Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

A taste of Cuba

10-daagse cruisevakantie met de SeaDream IICienfuegos - Havana
- Van Cienfuegos naar Havana
- Vertrekdatum 3 maart 2019

Palmbomen zwieren tevreden in een tropische bries. Glinsterende en verleidelijke saffierblauwe wateren beloven avonturen boven en onder de golven. Havana is een afspiegeling van het Cuba zoals we dat kennen uit films vol oldtimers, aromatische koffiehuizen, cabaretvoorstellingen, ongedwongen pleintjes en een dynamisch nachtleven.


Cienfuegos  Cuba Cayo Largo  Havana

Dag 1-2: Vliegreis van Amsterdam naar Havana
Bij aankomst privétransfer naar uw luxe hotel waar u 1 nacht verblijft zodat u voldoende tijd heeft om van de Cubaanse hoofdstad te genieten. De koloniale tijd is hier nog goed zichtbaar: veel gebouwen en pleinen in het oude centrum dateren uit de tijd van de Spaanse overheersing. De volgende ochtend privétransfer van Havana naar de haven van Cienfuegos. La Perla del Sur, oftewel ‘Parel van het zuiden’, deze zuidelijke stad werd voor het eerst bevolkt door inheemse volkeren en later bewoond door Franse immigranten in de negentiende eeuw. Suiker was een belangrijke exportproduct van de stad. Het stedelijk historisch centrum van de stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 3: Trinidad, Cuba
Trinidad is een stad in de provincie Sancti Spiritus, centraal gelegen in Cuba. Trinidad is in 1988 uitgeroepen tot Werelderfgoed en is Cuba’s oudste en meest boeiende ‘openluchtmuseum’. Charmante geplaveide straatjes, wilde ezels en aangename muzikanten geven perfect weer waar Trinidad om bekend staat. Dichtbij vindt u een van de beste stranden van Cuba. Playa Ancon is een apart toevluchtsoord met weelderige wandelpaden en schilderachtige watervallen, een plek die u niet wilt missen.

Dag 4: Cayo Largo, Cuba
Een intiem vakantieoord in Cuba. Het is het grootste van 300 eilanden in de Canarreos-archipel. Met een permanente bevolking van nul, worden de eilandstranden van Playo Sirena en Playo Paraiso in ongerepte schoonheid gehouden en biedt het de beste onontwikkelde stranden ter wereld, klaar om te genieten.

Dag 5: Isla de Juventud, Cuba
Bekend als 'het eiland van de jeugd' en het 'eiland van de schat', is het het op een na grootste eiland voor de kust van Cuba. Zeer populair bij duikers, staat dit eiland bekend om zijn schoonheid en geschiedenis. Het is de thuisbasis van Punta Frances Marine National Park, geweldig om te duiken in het prachtige koraal; het is idyllisch en onbedorven. U kunt ook gaan genieten van prachtige zwarte zandstranden met kristalhelder water.

Dag 6: Maria La Gorda, Cuba
Maria la Gorda is de droom van een duiker. Het heeft weelderige natuurlijke landschappen, veel vogels en dieren, en het leven in de zee is gewoonweg spectaculair. Het glinsterende, aqua gekleurde water verwelkomt ervaren en beginnende duikers en snorkelaars. Authentieke Cubaanse Mojito’s en verse zeevruchten worden geserveerd door de lokale bevolking direct aan het strand.

Dag 7: Cruisedag op zee

Dag 8–9: Havana, Cuba
Havana is een afspiegeling van het Cuba zoals we dat kennen uit films vol oldtimers, aromatische koffiehuizen, cabaretvoorstellingen, ongedwongen pleintjes en een dynamisch nachtleven. U verblijft nog 1 nacht aan boord en vliegt op dag 9 terug naar Amsterdam.

Dag 10: Aankomst in Nederland.


10-daagse cruisevakantie met de SeaDream II

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 3 maart 2019    
Suite met venster (indicatieprijs p.p.) € 6.095,-    


Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar en van Havana.
- Luchthavenbelasting en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise
- 1 overnachting in Havana voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 7 overnachtingen aan boord van de SeaDream II op basis van all-inclusive in een suite met venster.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze travel consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht