Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

CRYSTAL GETAWAY

7-daagse Cruisevakantie met de Crystal SymphonyDubai - Abu Dhabi
- Van Dubai via Qatar naar Abu Dhabi
- Vertrekdatum 20 november 2017

Hypermoderne gebouwen en winkels sieren de steden van de Verenigde Arabische Emiraten. Kamelen op het strand en een bedoeïenenkamp brengen u terug in het Midden-Oosten en de sfeer van Duizend-en-een-nacht. Een perfecte Crystal Getaway!

TIP:
Vraag naar de verlengingsmogelijkheden voor het bijwonen van de Grand Prix Formule 1 in Abu Dhabi!Abu Dhabi  Qatar  Dubai

Dag 1: Vliegreis naar Dubai
Bij aankomst op de luchthaven gaat u per privétransfer naar een luxe 5* hotel.

Dag 2: Dubai
Dubai is een buitengewoon moderne en bruisende stad, op allerlei terreinen een stad van superlatieven en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een favoriete bestemming van westerlingen. Bur Dubai is de historische oude wijk met smalle stegen en huizen van leem en koraal. Laat het complete tafereel vanaf de 830 meter hoge Burj Khalifa tot u doordringen. ’s Werelds hoogste wolkenkrabber is een ontwerp van het Amerikaanse architectenbureau Skidmore, Owings & Merrill.

Dag 3: Inscheping Crystal Symphony
Privétransfer naar de haven en inscheping aan boord van de Crystal Symphony. U heeft de gehele dag nog ter vrije besteding in Dubai.

Dag 4: Vertrek Crystal Symphony
Vandaag verlaat de Crystal Symphony om 18.00 uur de haven van Dubai richting Qatar. U verblijft aan boord van de Crystal Symphony in een mooie Penthouse Suite zodat u tijdens uw cruise van alle gemakken voorzien bent.

Dag 5: Doha, Qatar. 08.00-18.00 uur
Door de aardolie en aardgas van Qatar steeg het inkomen per hoofd van de bevolking tot de hoogsten ter wereld en in enkele decennia verrees de glanzende metropool. Overigens zijn Qatarezen hier in de minderheid, Doha is een stad van expats. Het landwinningsproject The Pearl bestaat uit een groot en twaalf kleinere eilanden.

Dag 6: Abu Dhabi, aankomst 08.00 uur
De Crystal Symphony komt in de ochtend aan in de haven van Abu Dhabi. U heeft de gehele dag de tijd om Abu Dhabi te verkennen.
Abu Dhabi is de grootste staat van de zeven emiraten. De hoofdstad ligt op een vlak zandeiland en is door twee bruggen met het vasteland verbonden. Minaretten staan er tussen glanzend glazen hoogbouw. De moskee van Sheikh Zayed is de grootste van de VAE. Op het kunstmatige Yas Island is een racecircuit aangelegd voor Formule-I. Er zijn 20 bochten, waarvan er één onder het Yas Viceroy Hotel doorvoert.

Dag 7: Abu Dhabi, ontscheping
Er is een einde gekomen aan uw reis, u vliegt in de ochtend terug naar Amsterdam waar u in de middag aankomt.


7-daagse Cruisevakantie met de Crystal Symphony

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 20 november 2017    
Penthouse Suite met balkon (indicatieprijs p.p.) € 3.495,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Dubai en van Abu Dhabi terug naar Amsterdam.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven in Dubai.
- 2 overnachtingen voor de cruise in Dubai in een 5* hotel op basis van l/o.
- 4 overnachtingen aan boord van de Crystal Symphony op basis van all-inclusive in een Penthouse Suite met balkon.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.