in een suite met balkon.
- Onbeperkte WIFI aan boord.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze travel consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht