Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand

v.a. € 8.611, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 02-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa, Costa del Sol

Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa is een exclusief gerenommeerd hotel met het karakter van een klassiek wit Andalusisch dorp. Persoonlijke service en elegantie is verzekerd te midden van fraaie subtropische tuinen die door het milde klimaat het hele jaar door bloeien. Dit resort met alle denkbare faciliteiten ligt direct aan het strand in het hart van de ‘Golden Mile’ tussen Marbella en Puerto Banús en biedt u een verfijnde sfeer en hoge kwaliteit. De luchthaven van Málaga bevindt zich op ca. 60 km.

Faciliteiten

Receptie, sfeervolle lounge, diverse boetieks, juwelier, wifi en pianobar. In de fraaie subtropische tuinen liggen 2 zwembaden (verwarmbaar) omgeven door zonneterrassen, ligbedden en parasols. In de Kids Club (5.000 m²,tegen betaling en direct na boeking te reserveren via HelloKidsClub@marbellaclub.com) kunnen kinderen tussen 4 en 14 jaar zich uitstekend vermaken met o.a. een dansstudio,kinderkeuken en een muziek- en computerkamer. Babysit is mogelijk op aanvraag. Tevens is er een fitnessruimte en een elegante Beach Club met watersportmogelijkheden. Bij het zusterhotel Puente Romano kunt u gebruik maken van de tennis- en padelbanen. Voor paardrijden kunt u terecht in de stallen van Marbella Club die op 20 minuten afstand liggen. Voor golfliefhebbers is er het Marbella Club Golfresort, ontworpen door Dave Thomas (18-holes) en op ca. 18 km afstand.


Wellness

De Thalasso Spa & Wellness (800 m² en tegen betaling) met tuin is een centrum voor ontspanning en beschikt onder andere over een zeewater zwembad, stoombad, sauna en hamam. U vindt hier ook een ontspanningsruimte en verschillende behandelkamers. Hier kunt u terecht voor diverse schoonheids-en lichaamsbehandelingen, massages en bodywraps. Er is tevens een ruime keuze uit traditionele Thalassotherapiebehandelingen en holistische therapie-behandelingen zoals reflexology en acupuntuur wordt hier aangeboden. Verder is de Spa de plaats bij uitstek voor een voedings- en detoxprogramma.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Half- of volpension mogelijk. De restaurants worden gekenmerkt door design,elegantie en ontspannen sfeer.
Winter Garden: voor het ontbijt.
El Patio: all day dining met mediterrane gerechten
MC Beach: stijlvol restaurant gelegen op het strand en serveert gourmetsalades en grillgerechten voor lunch en diner.
Beach Club: dagelijks geopend voor lunch en biedt naast een uitzonderlijk internationaal buffet, traditionele paella’s en verse visgerechten.
The Grill: hier kunt u terecht voor een heerlijk diner in een romantische setting.
El Olivar at the Garden Pool: gelegen in het hart van Marbella Club, een 'wellness 'restaurant met gerechten gebaseerd op de plantaardige keuken. 
La Bodega: voor private dining in de kersenhouten bibliotheek.
Summer Bar: ‘s avonds onder het genot van een aperitief en lichte snack genieten van livemuziek.
Rudi's: voor backgammon, een drankje en tapas in een Bohemische lounge.
Ten slotte is er 24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Dit Andalusische resort beschikt over 121 kamers en suites en 14 villa's. Alle zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv, minibar en kluisje, marmeren badkamer met bad, douche, badjassen, slippers en föhn. Balkon of terras met zitje. Voor families zijn er combinaties mogelijk. Alle villa's en bungalows ontvangen als extra dagelijks snacks en drankjes in de minibar.

Deluxe Kamer

ca. 45 m², maximaal 3 personen 
Kamer met hedendaags design en resortzicht.

Side Sea View Deluxe Kamer

ca. 45 m², maximaal 3 personen  Kamer gelegen boven de Beach Club met zijzeezicht.

Junior Suite

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Open plan junior suite met tuinzicht, gelegen bij het zwembad.

Deluxe Junior Suite

ca. 55 m², maximaal 3 personen 
Ruime open plan junior suite met privéterras.

Garden Suite

ca. 60 m², maximaal 3 personen  Elegante woonkamer en aparte slaapkamer met resort- of tuinzicht.

Deluxe Garden Suite

ca. 70 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen Ruime suite met elegante woonkamer en aparte slaapkamer met tuinzicht.

MC Suite

ca. 80 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen en 1 kind 
Ruime en stijlvolle suite met veel natuurlijk licht, gelegen in het hart van het resort. Woonkamer en separate slaapkamer met kingsizebed. Uitzicht op het groene achterland.

Chiquita Suite

ca. 80 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen Fraaie suite in mediterrane neutrale kleuren. Woonkamer en separate slaapkamer met kingsizebed. Badkamer met bad en apart douche. Intiem terras.

Suite Conde Rudi

ca. 80 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen 
Eigentijdse stijl in een slaapkamer en woonkamer die toegang geeft tot een charmant dakterras met uitzicht op de boomtoppen. Badkamer met bad en aparte douche.

2-bedroom Suite

ca. 140 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 4 volwassenen  Bestaande uit 2 interconnecting kamers. Beide in eigentijdse stijl open plan slaapkamer en woonkamer die toegang geeft tot een charmant terras met uitzicht op de boomtoppen. Badkamer met bad en aparte douche.

2-bedroom Piedita Suite - Duplex Suite

ca. 120 m², maximaal 6 personen Ingericht met traditioneel Andalusisch houtwerk en handgemaakte meubelstukken, veel natuurlijk licht. Woonkamer en 2 slaapkamers, 3 badkamers, waarvan een met bad en separate douche en de andere twee met douche. Ruim balkon met uitzicht op de boomtoppen.

Mediterranean Suite

ca. 90 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen
Heerlijk vrolijke en luchtige suite, met gewelfde plafonds en ruime balkons met open uitzicht op de natuur en gedeeltelijk op de Middellandse Zee. Badkamer met bad en aparte douche.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here