Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Pacific Coast Panorama

Los Angeles - Cabo San Lucas - Los Angeles

17-daagse cruisevakantie met de Crystal Serenity
- Van Los Angeles via Cabo San Lucas terug naar Los Angeles
- Vertrekdatum 6 december 2018

Een perfecte ontsnapping gevuld met de zonovergoten warmte van de Mexicaanse Riviera en de kosmopolitische charmes van de bekende en beroemde steden van Californië.



San Diego  La Paz  Mazatlan

Dag 1: Amsterdam - Los Angeles

Vliegreis naar Los Angeles met aansluitend privétransfer naar uw hotel. De spectaculaire natuurlijke omgeving in combinatie met de energie van een creatieve en artistieke gemeenschap maken deze stad uniek. Zonneschijn, majestueuze palmbomen en de zandstranden aan de Stille Oceaan delen de schijnwerpers met de glamoureuze filmindustrie van L.A. en zijn wereldberoemde celebrities.

Dag 2: Los Angeles (San Pedro), Californië
Privétransfer naar de haven waar u aan boord gaat van de Crystal Serenity. Vertrek om 17.00 uur

Dag 3-4: San Francisco, Californië; aankomst 16.00;
Met zijn ontelbare heuvels en spectaculaire baai, betovert San Francisco ons met een natuurlijke schoonheid en levendige wijken. Van het hippe Mission District tot het levendige Castro en van het bruisende Union Square tot het gevestigde Chinatown, is het een dynamische stad vol afwisseling. Een ultieme stad om ontspannen te genieten. Vertrek op dag 4 om 23.00 uur

Dag 5: Cruisedag langs de westkust

Dag 6: Santa Barbara, Californië; 08.00-17.00 uur
Dit juweel aan de Stille Oceaan, ook wel de Amerikaanse Rivièra genoemd, is een cultureel en educatief centrum. U kunt dineren op Stearns Wharf of de wijngaarden van het nabijgelegen Santa Ynez Valley ervaren. Producent van wijnen van wereldklasse en de thuisbasis van fotogenieke landschappen met gouden heuvels en eerbiedige oude eiken.

Dag 7: Ensenada, Mexico; 08.00-18.00 uur
Ensenada is de op twee na grootste stad in de staat Baja California. Het zonnige en milde klimaat draagt bij aan de productie van goede wijnen die als de beste in Mexico worden beschouwd.

Dag 8-9: Cruisedag langs de westkust van Mexico

Dag 10: Puerto Vallarta, Mexico; 08.00-19.00 uur
Omringd door ruige tropische bergen aan de ene kant en de prachtige baai van Banderas aan de andere kant, is Puerto Vallarta een toonaangevende badplaats. Puerto Vallarta bruist van het leven; de Mexicaanse Rivièra ten voeten uit, ondanks de grote toeristenstromen blijven er volop fotogenieke plekken.

Dag 11: Mazatlan, Mexico; 07.00-17.00 uur
De zeehaven Mazatlan ligt op een schiereiland net ten zuiden van de Kreeftskeerkring waar de massieve vuurtoren van El Faro u welkom heet. Het is een paradijs voor sportliefhebbers en vissers; naar verluidt zijn hier net zoveel vissersboten als tennisbanen!

Dag 12: La Paz, Mexico; 09.00-18.00 uur
Genesteld tussen de zandstranden van Baja en het rijke water van de Zee van Cortez, biedt La Paz tal van uitdagende mogelijkheden. Geroemd als ‘s werelds grootste ‘visvijver’, is het de thuisbasis van meer dan 800 vissoorten en 2000 soorten ongewervelde dieren. Reuzenmanta’s en walvissen navigeren hier in het diepe terwijl dolfijnen en zeeleeuwen op het oppervlak ronddwalen. Diepzeevissen, duiken en rondvaartboten behoren tot de mogelijkheden.

Dag 13: Cabo San Lucas, Mexico; 07.00-16.00 uur
Op het zuidelijkste puntje van het schiereiland Baja California ligt Cabo San Lucas; twintig jaar geleden niet meer dan een vissersdorp dat af en toe werd bezocht door rondtrekkende Californische surfers en sportvissers. In de afgelopen jaren is Los Cabos, de verzamelnaam voor de stranden en resorts die de punt van het schiereiland omringen.

Dag 14: Cruisedag op de noordelijke Pacific

Dag 15: San Diego, Californië; 09.00-20.00 uur
Ontdek de hoogtepunten van het levendige centrum van San Diego tijdens een wandeling door de stad; de 19e-eeuwse in oude stijl gerestaureerde gebouwen van het Gaslamp Quarter of het Balboa Park.

Dag 16: Los Angeles (San Pedro), Californië; aankomst 08.00 uur
Ontscheping en terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 17: Aankomst Amsterdam


17-daagse cruisevakantie met de Crystal Serenity

Indicatieprijs per persoon op basis van 2 personen

Vertrekdatum 6 december 2018    
Suite met balkon € 5.375,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Los Angeles v.v.
- Luchthavenbelasting en havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 1 overnachting voor de cruise in Los Angeles op basis van logies/ontbijt.
- 14 overnachtingen aan boord van de Crystal Serenity op basis van all-inclusive in suite met balkon.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor en/of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze verkoopafdeling helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.