Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

CARIBBEAN TREASURES

Miami - Miami

13-daagse Cruisevakantie met de Seabourn Sojourn
- Van Miami via St. Kitts weer terug naar Miami
- Vertrekdatum 10 december 2017


Ontdek de parels van de Bovenwindse Eilanden, de paradijselijke eilandengroep aan de noordzijde van de Caribische Zee. Stuk voor stuk onver getelijke miniparadijsjes; groene landschappen met goudgele randen die oprijzen uit het turkooize water.
St. Kitts  St. barth  San Juan

Dag 1: Vliegreis van Amsterdam naar Miami

U vliegt rechtstreeks met KLM naar Miami. Op de luchthaven wordt u opgehaald en per privétransfer naar uw hotel gebracht waar u de komende nacht zult verblijven op basis van logies en ontbijt.

Dag 2: Miami, inscheping. Vertrek 17.00 uur
Uitgerust van de vliegreis brengt uw privéchauffeur u naar de Seabourn Sojourn in de haven van Miami.

Dag 3-4: Cruisedagen op zee
U heeft alle gelegenheid om van het ultieme comfort aan boord te genieten.

Dag 5: Great Harbour, Jost van Dyke 12.00-20.00 uur
Met ongeveer acht vierkante kilometer is Jost Van Dyke het kleinste van de vier hoofdeilanden die behoren tot de Britse Maagdeneilanden. Net als het overgrote deel van de omringende eilanden is Jost Van Dyke van oorsprong een bergachtig, vulkanisch eiland. Katoen was hier lange tijd de economische motor, gevolgd door houtskool. Nu is ontspanning de rode draad; een heerlijke en bijzondere plek is de natuurlijke jacuzzi aan de oostkant van het eiland.

Dag 6: Carambola Beach, St. Kitts 08.00-17.00 uur
Britse militaire ingenieurs ontwierpen het Brimstone Hill Fortress, dat Unesco-bescherming geniet. Een smalle zeestraat scheidt de kleine, vulkanische eilanden St. Kitts en Nevis, die met hun hoogste punt rond de 1000 meter van verre zichtbaar zijn. Carambola Beach is de perfecte plek voor een dagje ‘voeten in het zand’ en zwemmen in de beschutte baai.

Dag 7: St. John’s, Antigua. 08.00-23.00 uur
St. John’s is de hoofdstad van Antigua. U treft er sporen van de Indiaanse bewoners en van Engelsen en Fransen die om het eigendom streden, maar nergens vergeet u dat u in de Caribbean bent. Er zijn shopping malls en boetieks met groot aanbod haute couture en hoogwaardige sieraden.

Dag 8: Gustavia, St. Barths. 08.00-17.00 uur
Het 'St. Tropez van de Caribbean' heeft naast Franse ook Zweedse sporen in haar voorgeschieden is. Lodewijk XVI verkocht het aan Zweden in ruil voor handelsrechten in Göteborg. Sindsdien heet de hoofdstad Gustavia, naar toenmalig koning Gustaaf III. In 2007 werd het een overzeese gemeente van Frankrijk, met beperkt zelfbestuur. Het water is geenszins Scandinavisch, doch azuurblauw, met schitterende flora en fauna. Luxe en exclusiviteit zijn de trefwoorden van het eiland, voluit Saint-Barthélemy genaamd.

Dag 9: San Juan, Puerto Rico. 08.00-17.00 uur
In San Juan bent u terug op overzees–Amerikaans grondgebied. Met rum, steel drum bands en spectaculaire zonsondergangen houdt u de Caribische sferen nog even vast.

Dag 10-11: Relaxdagen op zee
Geniet van de luxe aan boord van de Seabourn Sojourn. Sla een bal op de 9-hole putting green of lees een boek bij het zwembad.

Dag 12: Miami, Florida, VS. Aankomst 07.00 uur, ontscheping
Er is een einde gekomen aan uw cruise vakantie. Vliegreis van Miami naar Amsterdam.

Dag 13: Aankomst Schiphol in de ochtend.


13-daagse Cruisevakantie met de Seabourn Sojourn

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 10 december 2017    
Suite met balkon (indicatieprijs per persoon) € 4.075,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Miami en van Miami naar Amsterdam.
- Luchthavenbelasting, fooien aan boord en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers ter plaatse van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven in Miami.
- 1 overnachting in Miami op basis van logies/ontbijt.
- 10 overnachtingen aan boord van de Seabourn Sojourn op basis van all-inclusive in een suite met balkon.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze verkoopafdeling helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.