Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 2.825, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 29-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Westin Dragonara Resort, Malta

Laat u verleiden door de zandkleurige architectuur versierd met bogen en smeedijzeren balkons en het elegante interieur met mediterrane invloeden. Zowel de stijlvolle lounges als de ruime kamers en suites stralen klasse en elegantie uit. Het genereuze karakter van Malta wordt bij The Westin Dragonara Resort perfect weerspiegeld in de manier waarop elke gast wordt verwelkomd: met ongedwongen charme en persoonlijke aandacht. Het fraaiste strandresort van Malta staat garant voor een hoog serviceniveau en is door haar vele faciliteiten en activiteiten uitermate geschikt voor gezinnen. Omdat het resort op een steenworp afstand ligt van de winkels, restaurants en het bruisende uitgaanscentrum van St. Julian’s zijn stellen en vriendengroepen hier ook aan het juiste adres. De hoofdstad Valletta ligt op ca. 20 minuten en de luchthaven op ca. 30 minuten rijden. Het Dragonara Casino bevindt zich naast het hotel op een indrukwekkende rotspartij aan zee.


Faciliteiten

Stijlvolle, lichte en ruime open lobby in villastijl met receptie en pianobar, fraai gedecoreerd met zitjes en heerlijk uitzicht op de baai van St. George. Diverse boetieks, een kapsalon en lobby bar. In het buitengedeelte van het hotel bevinden zich het zoetwaterzwembad met een apart kinderbad. Op de  zonneterrassen zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Bij de zwembadbar, die geopend is tot middernacht, kunt u genieten van een heerlijke cocktail. Het privérotsstrand bevindt zich vlak achter het hotel. Ook hier zijn ligbedden, parasols en handdoekenservice aanwezig. Mogelijkheden voor snorkelen. Kinderen beleven hun avonturen in de Family Kids Club (3-12 jaar, tegen betaling en seizoenafhankelijk). Ook is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen. Golfbaan op 8 km.


Wellness

Professioneel beautycenter met behandelkamers voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages. Fitnessruimte, binnenbad, sauna, jacuzzi en Turks stoombad.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk (3-gangenkeuzemenu of buffet in The Terrace). Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.
The Terrace: serveert binnen en buiten ontbijt en diner (seizoengebonden) in buffetvorm.
Quadro: (fine dining) is gespecialiseerd in visspecialiteiten.
Ovrm-bar: lounge- en pianobar voor afternoon tea en snacks.
Palio's: bistro in informele setting met Italiaanse keuken.
The Boathouse Lounge: (seizoengebonden) wijn/campagne en tapa's in het originele 19e-eeuwse boothuis direct aan het water. Gasten vanaf 13 jaar zijn welkom.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

De 405 ruime en frisse kamers en suites, die alle zijn voorzien van een balkon, zijn verdeeld over 8 verdiepingen, smaakvol ingericht en voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, kluisje, minibar, strijk- en koffie-/theezetfaciliteiten. Badkamer met bad/douche. Balkon met zitje.

Deluxe Kamer

ca. 40 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen
Frisse kamer voorzien van kingsizebed of twee queensizebedden, laminaatvloer, badkamer met bad/douche en uitzicht op zee.

Executive Club Kamer

ca. 40 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen
Fraaie zeezicht kamer gelegen op de 7e of 8e verdieping met toegang tot de Club Lounge voor ontbijt, open bar en canapés (18-20 uur), koffie en thee gedurende de dag.

Tower Kamer

ca. 40 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen
Op de hoek gelegen met extra groot balkon (20 m²) met ligbedden en frontaal uitzicht op zee.

Luxury Suite

ca. 90 m², maximaal 4 personen 
Eigentijds ingerichte suite gelegen in de nieuwe vleugel. Woonkamer met flatscreen-tv, slaapkamer, 2 badkamers waarvan 1 met douche en 1 met jacuzzibad. Met ruim balkon of terras, kitchenette en uitzicht op zee.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here