Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Rustige ligging
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Rustige ligging

v.a. € 1.573, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Pine Cliffs Suite -2 slaapkamers o.b.v. logies
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 13-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Pine Cliffs Residence & Suite, Algarve

Pine Cliffs Residence - a Luxury Collection - Pine Cliffs Suites en Terraces zijn een onderdeel van een van de meest geliefde luxe accommodaties van de Algarve met een unieke ligging. Het resort combineert een Arabische bouwstijl met Portugese invloeden. De geboden service en de vele faciliteiten van dit hotel staan borg voor een aangenaam verblijf voor jong en oud. Daarnaast heeft het resort zijn eigen 9-holes golfbaan en is rustig en afgeschermd gelegen in een fraai pijnbomenbos tussen Albufeira en Vilamoura.

Faciliteiten

Het hoofdgebouw waar het hotelgedeelte is gelegen, biedt een grote lobby, lounge met zitjes, spelletjeskamer, kiosk, businesscenter, kapsalon, boetieks en een 18-holes minigolf. In de riante tuin bevinden zich 3 zwembaden, zonneterrassen met parasols en ligbedden. Kids Club 'Porto Pirata' (7.000 m²) met vele activiteiten (voor kinderen van 6 mnd.-8 jaar, tegen betaling). 'Junior Club' (tegen betaling) voor kinderen van 8 jaar en ouder. Beach Club en restaurant met ligbedden, badhanddoeken en parasols. Tennis Academy met 5 verlichte tennisbanen (tennisles mogelijk tegen betaling). Active Studio voor groepslessen en bootcamp.
Het hotel beschikt over een eigen spectaculair gelegen 9-holes golfbaan 'Pine Cliffs Golf & Country Club' met golfacadamie. Voorts pitching & putting greens, golfshop en drivingrange. Meerdere golfbanen in de omgeving (korting op de greenfees). Het Pine Cliffs Residence-gedeelte van het resort heeft een eigen receptie, kleine supermarkt (beide seizoengebonden) en een riant zwembad met zonneterrassen, ligstoelen en parasols.

Wellness

De fraaie healthclub met fitnessruimte, jacuzzi, sauna en groot binnenzwembad biedt een keur aan schoonheidsbehandelingen en massages (faciliteiten zijn seizoengebonden). Het Pine Cliffs Residence-gedeelte heeft een eigen healthclub met fitnessruimte en massage- en schoonheidsbehandelingen.

Wine & Dine

De verzorging in het Residence-gedeelte is op basis van logies. Het hotelgedeelte biedt voor de overige maaltijden een ruime keuze aan restaurants (seizoengebonden).
Jardim Colonial: ontbijtbuffet, diner in buffetvorm en à la carte met Portugese en internationale keuken.
Aldar: Marokkaans specialiteitenrestaurant.
Pescador: visspecialiteiten voor lunch en diner.
Club House: à la carte restaurant met uitzicht over de golfbaan.
Piri Piri: Portugees steakhouse voor diner.
Corda Café: brasserie voor snacks en drankjes.
Mirador: Champagnebar met uitzicht.
Mare Beach Club: aan het strand voor visgerechten en uitgebreid saladebuffet.
Portulano: bar met 's avonds livemuziek.
O`Grill: in het Residence-gedeelte met showcooking en mediterrane specialiteiten (seizoengebonden).
24-uurs roomservice.

Kamers & Suites

Pine Cliffs Suites telt 24 comfortabele suite-appartementen en biedt uitzicht over de Pine Cliffs Golfbaan. De Suites zijn gelegen nabij de golfbaan en naast de kidsclub. Ze beschikken over een sfeervol ingericht woonkamer met zitgedeelte en eettafel, complete keuken, 2 resp. 3 slaapkamers en evenveel badkamers. Balkon of terras met zitje.

De 154 luxueus ingerichte Pine Cliffs Residences zijn schitterend gelegen en grenzen direct aan de golfbaan. Zij bevinden zich op ca. 10 minuten loopafstand van het hoofdgebouw. Een treintje rijdt regelmatig tussen Pine Cliffs Residence en het hoofdgebouw (seizoengebonden).

Het luxueuze Pine Cliffs Terrace telt 20 moderne en comfortabele appartementen. Woon-/eetkamer met groot terras. Alle bestaan uit 2 verdiepingen. Op de begane grond en ruim terras met toegang tot de tuin. enkele met directe toegang tot het zwembad. Alle met wasdroger en wasmachine.

Pine Cliffs Suite -2 slaapkamers

ca. 100 m², maximaal 5 personen 
Sfeervol ingerichte woonkamer met zitgedeelte en eettafel, complete keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Balkon met zitje.

Pine Cliffs Suite - 3 slaapkamers

ca. 115 m², maximaal 7 personen 
Sfeervolle ingerichte woonkamer met zitgedeelte en eettafel, complete keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Balkon met zitje.

Pine Cliffs Suite Penthouse - 3 slaapkamers

ca. 132 m², maximaal 7 personen 
Sfeervolle ingerichte suite in duplex stijl. Woonkamer met zitgedeelte en eettafel, complete keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 1 slaapkamer met badkamer gelegen op de bovenste verdieping. Balkon met zitje.

Driekamer Residence

ca. 110 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen  Riante woonkamer met eethoek, 2 slaapkamers waarvan een met en suite badkamer met bad en douche, gastenbadkamer met bad. Moderne keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, airconditioning. Wasmachine em -droger. Ruim balkon.

Driekamer Residence Penthouse

ca. 110 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen 
Riante woonkamer met eethoek, 2 slaapkamers waarvan een met en suite badkamer, gastenbadkamer. Moderne, volledig ingerichte keuken. Minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, airconditioning. Op de bovenste verdieping.

Driekamer Residence Begane Grond

ca. 110 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen 
Riante woonkamer met eethoek, 2 slaapkamers waarvan een met en suite badkamer met bad/douche, gastenbadkamer met bad. Moderne, compleet ingerichte keuken. Wasmachine en -droger. Minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, airconditioning. Terras en toegang tot de tuin.

Vierkamer Residence

ca. 140 m², maximaal 7 volwassenen of 6 volwassenen + 2 kinderen t/m 12 jaar  Riante woonkamer met eethoek, 3 slaapkamers waarvan twee met en suite badkamer, gastenbadkamer. Moderne, compleet ingerichte keuken. Minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, airconditioning. Ruim balkon.

Vierkamer Residence Penthouse

ca. 140 m², maximaal 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar 
Riante woonkamer met eethoek, 3 slaapkamers waarvan twee met en suite badkamer, gastenbadkamer. Moderne, compleet ingerichte keuken. Minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, airconditioning. Op de bovenste verdieping.

Vierkamer Residence Begane Grond

ca. 140 m², maximaal 7 volw. of 6 volw. en 2 kind. t/m 12 jaar  Riante woonkamer met eethoek, 3 slaapkamers waarvan twee met en suite badkamer, gastenbadkamer. Moderne, compleet ingerichte keuken. Minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, airconditioning. Terras en toegang tot de tuin.

Terrace - 2 slaapkamers

ca. 240 m², maximaal 4 volwassenen en 1 kind 
Woonkamer, 2 slaapkamers met en suite badkamer met bad of douche, gastentoilet.

Terrace - 3 slaapkamers

ca. 295 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind 
Woonkamer, 3 slaapkamers met en suite badkamers met bad of douche, gastentoilet.

Terrace - 4 slaapkamers

ca. 295 m², maximaal 8 volwassenen en 1 kind 
Woonkamer, 4 slaapkamers waarvan 3 met en suite badkamer met bad of douche, gastentoilet.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here