Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Mazzaro Sea Palace, Sicilië

Op een adembenemende locatie biedt Mazzaro Sea Palace een magnifiek uitzicht over de fraaie baai van Mazzaro. Het hotel is vanaf het niveau van de weg naar beneden tegen de rotsen gebouwd met aansluitend aan de onderste verdieping het privéstrand van het hotel. De baai van Mazzaro is aan beide zijden omsloten door indrukwekkende rotsformaties met in het midden een romantisch rotseiland. Een combinatie van professionele service en een verfijnde keuken, met de zee als decor. Het restaurant serveert excellente gerechten bereid met de beste lokale producten en vergezeld door uitstekende wijnen. Ca. 450 m van het hotel ligt een kabelbaan die de hotelgasten naar het hooggelegen plaatsje Taormina brengt. De luchthaven Catania ligt op ca. 64 km afstand.

Faciliteiten

Via enkele trappen bereikt u de entree met receptie en zitjes. Op de lagere verdiepingen liggen de lounge, de elegante en sfeervolle cocktailbar met ‘s avonds pianomuziek en het restaurant met groot terras. Voorts is er een fitnessruimte. Fraai zwembad omgeven door een zonneterras, ligstoelen en parasols. Voor het hotel ligt een kiezelzandstrand met gratis ligstoelen, parasols en badhanddoeken. Achter het hotel loopt een spoorlijn. Parkeerplaats tegen betaling (ca. € 20 per dag).

Wellness

Het HYD’OR Wellnesscenter biedt Ayurveda- en schoonheidsbehandelingen alsmede hot stone massages (tegen betaling).

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk. U heeft tevens de mogelijkheid om bij kaarslicht op het terras van uw eigen kamer te dineren.
Il Gattopardo: dit restaurant werd vele malen onderscheiden en heeft een fraai panoramaterras met spectaculair uitzicht over de baai. Hier kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet, lunch en diner. Het restaurant serveert mediterrane en Siciliaanse specialiteiten.

Kamers & Suites

Alle kamers en suites zijn in moderne stijl ingericht met houten vloeren. Voorzien van zithoek, schrijftafel, airconditioning, telefoon, flatscreen-tv, minibar, kluisje en thee-/koffiezetfaciliteiten. Fraaie marmeren badkamer dubbele wastafels en bad/douche. Terras of balkon met schitterend uitzicht over de baai van Mazzaro.

Superior Kamer

ca. 20 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Modern ingerichte kamer met balkon en mooi uitzicht over de baai.

Deluxe Kamer

ca. 24 m², maximaal 3 personen  
Voorzien van parketvloer, kingsizebed of 2 aparte bedden. Marmeren badkamer met dubbele wastafel. Terras met ligbedden en zeezicht. Kamers kunnen gecombineerd worden.

Junior Suite

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
In open plan met zitgedeelte. Marmeren badkamer met dubbele wastafel en bad/douche.

Terrace Suite Plungepool

ca. 42 m², maximaal 3 personen  
Voorzien van aparte woon- en slaapkamer en sofabed. Terras (ca. 35 m²) voorzien van tafel, stoelen, ligbedden en plungepool met jacuzzi.

Suite

ca. 50 m², maximaal 3 personen  
Voorzien van aparte woonkamer met sofabed. Slaapkamer en luxe badkamer. Groot terras met stoelen, tafel en ligbedden. Panoramisch uitzicht over de baai.

Exclusive Suite

ca. 57 m², maximaal 4 personen  
Deze luxe suite is voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 aparte bedden en 2 badkamers. Grote woonkamer en riant terras van 55 m² met schitterend uitzicht op de baai van Mazzaro.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here