Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

WinwardsWinwards

• 12-daagse reis, cruise 8 dagen met de Royal Clipper ****
• Van Barbados naar Barbados
• Vertrek 09 maart 2017

Klik hier voor het vaarschema

Barbados  Royal Clipper  St. Lucia

Star Clippers ****
De wind als belangrijkste krachtbron om de elegante zeilschepen voort te bewegen, het geluid van de golven die worden doorkliefd, de zon die weldadig verwarmt en een bemanning die u verwent. Dit is een moment van varen aan boord van de schepen van Star Clipper. Het is een avontuur van aangename luxe met tussendoor bezoeken aan pittoreske steden, baaien met kristalhelder water en zonovergoten stranden. Aan boord heeft u een aangename hut met comfortabele bedden, toilet en douche, airconditioning, haardroger, kluisje en een telefoon (satelliet). Het zal u dan ook aan niets ontbreken, terwijl de sfeer aan oord sportief, ontspannen en informeel is. De maaltijden aan boord worden geserveerd in een open zitting, wat wil zeggen dat u niet gebonden bent aan een vaste tijd en vaste tafel en waar u verwacht wordt in informele kleding. De gerechten zijn tongstrelend heerlijk, gevarieerd en worden met trots geserveerd door de vriendelijke bemanning. Aan boord treft u een compleet assortiment watersporten aan waar u na reservering gratis gebruik van kunt maken. Het is genieten zo u wilt of even niets doen als u dat wenst. Bijvoorbeeld even lekker relaxen in het net boven zee aan de boegspriet. Het lijkt wel een avontuur, een heerlijk comfortabel vakantieavontuur.

Waarom Star Clippers:
• Nationaliteit officieren: internationaal
• Nationaliteit bemanning: internationaal
• Voertaal: Engels
• Nationaliteit passagiers: Amerikaans - Europees
• Valuta aan boord: EURO en USD, alle gangbare creditcards worden geaccepteerd
• Fooien: 12,5 % over drankjes en € 8,- per persoon per dag voor hutpersoneel
• Formele avonden:geen
• Zittingen voor het diner: open zitting

Aan boord  Restaurant  Wellness

Royal Clipper ****
Dit grootste zeilschip ter wereld kwam in het jaar 2000 in de vaart. Het heeft 5 masten en een totaal zeiloppervlak van meer dan 5.000 m². Als het weer het toelaat wordt onder zeil gevaren, maar uiteraard beschikt het schip over dieselmotoren die het werk overnemen als er niet genoeg wind staat.

Faciliteiten
Het interieur is warm met tal van nautische trekjes. Er is een drie dekken hoog atrium met lichtinval tot in het restaurant en de pianobar. De observatielounge biedt een prachtig uitzicht op zee en de Captain Nemo lounge heeft patrijspoorten onder de waterspiegel zodat u tevens het onderwaterleven kunt aanschouwen. De hutten zijn zeer compleet en in een maritieme stijl ingericht. Er zijn 14 suites met privéveranda, whirlpool en 24-uurs butlerservice. Ontbijt en lunch zijn in buffetvorm en het à la carte diner wordt uitgeserveerd in één zitting. Er zijn drie kleine zwembaden aan boord en er is zeer veel dekruimte. Vanaf het drijvende waterplatform op het achterdek kunnen diverse watersporten beoefend worden, zoals surfen, zeilen, snorkelen en waterskiën. Er is geen betere manier om een  romantische zeereis met luxe trekjes mee te maken dan aan boord van een schip van Star Clippers!

Uw Hut
HutOwners Suite - Clipper dek
Ca. 22 m². Een Deluxe buitensuite beschikt over een tweepersoonsbed, zitgedeelte, minibar, airconditioning, satelliet-tv, telefoon, kluisje en een marmeren badkamer met bubbelbad, toilet en haardroger.
Deluxe dekhut categorie 1 - Hoofddek of Zonnedek
Ca. 14,5 m². Een Deluxe dekhut beschikt over twee bedden die op verzoek kunnen worden omgezet naar een twee persoonsbed, airconditioning, satelliet-tv, telefoon, kluisje, minibar en een marmeren badkamer met bubbelbad, toilet en haardroger. De hutdeuren komen uit op het dek.
Zeezicht hut categorie 4 - Commodore dek
Ca. 11 m². Een Zeezicht hut beschikt over een tweepersoonsbed of 2 bedden, venster met zeezicht, airconditioning, satelliet-tv, telefoon, kluisje en een marmeren badkamer met douche, toilet en haardroger.
Binnenhut (cat 6) - Commodore dek
Ca. 8 m². Een Binnenhut beschikt over een stapelbed, satelliet-tv, telefoon, kluisje en een badkamer met douche, toilet en haardroger.

Indicatieprijzen per persoon voor de vliegreis, privétransfers, hotelovernachtingen en cruise.
Vertrekdatum: 9 maart 2017

Accommodatie  
Owner Suite (OS)  € 5.655,-
Deluxe dekhut (1)  € 4.325,-
Zeezicht hut (4)  € 3.680,-
Binnenhut (6)  € 3.455,-

Genoemde prijzen zijn een indicatie inclusief de in het reisschema vermelde vliegreis, de privétransfers ter plaatse, de overnachtingen in uw luxe hotel en de cruise op basis van volpension in tweepersoonsaccommodatie.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze verkoopafdeling helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.
U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht