Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Best beoordeeld op deze bestemming
 Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Best beoordeeld op deze bestemming

v.a. € 1.641, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer Garden View o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 12-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Bahia del Duque, Tenerife

Bahia del Duque heeft een sprookjesachtige architectuur, hetgeen de bijzondere sfeer creëert waar de veeleisende gast zich snel thuis zal voelen, zeker ook door de luxe en kwaliteit die dit hotel biedt. Een aangenaam verblijf met veel sport- en ontspanningsactiviteiten voor jong en oud en culinaire verrassingen in één van de beste hotels die Tenerife rijk is. Het motto van het hotel is ‘live the difference’. Het luxueuze hotel is uniek gebouwd in de vorm van een dorp met klassieke Canarische en koloniale architectonische invloeden. Bahia del Duque ligt direct aan het Duque-strand, dat via de wandelpromenade is te bereiken. De luchthaven ligt op ca. 20 km.

Faciliteiten

Een riante, uiterst sfeervolle lounge met subtropische bomen, planten, grote volière en een gezellige bar met terras. Winkelgalerij met diverse boetieks, fitnessruimte, internetcafé. In de subtropische tuin treft u vier zwembaden aan (twee verwarmbaar en twee met zeewater), omgeven door zonneterrassen, ligbedden en parasols. Voorts een kinderzwembad, speeltuin, gratis Mini Club (3-12 jaar, gehele jaar geopend) en een minidisco. Babysit is op aanvraag en tegen betaling. Meerdere keren per week soft animatie en/of muziek- of dansshows. Op het strand ligstoelen, beachvolleybal, jetskiën en parasailing (tegen betaling). Golfbanen op 3 resp. 20 km. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de tennisbanen, squashbaan, pitch & putt en mountainbikes.


Wellness

In het Spa & Thalassotherapiecenter (tegen betaling en vanaf 16 jaar) kunt u terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen en massages. De Spa is verdeeld over drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 3500 m² en biedt een thermaalcircuit met solarium (buiten), sauna, 20 behandelkamers, aparte ontspanningsruimtes voor dames en heren, beauty- en kapsalon, ruimte voor onder meer pilates en kinesis met personal trainer. Hier vindt u de modernste faciliteiten op het gebied van ontspannen en relaxen. Het openlucht Spa Café biedt een uitgebreide keuze aan verse, gezonde maaltijden. De Thai Room Plaza is het concept voor de zintuigen en beschikt over een Spacircuit, Thai massagekamer, aroma bar en een Thai Tonic Buffet.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Het resort biedt in totaal 9 restaurants (seizoengebonden en wisselend geopend) met elk hun eigen specialiteiten.
Sua: Steak House restaurant.
La Trattoria: Italiaans restaurant met een warme sfeer en uitstekende kaart.
El Bernegal: grote verscheidenheid aan themabuffetten voor ontbijt.
La Hacienda: voor internationale gerechten en Mexicaanse specialiteiten.
Alisios Market Food: voor lokale en internationale gerechten bereid met verse lokale producten.
La Brasserie by Pierre Résimont: Frans à la carte restaurant voor diner.
Nub: het met een Michelin-ster bekroonde Nub biedt het beste uit de Europese en Latijns-Amerikaanse keuken. Toegankelijk vanaf 10 jaar en niet inbegrepen indien u verblijft op basis van halfpension. 
Kensei: Japanse specialiteiten. Toegankelijk vanaf 10 jaar en niet inbegrepen indien u verblijft op basis van halfpension. 
Café la Bahia: snackbar voor de lunch.
Beachclub: mediterrane specialiteiten voor de lunch.
Ten slotte om te genieten van kleine hapjes, heerlijke gezonde gerechten, natuurlijke sappen en huisgemaakt ijs zijn er ook nog verschillende cafés en snackbars. La Brasserie Terrace gelegen naast het zwembad, Burger Bar Azul voor hamburgers, Bahía del Duque Beach, BDB Norte en BDB to go Healthy Food op het strand, Café La Bahía direct aan de promenade, La Heladería voor huisgemaakt ijs, La Zumería voor verse fruitsappen. Beach Club Bar, La Gomera Terrace, Bar Hall, Wine Bar voor een glas champagne of een cocktail overdag en ‘s avonds in de Piano Bar. Internationale sportevenementen kunt u kijken in de Sport Lounge.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Het hotel heeft 346 kamers en suites. Alle zijn voorzien van airconditioning, zithoek, wifi, tv, telefoon, minibar en kluisje. Knusse badkamer met Spaanse tegels en bad/douche, badjassen, slippers en föhn. Bijna alle kamers hebben balkon of terras met tuin- of (zij)zeezicht.
De meeste suites zijn ook te boeken in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 51 kamers met als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque. In het gebouw Casa Sofia bevinden zich kamers en suites met zeezicht.

