Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Tierra del Fuego Passage

Buenos Aires - Valparaiso

• 19-daagse Cruisevakantie met de Crystal Symphony *****
• Van Buenos Aires naar Valparaiso
• Vertrek 2 februari 2019

-Aantrekkelijke 1-persoonstoeslag-

Vanuit de stedelijke verfijning van Buenos Aires begeeft u zich op een reis van schilderachtige pracht, met besneeuwde toppen en majestueuze fjorden, van gletsjewonderen en ruige schoonheid.

Punta Arenas  Chili Gray Glacier  Valparaiso

Dag 1: Vliegreis naar Buenos Aires
Privétransfer naar u hotel voor 1 overnachting op basis van logis/ontbijt.
Buenos Aires, het 'Parijs van Zuid-Amerika', is een kosmopolitische stad die sterk is beïnvloed door de Europese cultuur, maar met behoud van haar Zuid-Amerikaanse identiteit. Er wordt graag en vaak een bezoek gebracht aan een tangoclub, cabaret, restaurant, café of aan bars die vaak 24 uur per dag zijn geopend. Overdag is er ook genoeg vertier: musea, kunstgaleries, boetieks, curieuze antiquiteitenwinkeltjes, groene parken en brede boulevards. Het 'La Boca' district en het 'Quartier Latin', is bij velen favoriet: tangodansers op elke hoek van de straat, artiesten met hun kunstwaar en vrolijk gekleurde tinnen huizen.

Dag 2-3: Buenos Aires, Argentinië
Inschepen in de namiddag, overnachting aan boord en vertrek op dag 3 om 18.00 uur

Dag 4: Montevideo, Uruguay; 08:00 - 17:00 uur
Verscholen tussen Brazilië en Argentinië, is Uruguay het op een na kleinste land van Zuid-Amerika. De hoofdstad Montevideo aan de monding van de Rio de la Plata, heeft niettemin zijn eigen identiteit en tradities behouden.

Dag 5: Cruising the Coast of Argentinië

Dag 6: Puerto Madryn, Argentinië; 09:00 - 18:00 uur
Aan de oevers van de Golfo Nuevo is het mogelijk om dieren in het wild te zien zoals zeeolifanten, zeeleeuwen, pinguïns en vogels.

Dag 7: Cruising the South Atlantic Ocean

Dag 8: Falkland Islands, Port Stanley; UK; 07:00 - 18:00 uur
Port Stanley, de hoofdstad van de Falkland-eilanden, heeft een aantal Zuid-Amerikaanse karakters met een beetje Victoriaanse charme: kleurrijke huizen, goed onderhouden tuinen en Engelse pubs. U kunt een aantal eeuwenoude klippers in de omgeving zien, stille getuigen van de ontberingen van de 19e-eeuwse zeilers. Het kleine maar interessante museum over de begindagen van de nederzetting tot aan de Falklandoorlog is zeker een bezoek waard.

Dag 9: Cruising the South Atlantic Ocean

Dag 10: Ushuaia, Argentinië; 08:00 - 18:00 uur
Ushuaia is de meest zuidelijk gelegen stad van de wereld. De plaats ligt aan de Beagle Channel en is een uitgangspunt voor reizen naar Antarctica en Vuurland. Eind 1800 is de plaats ontstaan als gevangenis voor Argentijnen. Door de ligging en het ruige landschap was ontsnappen nauwelijks mogelijk. Nu is de stad ‘het einde van de wereld’. Het adembenemende landschap van de Terra del Fuego National Park is bereikbaar per stoomtrein en absoluut een bezoek waard. Het oude centrum van Ushuaia kent één hoofdstraat met diverse winkels en musea. In de oude gevangenis is nu het maritiem museum gevestigd.

Dag 11: Cruising Glacier Bay

Dag 12: Punta Arenas, Chili; 07:00 - 22:00 uur
De zuidelijkste stad van Chili, Punta Arenas (Sandy Point), is de enige stad en tevens belangrijkste haven aan de Straat van Magellan. Sinds de oprichting in 1848 bloeide Punta Arenas op als een druk steenkoolgebied tot aan de bouw van het Panamakanaal. Het is tevens het bruisende centrum van een van 's werelds grootste schapenhouderijgebieden, met grote export van wol en schapenvlees.

Dag 13-14 : Cruising the Chilean Fjords

Dag 15; Puerto Chacabuco, Chili; 08:00 - 17:00 uur
Er zijn nog maar weinig plaatsen op aarde die net als Chacabuco, afgelegen en ongerept zijn gebleven. Verscholen, waar het Andesgebergte de Stille Oceaan ontmoet, ligt Chacabuco mijlen verwijderd van de beschaving, wat alleen maar bijdraagt aan zijn fascinatie. De belangrijkste attractie van deze haven is de ongerepte schoonheid van de natuur. Hier storten de Patagonische ijskappen in zee, terwijl in de verte dramatische kliffen en watervallen de mistige mist doorboren.

Dag 16: Puerto Montt, Chili; 10:00 - 17:00 uur
Puerto Montt is de belangrijkste haven in deze regio en toegangspoort naar het Chileense merengebied, een regio met een aantal zeer inspirerende landschappen. Maagdelijke bossen, pittoreske stadjes, met sneeuw bedekte bergen en weerspiegelende meren sieren deze idyllische omgeving

Dag 17: Cruising the Pacific Ocean

Dag 18: Valparaíso, Chile; Aankomst 10:00 uur
Valparaíso, een van 's werelds meest pittoreske en beroemde havensteden, is gebouwd op 45 heuvels. De heuvels zijn met elkaar verbonden via een doolhof van steegjes, kronkelende straatjes, trappen en liften. Slenter door deze interessante stad en laat u betoveren door de vrolijke keuren van de huizen.
Ontscheping en terugvlucht naar Nederland.

Dag 19
Aankomst Amsterdam

19-daagse Cruisevakantie met de Crystal Symphony

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 2 februari 2019  1-persoonstoeslag  
Suite met venster (indicatieprijs per persoon) € 7.865,-  € 1.460,-  

Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Buenos Aires en vanaf Valparaiso
- luchthavenbelasting en havengelden
- Executive Lounge op Schiphol
- luxe privétransfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven in Buenos Aires
- 1 luxe hotelovernachting in Buenos Aires op basis van logies/ontbijt, 16 overnachtingen aan boord van de Crystal Symphony op basis van all-inclusive.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.