Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Beautiful Vietnam & China

Singapore - Hong Kong

14-daagse Cruisevakantie met de Silver Shadow
- Van Singapore naar Hong Kong
- Vertrekdatum 22 maart en 19 februari 2018

Bezoek het Parijs van de Oriënt en de Unesco-Werelderfgoederen van Vietnam. Zeedagen tussendoor geven alle gelegenheid om de geschiedenis te verwerken. In Halong Bay blijft u van zonsopgang tot zonsondergang fotograferen.Vietnam Hue  Vietnam Mekong Delta  Hong Kong

Dag 1: Vliegreis van Amsterdam naar Singapore


Dag 2-4: Aankomst in Singapore
Privétransfer naar uw hotel waar u twee nachten zult verblijven. Even acclimatiseren op uw eerste halte in het Verre Oosten: de stadsstaat Singapore staat met één been in het westen maar heeft zeker een exotisch randje. Het is een miljoenenstad, bestaande uit een hoofdeiland met daaromheen 63 kleinere eilanden. De naam staat voor ‘singa pura’, stad van de leeuw. Door twee bruggen is het met Maleisië verbonden. Op dag 4 gaat u aan boord van de Silver Shadow, vertrek 18.00 uur.

Dag 5: Cruisedag op zee
Deze cruise heeft Bridge als thema, iets voor u?

Dag 6-7: Ho Chi Minh-stad (Saigon), Vietnam, 09.00, vertrek 13.00 uur de volgende dag
Sinds de hereniging van Noord- en Zuid-Vietnam staat Saigon bekend als Ho Chi Minh-stad. De nadrukkelijke overblijfselen uit de Franse periode gaf het de bijnaam Parijs van de Oriënt, veel brede boulevards en statige panden zijn gebleven. De aanwezigheid van de Amerikanen tijdens de Vietnam oorlog ligt nog veel verser in het geheugen. Het zorgde voor een groot aantal uitgaansgelegenheden, die ook na het vertrek van de Amerikanen voor bedrijvigheid zijn blijven zorgen. De stad maakt mede daardoor een veel westersere indruk dan hoofdstad Hanoi. Een excursie naar de Mekong Delta of naar de Cu Chi tunnels is zeker een aanrader.

Dag 8: Cruisedag op zee
De Silver Shadow is een comfortable schip en is van alle gemakken voorzien.

Dag 9: Da Nang, Vietnam, 07.00-18.00 uur

Dag 10-11: Halong Bay, Vietnam, 14.00, vertrek 20.00 uur de volgende dag
Het karstgebergte rijst hier, in het noorden van Vietnam, uit zee op. Het wordt tot de nieuwe zeven wereldwonderen gerekend. De zonsondergang van Halong Bay is daarbij een adembenemende bonus. Ontdek Halong Bay met een kayak excursie of met een boottocht, adembenemend mooi. Ook een excursie naar Hanoi behoort tot de mogelijkheden.

Dag 12: Cruisedag op zee

Dag 13: Hongkong, aankomst 08.00 uur, ontscheping
Wat een indruk maakt de stad. Hoogbouw is waar enigszins mogelijk tot aan de baairanden gebouwd. Bekijk de Victoriahaven vanaf diverse uitzichtpunten, steeds weer is het overweldigend. Het aantal winkels in Hongkong is vele malen groter dan u zich kunt voorstellen, met grote shopping malls maar ook een nachtmarkt en de bijna een kilometer lange Ladies’ Market.

Dag 14: Aankomst Amsterdam, Schiphol.


14-daagse Cruisevakantie met de Silver Shadow

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 22 maart 2018 19 februari 2018  
Suite met venster (indicatieprijs p.p.) € 5.295,- € 5.495,-  


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Singapore en terug van Hong Kong naar Amsterdam.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien aan boord.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers ter plaatse van de luchthaven naar het hotel en van het hotel in Singapore naar de haven.
- 2 overnachtingen in een luxe 5* hotel voor de cruise in Singapore op basis van logies/ontbijt.
- 9 overnachtingen aan boord van de Silver Shadow op basis van all-inclusive in een suite met venster.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze travel consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.

Terug naar het overzicht