Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN


Mediterranean Images

Barcelona - Venetie

14-daagse Cruisevakantie met de Crystal Serenity
- Van Barcelona naar Venetië
- Vertrekdatum 18 augustus 2018


Kristalhelder water, een warme zon en mediterrane kruiden brengen u langs de magische kusten van de Adriatische en Middellandse Zee. Ontdek de middeleeuwse overblijfselen van de geschiedenis in Kroatië en bezoek de laatste overblijfselen van het machtige Romeinse Rijk in Rome. U kunt zich vergapen aan de kunstschatten in Florence, terwijl de savoir-vivre van de adellijke Côte d'Azur een uitnodigende zoekt om wat ontspannende uurtjes door te brengen.

 
  Rome  Montenegro Kotor  Venetie

Dag 1: Vliegreis van Amsterdam naar Barcelona, Spanje
Privétransfer naar uw hotel. 1 Overnachting op basis van logies/ontbijt.

Dag 2 -3: Barcelona, Spanje
Privétransfer naar de haven en inscheping. Overnachting aan boord.
Barcelona was en is de stad van kunstenaars, voetballers, straatartiesten en levensgenieters. Tientallen musea, architectonische hoogstandjes en andere plekken zijn de moeite van een bezoek waard. Gaudí’s Sagrada Familia is met 3,3 miljoen bezoekers per jaar veruit de populairste trekpleister. Vertrek 19:00 uur

Dag 4-5: Sète (Carcassonne), Frankrijk; 08:00-18:00 uur
Een charmant plaatsje in een unieke setting achter een zout waterlagune, de heuvel Mont St-Clair in het midden en sfeervolle grachten.

Dag 5: Saint-Tropez, Frankrijk; aankomst 08:00 uur
Een glamourvolle reputatie als zomerspeeltuin voor beroemdheden, artiesten en schrijvers. De beroemde stranden worden nog steeds bezocht door de jetset. Laat u verleiden door de kleurrijke bezienswaardigheden en geluiden van deze 'parel van de Provençaalse cultuur'. Vertrek na middernacht (02:00 uur).

Dag 6: Villefranche-sur-Mer, Frankrijk; 07:00-22:00 uur
De Cote d'Azur, ingeklemd tussen de bergen en de zee, is gezegend met een buitengewone natuurlijke schoonheid. Terwijl Crystal Symphony de kust nadert, wordt u getrakteerd op een spectaculair panorama van onregelmatige toppen en schilderachtige dorpjes op smalle richels.

Dag 7: Florence/Livorno; Italië; 07:00-19:00 uur
Florence is de meest uitgesproken renaissancestad van Italië. Nergens anders in Italië bevinden zich zoveel gebouwen en kunstwerken uit deze periode. Een aantal van de hoogtepunten, zoals het Uffizi met de werken van Botticelli, de Galleria dell'Accademia met de David, het Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti met de Boboli-tuinen en de Ponte Vecchio behoren tot de absolute hoogtepunten van de stad.

Dag 8: Rome/Civitavecchia, Italië; 07:00-21:00 uur
De eeuwige Stad Rome, kent 2500 jaar geschiedenis en was gedurende vele eeuwen het centrum van de westerse beschaving. Bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Forum, het Pantheon, het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel en de Spaanse Trappen herinneren aan de erfenis van het rijke verleden.

Dag 9: Sorrento, Italië; 08:00-19:00 uur
Terwijl uw schip het schiereiland van Sorrento nadert, wordt u verwelkomd door dramatische rotswanden en de met bloemen bedekte heuvels. Geniet van Italiaanse sferen in deze sfeervolle en karakteristieke stad.
De sensationele Amalfikust en de angstaanjagende ruïnes in Pompeii behoren tot de hoogtepunten van deze regio.

Dag 10: Cruising the Ionian Sea
Langs de Amalfikust varen we aansluitend door de Straat van Messina, een zeestraat die het eiland Sicilië scheidt van Calabrië op het Apennijns Schiereiland, en omronden de 'zool van de laars' met de mooie provincie Puglia.

Dag 11: Monopoli, Italië; 12:00-20:00 uur
Monopoli is een traditioneel kustplaatsje met typische Zuid-Italiaanse charmes. Naast de grote olijfgaarden bezit het een architectuur, variërend van uitgebreide barok tot eenvoudige steen. In de kleine haven vindt u traditionele vissersboten die in het water dobberen en het 16e-eeuwse kasteel met uitzicht op de zee vanaf een rotsachtig voorgebergte.

Dag 12: Kotor, Montenegro; 07:00-18:00 uur
Een diepe baai voert naar het labyrintische en uiterst romantische stadje Kotor. Smalle straatjes, trappen en ommuringen, bijgenaamd de ladder, zigzaggen omhoog. De ruigheid van de omringende bergen voegen dramatiek toe en maken het beeld onvergetelijk. De vesting San Giovanni is een uitgelezen uitzichtpunt.

Dag 13: Venetië - Italië; 16:00 uur
Romantisch Venetië, stad van en op het water, is één groot openluchtmuseum. Stadspaleizen weerspiegelen in de kanalen waar gondeliers hun gondels handig doorheen manoeuvreren. Vanaf het San-Marcoplein lonkt het wijde water. Overnachting aan boord.
 
Dag 14: Venetië - Italië
Ontscheping, privétransfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Amsterdam.


14-daagse Cruisevakantie met de Crystal Serenity

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 18 augustus 2018    
Buitenhut met venster (indicatieprijs per persoon) € 5.865,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Barcelona en terug vanaf Venetië
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien
- Executive lounge op Schiphol
- Luxe privétransfers van luchthaven naar hotel en van hotel naar haven v.v.
- 1 overnachting in 5* hotel in Barcelona op basis van logies/ontbijt.
- 12 overnachtingen aan boord van de Crystal Serenity op basis van all-inclusive in een buitenhut met venster.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze verkoopafdeling.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.