Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Cook Islands & Society Islands

Tahiti - Raratonga - Tahiti

• 17-daagse reis, cruise 12 dagen met de Paul Gauguin ****+
• Van Tahiti naar Tahiti
• Vertrek 04 oktober 2017

Op deze South Pacific Odyssey, ontdekt u het eiland Huahine, bekend om zijn spectaculaire regenwouden. Aansluitend ervaart u de unieke grootsheid van de Cook Eilanden. Arid Aitutaki is nagenoeg vlak, zodat u zelfs de oceaan kunt spotten vanuit vrijwel elk punt van het eiland, in scherp contrast met de grillige pieken en diepe dalen op het zustereiland Rarotonga. Rarotonga’s vruchtbare hellingen van rode aarde en een schuimende aquamarijn lagune doen denken aan het paradijs, zoals het eiland door zijn eerste Europese ontdekkingsreizigers werd genoemd. Terug naar de Society Eilanden waar u enkele dagen geniet op de verlokkelijke eilanden Bora Bora, Taha'a, Moorea, en Papeete.

Klik hier voor het vaarschema

Bora Bora  Moorea  Marina

Paul Gauguin Cruises ****
Polynesiërs ontvangen hun gasten al eeuwenlang met open armen en een brede lach. Een warm welkom dat u ook aan boord van de schepen van Paul Gauguin ervaren zult, want deze rederij is thuis in Frans Polynesië. Vanaf 2013 is de rederij ook actief in de Caribbean en de Middellandse Zee met het nieuwe schip Tere Moana (90 passagiers) waarmee de mooiste aanleghavens worden aangedaan. De rederij Paul Gauguin weet steeds weer te verrassen met uitstekende vaarschema’s. De verzorging aan boord is op basis van all-inclusive en natuurlijk heeft u 24-uurs roomservice. Aan boord van de beide schepen worden de culinaire creaties van de beroemde chef Jean-Pierre Vigato geserveerd in restaurant La Veranda.

De beide schepen van Paul Gauguin beschikken over een marina, een platform op zeeniveau voor het beoefenen van verschillende watersporten. Hierdoor kunt u nog meer genieten van de prachtige vaargebieden waar de rederij u brengt. Service stroomt door de aderen van alle bemanningsleden: u wordt omgeven door aandacht, men wil dat u zich helemaal thuis voelt en zal uw wensen met genoegen in vervulling laten gaan.

Waarom Paul Gaugain Cruises:
• Exclusieve vaarroutes
• Uitmuntende service
• 100% buitenhutten waarvan 70% met balkon
• Zeer veel ruimte per passagier
• All-Inclusive formule
• Butlerservice vanaf categorie B
• Zodiacs voor optionele duikexcursies
• Gratis kajak, windsurf en waterski
• Eigen Polynesisch entertainment
• Frans-Polynesische keuken

Paul Gauguin  Pool bar  Le Grille

Paul Gauguin ****+
Speciaal ontworpen en gebouwd in Frankrijk om in zeer ondiep water te varen. Het schip kan véél meer dan 332 passagiers vervoeren, maar vanwege de wetten in Frans Polynesie een zeer dunbevolkt schip. De overall score in de Berlitz is ‘slechts’ 1543 punten, maar vanwege de zeer exclusieve routes meer dan de moeite waard hier te vermelden.

Faciliteiten
Een mix van informele en formele lounges, water-)sportactiviteiten alsmede een goede persoonlijke service maakt dit schip uitermate geschikt voor jonge stellen en vrijgezellen. 70% van de hutten is voorzien van een balkon. Het schip beschikt over een drietal ‘open zitting’ restaurants. Zoals aangegven is het schip voorzien van een zogenaamde ‘marina’ van waaruit er watersportactivieiten kunnen worden ondernomen. De atmosfeer aan boord is het best te omschrijven als Frans Polynesisch, mede vanwege het lokale personeel entertainment en officieren. Geniet van de gastrijvheid van de lokale bevolking en ontdek de buitengewone schoonheid van de natuur in Frans-Polynesië aan boord van dit verbluffende schip. U kunt er genieten van een informele en ontspannen sfeer in combinatie van een super-service, veel comfort en luxe. Er worden ook lezingen gegevens over de geschiedenis, fauna en flora van de omgeving. In januari 2012 heeft MS Gauguin nog een volledige restyling van 7 miljoen dollar ondergaan.

Uw Hut
Veranda StateroomBalcony Stateroom (D)
Ca. 24 m² (stateroom 17 m², balkon 7 m²). Queensizebed of twinbedden. Minibar met o.a. frisdranken. Badkamer met bad en douche.
Verandah Stateroom (B)
Ca. 28 m² (stateroom is 24 m², veranda 4 m²). Queensizebed of twinbedden. Badkamer met bad en douche. Minibar met o.a. frisdranken. Butlerservice.
Verandah Suite (A)
Ca. 32 m² (stateroom 27 m², veranda 5 m²). Queensize bed of twinbedden. Badkamer met bad en douche. Minibar met o.a. frisdranken. Butlerservice.
Owner’s Suite (Cat OS)

Ca. 49 m² (stateroom 42 m², veranda 7 m²). Queensizebed of twinbedden. Badkamer met bad, douche en kleedkamer. Minibar met o.a. frisdranken. Butlerservice.

Indicatieprijzen per persoon voor de vliegreis, privétransfer, hotel en cruise.
Vertrekdatum: 4 oktober 2017

Accommodatie  
Balcony Stateroom (D)  €   7.995,-
Verandah Stateroom (B)  €   9.945,-
Verandah Suite (A)  € 11.995,-
Owner Suite (OS)  € 16.295,-

Genoemde prijzen zijn een indicatie inclusief de in het reisschema vermelde vliegreis, de privétransfers ter plaatse, de overnachtingen in uw luxe hotel en de cruise op basis van volpension in tweepersoonsaccommodatie.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze verkoopafdeling helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht