Hideaway hotel
 Romantische setting
 Adults only
 Hideaway hotel
 Romantische setting
 Adults only

v.a. € 3.244, - p.p.

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Bedoeïenen Suite o.b.v. volpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 13-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Al Maha Desert Resort & Spa, Dubai

Terwijl de zon langzaam boven de eindeloze zandduinen uitklimt, verandert een schijnbaar eenzame groep bedoeïententen in het unieke en exclusieve woestijnresort Al Maha Desert Resort & Spa. Vele internationale beroemdheden kon het exclusieve resort reeds tot zijn cliëntèle rekenen. De fraaie suites in bedoeïenstijl liggen idyllisch gesitueerd tussen de woestijnduinen van de Dubai Desert in een beschermd reservaat. Een aantal nachten in het luxe Al Maha Desert Resort voor het ultieme ‘onthaasten’, wellicht in combinatie met een verblijf in één van de luxe hotels aan Jumeirah Beach vormt een unieke vakantiebelevenis. Het woestijnresort ligt in een beschermd natuurreservaat op ca. 50 km van de bewoonde wereld en op ca. 45 autominuten van Dubai. 


Faciliteiten

Hoofdgebouw met receptie, lounge waar afternoon tea geserveerd wordt, bibliotheek, ‘travel & craft shop’ en een zwembad in wadi- stijl. Het resort biedt diverse activiteiten, zoals tochten per kameel of paard, ‘nature walks’, boogschieten en valkenjacht. Voorts picknickservice in het omliggende woestijnlandschap. Twee activiteiten per dag naar keuze zijn inclusief. De woestijnsafari’s per 4WD zijn tegen betaling.

Wellness

De fraaie Jamilah Spa biedt een keur aan schoonheidsbehandelingen en massages. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnessruimte, zwembad, sauna, stoombad en jacuzzi. De Spa werd reeds 2x genomineerd als beste Spa van het Midden-Oosten.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van volpension.
Al Diwaan: uitstekende restaurant en serveert Arabische en mediterrane gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Ontbijt en lunch zijn deels in buffetstijl. Het diner wordt als een 5-gangen keuzemenu geserveerd buiten op het terras.
Hajar Terrace Bar: cocktails, verfrissende dranken en afternoon tea met panoramisch zicht op het reservaat.
Tevens heeft u de mogelijkheid om het diner op het terras van uw eigen suite te gebruiken.


Kamers & Suites

Al Maha bestaat uit een hoofdgebouw met het ernaast gelegen zwembad en 42 vrijstaande suites in bedoeïnenstijl. Gaat u met kinderen dan geldt een minimumleeftijd van 10 jaar. Alle luxueuze suites zijn recentelijk gerenoveerd beschikken over zeer veel privacy en zijn uiterst smaakvol ingericht met groot tentdak. Voorzien van airconditioning, minibar, ruime zithoek met sofa, flatscreen-tv, dvd-speler, iPod-dockingstation, Nespresso-apparaat, schrijftafel en verrekijker. Een zeer fraaie badkamer met bad, separate regendouche en kleedruimte. Groot houten terras met privézwembad.

Bedoeïenen Suite

ca. 75 m², maximaal 3 personen 
Schitterend ingericht in moderne Arabische stijl. Ruime open plan woon-/slaapkamer. Kamerhoge ramen met spectaculair uitzicht over de woestijn. Groot houten zonneterras met ligbedden en privézwembad.

Royal Suite

ca. 175 m², maximaal 4 personen 
Suite met grote woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen.

Emirates Suite

ca. 325 m², maximaal 4 personen 
2 grote slaapkamers met kingsizebed, 2 badkamers met een inloopdouche, kingsizebad, een ‘voor hem en haar’ en handgemaakte meubels. Een ruime woonkamer met eethoek. Zwembad (12x4 m) met houten dek. Luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen.

Presidential Suite

ca. 515 m², maximaal 6 personen
Summum van luxe met groot terras en zwembad. Drie riante slaapkamers met elk een op maat gemaakt super kingsizebed, woonkamer met handgemaakt meubilair. Decoratie van antiek en Arabische kunstwerken. Luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen.
 

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here