Tweepersoonskamer Garden View

ca. 31 m², maximaal 3 personen 
Sfeervol, met gevoel voor detail ingericht. Kamers met verbindingsdeur mogelijk. Met tuinzicht.

Tweepersoonskamer (Partial) Sea View

ca. 31 m², maximaal 3 personen 
Sfeervol, met gevoel voor detail ingericht. Kamers met verbindingsdeur mogelijk. Met (zij)zeezicht.

Garden View Junior Suite

ca. 49 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Open plan woon-/slaapkamer met zitgedeelte en ruime badkamer. Met tuinzicht.

Sea View Junior Suite

ca. 49 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Open plan woon-/slaapkamer met zitgedeelte en ruime badkamer. Met zeezicht.

1-bedroom Garden View Suite

ca. 52 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Suite met een aparte woonkamer en slaapkamer. Ruime badkamer. Met tuinzicht.

1-bedroom Sea View Suite

ca. 52 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Suite met een aparte woonkamer en slaapkamer. Ruime badkamer. Met zeezicht.

Tweepersoonskamer Sea View Casa Sofia

ca. 31 m², maximaal 3 personen 
Stijlvolle kamer met hedendaagse inrichting. Met zeezicht.

1-bedroom Sea View Suite Casa Sofia

ca. 52 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Elegante en sfeervolle suite met aparte woonkamer en slaapkamer.  Met zeezicht.

Tweepersoonskamer Ducal Garden View Casa Ducales

ca. 31 m², maximaal 3 personen  Sfeervol, met gevoel voor detail ingericht. Kamers met verbindingsdeur mogelijk. Met tuinzicht. Deze kamer bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

Tweepersoonskamer Ducal Sea View Casa Ducales

ca. 31 m², maximaal 3 personen  Sfeervol, met gevoel voor detail ingericht. Kamers met verbindingsdeur mogelijk (met zijzeezicht).Deze kamer bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

Garden View Junior Suite Ducal Casa Ducales

ca. 49 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Open plan woon-/slaapkamer met zitgedeelte en ruime badkamer. Met tuinzicht. Deze suite bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

Sea View Junior Suite Ducal Casa Ducales

ca. 49 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Open plan woon-/slaapkamer met zitgedeelte en ruime badkamer. Met zeezicht. Deze suite bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

1-bedroom Garden View Suite Ducal Casa Ducales

ca. 52 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Suite met een aparte woonkamer en slaapkamer en ruime badkamer. Met tuinzicht. Deze suite bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

1-bedroom Sea View Suite Ducal Casa Ducales

ca. 52 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  Suite met een aparte woonkamer en slaapkamer en ruime badkamer. Met zeezicht. Deze suite bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

Presidential Suite

ca. 82 m², maximaal 5 personen 
Suite met grote woonkamer, hifi-set, eethoek, groot balkon met hydromassagebad, ligbedden en zitje, 2 slaapkamers met balkon en badkamers. Met zeezicht (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Royal Suite Acacias Casa Ducales

ca. 95 m², maximaal 5 personen 
Bijzonder elegante en luxueus ingerichte suite met woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Groot terras met hydromassagebad en zeezicht (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).Deze suite bevindt zich in Las Casas Ducales, een exclusief gedeelte met 50 kamers (kinderen t/m 12 jaar welkom, maar op aanvraag) en als extra service een aparte ingang, receptie en check-in, krant, bar, selfservice met softdrinks en snacks, alcoholische drankjes, butlerservice, ontbijtrestaurant en zonneterras. Gasten van Las Casas Ducales kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het resort Bahia del Duque.

Suite Imelda

ca. 110 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar
Spectaculaire duplex suite met smaakvol ingericht woongedeelte (40 m²) en 3 slaapkamers waarvan één gelegen op de bovenste verdieping. De masterbedroom beschikt over een badkamer met bad, aparte douche, inloopkast en directe toegang tot het terras. Tevens zijn er twee badkamers met douche. Ten slotte twee ruime terrassen met een totaal van 121 m² waarvan één met hydromassagebad en zeezicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here