Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Turquoise Waters & Mystical East

Phuket

14-daagse cruisevakantie met de Silver Shadow
- Van Phuket naar Mumbai
- Vertrekdatum 3 april 2019

Exotisch en glorieus Thailand, Sri Lanka en India bieden u zoveel moois, terwijl een dag op zee het tempo ontspannen houdt. U begint met een overnachting in Phuket waar het turquoise water een paradijs zal zijn voor snorkelaars en strandliefhebbers.Sri Lanka Trincomalore  India - Cochin  Mumbai

Dag 1-3: Vliegreis van Amsterdam naar Phuket, Thailand

U komt de volgende dag aan en overnacht dan 1 nacht in een luxe hotel. Dit prachtige eiland staat bekend als de ‘Parel van Thailand’ en biedt ongerepte stranden, weelderige vegetatie, traditionele dorpjes en zeegezichten van enorme kalkste nen pilaren die uitkijken over de turkooizen wateren van de Phang-Nga-baai.

Dag 3:Phuket, Thailand
Privétransfer naar de haven en inscheping aan boord van de Silver Shadow. Vertrek 13.00 uur.

Dag 4-5: Cruisedagen op zee

Dag 6: Trincomalee, Sri Lanka; 07.00-14.00 uur
Trincomalee heeft een van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Daarom vochten ooit verschillende Europese landen om Trincomalee, dat toen al een van de meest bezochte plaatsen van het Hindoeïsme was. In de buurt van Trincomalee zijn twee UNESCO Werelderfgoedlocaties. Een daarvan is de oude stad Polonnaruwa uit de 12e eeuw met zijn indrukwekkende ruïnes en standbeelden. De tweede is Sirigiya met de leeuwenrots, een reusachtige rots met wel 1200 treden die de moeite van het beklimmen waard zijn.

Dag 7-8: Colombo, Sri Lanka; aankomst 12.00 uur, vertrek 18.00 uur de volgende dag.
De hoofdstad van Sri Lanka biedt goede musea, parken en prachtige boeddhistische tempels die alle een bezoek waard zijn. Het is een boeiende samensmelting van kleuren en culturen.

Dag 9-10: Cochin, India; aankomst 15.30 uur, vertrek 18.00 uur de volgende dag
Cochin is een van de grootste en oudste havens van de westkust. De straten achter de dokken van de historische districten Fort Cochin en Mattancherry zijn bezaaid met oude koopmanshuizen, godowns (pakhuizen) en open binnenplaatsen vol betelnoten, gember, peperkorrels en thee. Gedurende het tweede millennium exporteerde deze oude stad specerijen, koffie en kokos (de vezel gemaakt van kokosnootschillen).

Dag 11: New Mangalore, India; 09.00-18.00 uur
Nieuwe haven van Mangalore, opgericht in 1974, is de belangrijkste haven van Karnataka. Mangalore is vernoemd naar de godin Mangaladevi. Het is een panorama van met palmen omzoomde stranden, weelderige groene velden en betoverende bossen. De stad wordt beschut door de stijgende westerse ghats in het oosten en de machtige Arabische Zee die langs de westelijke kusten bruist.

Dag 12: Mormugao, India; 08.00-18.00 uur
Als de toegangspoort tot Goa, is Mormugao een legendarische stad, omringd door stranden, fascinerende erfgoedlocaties en woekerende vestingwerken. Mormugao was een belangrijke locatie voor de verspreiding van het christendom, met belangrijke missionarissen die hier aan land gingen, waaronder Sint Francis Xavier, wiens laatste rustplaats te vinden is in Old Goa.

Dag 13-14: Mumbai, India; aankomst 13.00 uur
Vaak wordt gezegd: bezoekers vinden Mumbai fantastisch of juist verschrikkelijk. Het is een hectische en chaotische stad met ruim 13 miljoen inwoners. U kunt uw ogen uitkijken op uiteenlopende straattaferelen, van bazaars tot exclusieve winkels, exuberante rijkdom tot bittere armoede, mystieke heiligdommen en plekken waar geen enkele moraal lijkt te heersen. Waar het alom hoog mee scoort is het culinaire aanbod dat tot in de kleine uurtjes wordt aangeboden, zowel in uiterst exclusieve restaurants als eetstalletjes op straat. Laatste overnachting aan boord.

Dag 14-15: Mumbai - Amsterdam
Ontscheping en terugvlucht. Vanuit India vliegt u in de avond weer naar huis van Mumbai naar Amsterdam.


15-daagse cruisevakantie met de Silver Shadow

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 3 april 2019    
Suite met venster (indicatieprijs p.p.) € 5.995,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
-
Vliegreis naar Phuket en terug vanaf Mumbai
- Luchthavenbelasting, fooien en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise
- 1 overnachting in Phuket voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 11 overnachtingen aan boord van de Silver Shadow op basis van all-inclusive in een suite met venster.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze verkoopafdeling helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.