Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Best beoordeeld op deze bestemming
 Sublieme wellness
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Best beoordeeld op deze bestemming
 Sublieme wellness

v.a. € 1.733, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Landview Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 15-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Cliff Bay, Madeira

Een elegant hotel met een uitmuntende persoonlijke service, warme sfeer en steeds weerkerende gasten. The Cliff Bay is spectaculair gelegen op een rots boven de baai van Funchal, omgeven door een subtropische tuin en met een panoramisch zicht op de oceaan. Het centrum van Funchal ligt op ca. 2 km en de luchthaven op ca. 20 km.

Faciliteiten

Lounge met zitjes, tv- en leessalon, kapsalon en diverse bars. Voorts een zoutwaterzwembad op zeeniveau, met apart kinderbad, gelegen op een groot terras met ligbedden. Vanaf het plateau heeft u directe toegang tot de zee. Verwarmd zwembad met binnen- en buitengedeelte. Tennisbaan (tegen betaling) en tafeltennis. Fitnessruimte en biljart. Babysit op aanvraag. Parkeergelegenheid tegen betaling.


Wellness

The Spa at Cliff Bay biedt massages en schoonheidsbehandelingen. Verder beschikt de Spa over een sauna, stoombad, jacuzzi en kapper.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.
Il Gallo D'Oro: gespecialiseerd in de fijne internationale keuken met 2 Michelin-sterren en een sublieme wijnkelder met exclusieve Portugese wijnen. Dresscode: kostuum en stropdas. Voor het diner is het noodzakelijk om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
The Rose Garden: internationale keuken, wisselend driegangen keuzemenu voor halfpensiongasten.
Blue Lagoon: gelegen op zeeniveau voor barbecue en lichte snacks.
Le Cliff Bar & Bistro: geopend voor afternoon tea en in de avond voor drankjes en snacks en biedt regelmatig live-muziek.
Cactus Bar: in de Spa voor drankjes en snacks.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Alle 200 elegante kamers en suites beschikken over airconditioning, telefoon, wifi, flatscreen-tv, cd-speler, minibar en kluisje. Marmeren badkamer met bad/douche en apart toilet. Balkon met zitje. Gasten die verblijven in een Superior Kamer, Junior Suite, Executive Suite of Atlantic Suite ontvangen extra services zoals à la carte ontbijt in restaurant Il Gallo D’Oro, gratis minibar (frisdrank) en dagelijks fruit en water op de kamer.

Landview Kamer

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen  Ruim en voorzien van zithoek en schrijftafel, gelegen op de 4e t/m 6e verdieping. Verbindingsdeur mogelijk.

Side Seaview Kamer

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Ruim en voorzien van zithoek en schrijftafel, gelegen op de 1e t/m 4e verdieping. De lager gelegen kamers hebben een hoger gesloten balkon, dus minder zicht. Verbindingsdeur mogelijk.

Seaview Kamer

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Ruim en voorzien van zithoek en schrijftafel, gelegen op de 1e t/m 5e verdieping. De lager gelegen kamers hebben een hoger gesloten balkon, dus minder zicht. Verbindingsdeur mogelijk.

Funchal & Seaview Kamer

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Ruim en voorzien van zithoek en schrijftafel, met Funchalzeezicht.

Upper Floor, Superior Seaview Kamer

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Elegant en modern ingericht met vernieuwd meubilair en gelegen op de 6de t/m 9de verdieping.

Upper Floor, Superior Funchal & Seaview Kamer

ca. 36 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar  Elegant en modern ingericht met vernieuwd meubilair en gelegen op de 6de t/m 9de verdieping. Met zicht op Funchal.

Junior Suite

ca. 49 m², maximaal 3 personen 
Ruimer dan de Tweepersoonskamer, woon-/slaapkamer en suite. Op de 3e t/m 6e verdieping en met zeezicht.

Executive Suite

ca. 68 m², maximaal 3 personen 
Ruime suite op de 5e t/m 8e verdieping. Aparte woon- en slaapkamer. Badkamer met jacuzzi en 2 toiletten. Zeezicht.

Atlantic Suite

ca. 70 m², maximaal 3 personen 
Op de 8e etage met aparte woon- en slaapkamer en 2 badkamers, waarvan 1 met jacuzzi. Zeezicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here